Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Gaby, eram tare mandra de ei de cand ii probam, de nu erau asa lungi nu iimai duceam la scurtat, asa ii purtam ![]()
Andra tinem pumnii sa iasa analizele bune. Pt raceala, tot Oscilo zic si eu. Si pt gat sunt ceva pastilute tot homeopate. Ai grija, ia ceva de acum, sa nu se declanseze mai tare. Sanatate multa.
Denisa scuze ca nu ti-am raspuns
. Mi-a scapat. Nu mai iau, ca mi-a zis o prietena din Israel ca acolo daca ai sangerari nu se mai da, ca el amplifica circulatia si nu e ok in momentele alea. Asa ca am renuntat. Si nici dra nu a mai pomenit de el.
Ella lipsesti de la apel, Adriana(ATB) ce ai facut la dr?
Pupici fetele si noapte buna.

Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andira spune:
Ioanact, Honeybaby - si eu tot pe burta dorm, de fapt numai asa pot sa adorm. Dar o sa ne obisnuim noi si cu pozitia pe stanga, asta e. ![]()
Honeybaby - felicitari!!
Deci se poate vedea inimioara la 5 saptamani? ar fi super, poate aud si eu cand ma duc joi la dr, pana la urma n-am nici sarcina confirmata, doar 2 teste pozitive
.
Ma duc sa termin mancarea, mai are putin si se arde tot citind ce-ati scris ![]()
andira spune:
A, si mai am o intrebare: pt fetele din Buc - v-ati ales deja medicul / spitalul unde veti naste?
Eu inca ezit intre Cantacuzino si CFR2, poate mai imi dati si voi idei.
andra_s spune:
vladimirescu, cred k chestia asta cu pastilele este cu dus si intors. uite ma gandesc daca dr care ti-a dat dat tie antibiotic injectabil i-ar face si sotiei sale gravide acest antibiotic. nu inseamna ca daca unii recomanda, fac si bine, mai ales pe perioada sarcinii. k pana la urma pastilele te vindeca de una si iti distrug alta: ficatul, stomacul, etc, iar in cazul nostru dauneaza si sarcinii!! ... ma gandesc ce sa iau (si ma refer la ceaiuri si leacuri babesti) pentru ca ma ingrijorez ca raceala sa nu afecteze si bebelului. mersi tare mult de sfaturi, esti tare saritoare!!!
si tare as vrea sa ma feresc de aglometarie, dar lucrez la o banca, si se perinda zeci de persoane prin fata mea zilnic ... riscul meseriei.
va pup, ma duc sa imi fac un ceai si dupa aceea, somn profund pana dimineata, cu o trezire sau doua pt a goli vezica. 

10+
ioana_p76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu IOANA_P, mi se pare mie sau cam tragi chiulul? Esti bine? Stii ca avem aceeasi DPN - 24 martie, nu? Si sa sii ca eu am 2 pisici :))) Stiu ca tot eu am propus sa nu mai ingreunam forumul cu postari aiurea, care nu se refera la experientele personale si sentimentelor legate de sarcina, dar un post pe zi ca toata lumea e bine se poate, nu?? mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Vladi, multumesc ca ti-ai amintit de mine
, cred si eu daca avem acelasi DPNSincer, nu prea am avut chef de scris, dar am citit ce ati zis voi si ma regasesc in multe din postari.
Si in cele cu dormitul, si eu dorm mai mult pe burtica si ma bucur ca ati deschis subiectul, ca m-am linistit.
Si ref la greturi, am impresia ca parca nu mai sunt asa de acute si m-as speria daca n-as citi ca si la unele dintre voi e la fel.
O sa incerc sa tin ritmul, un post pe zi nu e mult
Va

pe toate pe burtici! Ioana
7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Salutari de pe buda.Insa eram cu vorbitorul acolo nu cu dorsalul.Tocmai ce m-am intors de la o partida apriga de racneli si vociferari.M-am usurat si imi linistesc stomacul cu bake rolls.
Despre raceala si eu tot de oscilococcinum stiu si pt gat de la laboratoarele Boiron Homeogene de supt cate 2 la 2 ore) .Ai voie si paracetamol care dupa parerea mea e frectie la picior de buda.Eu asta stiu de la dr mea si are dreptate Vladimirescu:intreaba dr tau ca el stie mai bine.Da-o si tu cu felii de lamaie pe care ai pus miere de seara si e papi dimineata.Insa nu uita sa cureti coaja ca in aceasta perioada are un efect toxic.Daca ai nasu infundat este o solutie nazala de la Dr.Ionut ... Nazomer se numeste si este pe baza de sare de mare deci nu face rau.Ai mare grija cu raceala in aceasta faza ca este periculoasa daca nu o pui cu botul pe labe.Totusi, se zice ca ala e om calumea , ala care raceste vara.
Despre mine, insomnii si dureri de cap +palpitatii.Nu stiu ce se intampla cu tensiunea mea , scade/creste ca tare ametita sunt.Eu am de obicei cel mult 9 cu 6 dupa 2 nessuri strong si cum acum nu mai consum acest produs...dorm in front.
Vladimirescu
si o sa vad sa mai lucrez la semnatura aia cu optimismul ca am o groaza nu duc lipsa.
Oana si eu trebuie sa-mi iau pantaloni.Cat ai dat pe ei ca la noi sunt scumpi rrau.
Aaaaa!Mi-am mai adus aminte.Mi-a luat sotul de la Apicola o spuma cu propolis, miere si alte bazdaganii care se numeste (stati ca merg sa vad)Vi-fort si care poate fi luat si de gravide.Are rol de a intari sistemul imunitar si sa stiti ca este si energizant si bunut la gust.
Nelia iti urez si eu la multi ani si sanatate maxima intregii familii.
Andra_s eu iau acid folic de 2 ani si acum iau si imi vars inima din mine de greata.
Pup toata trupa de mamici, pitici, tatici etcetera, etcetera!!

