Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
La multi ani,Ramonella!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta de ghemotocul de la tine din burtica.Pupici si un concediu de vis.
Andra daca nu vrei sa iei pastile, atunci ceai cu multa multa lamaie. Numai ai grija la ceaiuri. E o lista pe DC cu ce ceaiuri sunt recomandate si care nu. Multe din cele pe care le consideram eu ok, sunt pe lista de interzise:musetel, menta, sunatoare.Deci mare atentie!!!
Ioana noi oricum te asteptam mai des.
Ella ai grija cu fluctuatiile de tensiune ca nu sunt bune in sarcina. Sa vorbesti cu medicul de asta. Am avut si eu o problemuta la inceput de am ajuns la urgente cu tensiune15 cu 7, eu care am 11/12 cu 8 si mi-a zis ca tre sa am mare mare grija. ca nu e de joaca.
Cat am dat pe pantaloni?! Enorm, 145 de lei, dar mai ieftini nu am gasit. Si nu i-am luat din nu stiu ce magazin din mall, ci unul de la piata. Ca in mall is 3 milioane.
SI nu inteleg logica, ca au doar o bata in plus.
Adriana felicitari din inima pentru bebe.
Ma bucur ca totul e ok si sunt convinsa ca si la Ramo va fi la fel. Distractie placuta la mare, vreme buna si apa calda. Pupici lui Nicholas.
Mai vrem poze noi cu el.
Aleesicoo multumim de trataie.
Liliana asa si eu, mi-e tare rusine ca stau cu pantalonii desfacuti.
Lasa ca mi-or termina si mie jeansii si o sa fiu mandra de burtica mea.
Cori, Dyanara sa aveti rezultate bune la analize.
MSymo si eu am probleme cu mirosurile, nu zic daca trec pe langa ghena ce patesc.![]()
O zi frumoasa sa aveti!
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, cand ai avut probleme cu tensiunea, in sarcina? in ce luna si ce simteai?
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Dyanara chiar in ziua cand am facut 5 sapt. Eram tare tare ametita, imi bubuiau urechile si aveam asa o senzatie de spaima. Initial mi-am luat tensiunea la o farmacie si cand a vazut aia cat era m-a trimis la urgente. Pana acasa m-am linistit si am zis ca nu mai merg, puneam pe seama caldurii.
Apoi pe la 11 noapte ma apuca iar, si imi iau sotul din dotare si merg la urgente. Intai am fost la gine unde aveam 13 cu 8, oricum era mare pt mine, mi-au facut alea eco si nu au vazut nimic si m-au trimis la ambulatoriu.
Acolo mi-au facut ekg, eco la inima, m-au intors pe toate partile si cat am stat eu acolo a scazit la 11 cu 8.Nu au vrut sa imi dea nimic ca eram gravi, dar mi-au zis ca nu sunt indicate in sarcina si ca daca se repeta sa merg la neurologie. Nu s-a mai repetat.
Eu am zis ca a fost stresul aflarii de sarcina, ca eu eram marcata de sapt 5.
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
mihaelagrosan spune:
Nelia, Ramonella LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatoase, sa aveti copii frumosi si sanatosi!
Lindal binei ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Oana ma bucur pt. tine, ca ti-ai cumparat pantaloni. Imi amintesc de mine la prima sarcina ce mandra eram. Abia astept si acum sa iasa burtica la iveala si sa port si eu .
Andra pt. raceala bea mult ceai cu miere si lamaie, homeopate cum ti-au recomandat si fetele. Paracetamol poti lua maxim 3 pe zi, dar in general se foloseste in caz de febra. E doar simptomatic si antipiretic, deci nu trece raceala mai repede de la el. Oricum in caz ca faci febra , trebuie tinuta sub control. Raceala in sine nu face rau lui bebe, doar temperatura crescuta.
la burtica.
atb ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e bine. Doamne ajuta!
Honeybaby felicitari pt. inimioara. Sper sa fiu si eu la fel de fericita azi cand vin de la eco. Azi am primul control.
Mihaela
6+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
selina-d spune:
Ramonella la multi ani si nulta sanatate. Inca un puiut sanatos iti doresc! 