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Lindal spune:
Multumesc bluekidoo si oanaiacovita pt urari si sfaturi. Incepusem sa cred ca nu ma baga nimeni in seama. De asemenea vad ca s-a scris mult astazi, in numai cateva ore. Revin si eu cu noutatile: am fost la dr. de familie, mi-a dat sa iau acid folic si o trimitere la alt ginecolog care sa ma consulte. Incerc maine sa ma programez si vedem ce va mai fi. Va pup pe toate!
atb spune:
In sfarsit am ajuns si eu in fata calculatorului!
Deci..ta-nam!!!
Am vazut si eu embrionul (care arata ca un bob de fasole
) si inimioara pulsand!!!
De ascultat nu am putut-o asculta deoarece dr. mea zicea ca este impotriva folosirii testului Doppler in primul trimestru de sarcina, test cu ultrasunete prin care se poate auzi si inimioara batand. Dar mi-a fost de-ajuns sa o vad cum pulseaza acolo, repede-repede, zici ca era dupa o cursa de maraton.
S-a vazut si inceputul formarii cordonului. Mogaldeata lu' mama!
Uf, mi s-a luat o piatra de pe inima! Pacat ca dr. pleaca in concediu si nu ne mai vedem decat in 21 sept, peste 6 saptamani!!! O sa-mi treaca cam greu pana imi revad minunea dar... asta e. Oana, merg la Antonia Neamtu, mi se pare o tipa super, explica foarte calumea tot, are f multa rabdare si e tare de treaba. Imi pare asa de rau ca Ramonella a suferit din cauza ei si ca nu s-a mai dus la ea, eu m-am decis sa raman la ea pana la capat.
Am intrebat-o si de Quarelin si-a zis sa nu-mi fac probleme ca nu a apucat sa ajunga la bebe la doar 10 zile de la ovulatie. Am mai intrebat si de intratul in apa marii si mi-a spus ca pot sa intru linistita fiindca din cauza ca e sarata n-am cum sa fac infectii insa sa am grija sa nu fie prea rece fiindca atunci imi poate provoca contractii. Insa sa ma feresc de piscine. (deci Aquamagic-ul pica de data asta
)
Mi-a dat sa-mi fac analizele, le voi face dupa ce vin din vacanta, nu e nici o graba.
Ramo, si noi mergem in gazda, ii stim pe oamenii la care mergem din 2002, noua ne place mult Costinestiul, ne face sa ne simtim mai tineri.
Noi plecam sambata pe la 7-8 seara, pe aceeasi ruta pe care mergeti si voi. Da-mi un PM cu nr. tau de tel, poate ne vedem pe-acolo intr-una din zile, si noi ne plimbam prin statiuni.
A, si pentru ca poate maine e posibil sa intru iar la ore tarzii din noapte si poate depasesc miezul noptii, iar acum e trecut de ora 12, draga RAMONELLA iti urez un sincer LA MULTI ANI!!! fericiti alaturi de sotul, printesa si samburelul din burtica!. Sa dea DD sa fie totul bine cu sarcina ta si sa ai o vacanta minunata, sa te bucuri de soare si de vreme frumoasa, de bucuria printesei tale de a se zbengui in nisip si in apa marii, si de iubirea sotului tau!
Adriana
8+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
atb spune:
Lindal, bine ai venit printre noi! O sarcina usoara si un bebe sanatos! Stai linistita ca nu e vorba de nebagat in seama, la tine, fiind nou venita pe forum, primele 10 mesaje ti se modereaza si nu apar in timp util, adica e posibil ca noi sa fi citit deja paginile in care mesajul tau apare ceva mai tarziu, deci scrie rapid 10 mesaje sa scapi de moderare si mai povesteste-ne de tine! 
Fetele care se ocupa de listuta, va rog sa modificati la mine DPN-ul, e pe 22 martie. Multumiri!
Adriana
8+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)