Nikole imi pare rau ca ai pierdut mesajul. Sunt curioasa si eu cum va merge. Sper ca esti bine 
Lindal bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Liliana cred ca ma apuc si eu in curand de sapat dupa pantalonii cu elastic.
Corimami ma duc si eu vineri la donat. Ofof ce mult e. imi iau si eu ceva de baut cu mine. Macar sa iasa bine toate analizele.
MSymo eu nu prea am pofte, si nici data trecuta nu am avut, decat din astea normale. Niste fornetti as manca si eu totusi 
Dayanara si eu am tensiunea mica si beau o cafea cu lapte in fiecare zi. Palpitatii nu am simtit. Incearca o cafea mai mica cu mai mult lapte sau macar una mai slaba si vezi cum merge. 
Honeybaby si atb felicitari pentru inimioare 
Mami si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
oana da cam asa mi se intampla si mie, deci am tensiune mica, dar deodata mi se pare ca suie, zic asa, pt ca nu mi.am luat.o cand simteam ca suie, dar tot asa ma lua cu spaima, palpitatii nasol oricum
selina, eu beau cafeaua cu lapte, ieri chiar am pus putina cafea si restul lapte si tot degeaba, azi n.am mai baut sa vedem
si fornetti imi plac si mie :)) de cate ori mergeam in romania o puneam pe mama sa.mi cumpere cate.o punga
mihaela te asteptam cu vesti bune
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
GabyHila spune:
Buna dimineata la ora 12:)
Am facut si noi ochi, greu de tot azi dimineata.
Stiu si eu ca e problematic sa ai tensiunea fluctuanta, mai ales in sarcina. Tensiunea fluctuanta si fara sarcina, da riscuri mari de accidente cerebrale (oare am scris bine cu 2 de "c"?):) dar stiu ca sunt multe mamici care au aceste probleme.
Stiu ca a zis o fata in cap trecut ca are probleme cu tiroida. Eu sunt de parere ca tratamentul corect al tiroidei m-a ajutat pe mine sa raman insarcinata. Si eu iau in continuare medicamentele de tiroida. Unul din ele este Concor, ce regleaza pulsul care la mine o ia razna daca fac cel mai mic efort. dar cel putin asa am si eu o viata! Si tensiunea bineinteles ca o am mica, ca orice femeie. Beau o cafea cu mult lapte de dimineata si am dupa cafea 9 cu 7
. Fara cafea cred ca nici nu as fi in stare sa ma ridic din pat!
Eu cu Forneti nu sunt cea mai buna prietena pt ca face fundul cat scaunul pe care stai. Mii de calorii intr-o punga... dar de pofta merg doua bucati:)
Mihaelagrosan iti tin pumnii pt primul control!
Ramonella la multi ani si toate cele bune! 
pe toate mamicile, fara exceptie!
P.S as vrea si eu parola si userul de la contul comun!
www.gabyhila.blogspot.com
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, RAMONELLA!
Multa sanatate si fericire alaturi de printesa Bea, de sot, de puiul din burtica si toti cei dragi tie!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
babyangel spune:
[quote]citat din mesajul lui happymum
prima!
poate poate...
am facut un test astazi (cu 4 zile inainte de cm) - negativ...![]()
_
Buna fetelor,
ati fost foarte, foarte harnicutze cat am fost eu plecata...multe capitole scrise...si multe burtici noi, de fapt deja nu mai sant noi![]()
Happymum eu mi-am facut test de sarcina inainte cu 2 zile de CM si mi-a iesit negativ...apoi urmatorul l-am facut dupa 2 zile dupa ce ar fi trebuit sa-mi vina Cm...si a fost ok...
Iti tin pumnii si de data asta
Anca
dayanara spune:
am fost si eu de mi.am luat analizele de sange si urina si toate bune
GabiHila. eu am probleme cu tiroida , de fapt acum sunt hipotiroidea, si iau tratament cu eutirox de 50 problema in sarcina e ca trebuie martia doza , de aceea pe perioada sarcinii in cazul meu imi face analize foarte dese de tiroida si in functie de nivel imi suie sau coboara doza, azi mi.a iesit TSH la maxim, asa ca mai iau jumate de pastila duminica...
si eu stiu ca daca nu e bine controlata tiroida da probleme atat de fertilite cat si in sarcina
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)