Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
pai deh, cum era sa zic? domnisoara cu inclinatii profunde inspre sexul opus???!!! :)))
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
anca_nicolae spune:
Chatonel,
cand vazui al tau pretin de 36 de ani zisei
: hai ca 2 e mai mic decat 10 [ecartament de varsta], hai ca bifez si la cerinta 1, cerinta 2
, dar la faza "fara copii", ce ne facem? Dc vin acolo, ii ti tu pe cei 3 ai mei pana trece omul de stagiatura? ![]()
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
Floric spune:
Doamne Sfinte!!!!!!! Am lipsit 3 zile si voi ati scris 3 capitole

chef de vorba mai aveti. Chiar trebuie sa va vedeti ca deja netul nu mai dovedeste. Am intrat acu dar trebuie sa citesc din urma si apoi revin.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
pisigri spune:
Chatonel, vad ca tu continui cu "omoritu si-nviatu'". Ai ceva cu mine??
In prima faza am zis ca ma ofer voluntar, dar nu corespund nici ca virsta nici ca numar de copii (in rest is numa'buna![]()
![]()
).
Apoi am zis sa o recomand pe sora-mea; isi doreste cu ardoare un copil, i-a placut enorm in Franta, e ..cum sint si eu
, si cred ca nu se supara pretenu ca e mai tinara (21 ani). Numa' ca incercam sa ii aranjam o intilnire cu un american care vine saptamina viitoare incoace, prietenul unui f bun prieten, si asta in cautare de nevasta![]()
; si nu stim cum sa organizam intilnirea, ca sora-mea nu tolereaza genul asta de "aranjamente". Asa ca se pare ca in perioada asta avem "griji si ocupatii" asemanatoare
.(Din pacate prietenul nostru catarator s-o carat din tara pe alte meleaguri, unde se catara mai serios...).
Am bagat copilu-n pat...si-acu sa-mi laud sotu din dotare, care daca n-ar avea zile ca azi ar fi mincat de viu. Deci azi mi-a facut piine neagra, bors cu afumatura (din pacate fara fasole ca inca nu indraznesc..) si acu seara un buturel care e inca la cuptor, dar miroase tot cartierul. Da, stiu, s-o dus pe ...pendula
la vale Montignacu meu... da macar nu-mi pare rau.
Am vazut aseara pe HBO un serial care mi s-a parut interesant, United States of Tara, ma bag sa il caut pe torente, desi la cit timp de filme am... V-am pupat!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel vin si io cu o "cerere" Pretenaru de-aseara vrea sa se insoare, e chitit pe facut copchii. Aveti cumva in dotare vreo sora (aris, nemachiata e data? :) ) vreo prietena dornica sa stea in franta, si sa faca copii? El e asa: brunet, spaniol de origine, dar e aici de cind era franco la putere, de fapt sint in familie. E dragut, a fost fustangiu mare (nu din cel care-si insala prietena, ci din cei care nu au stare, vor mereu altceva, mai tare, mai senzational) si-acu se trezi la 36 de ani ca vrea sa faca copil si ca n-are cu cine. E baiat destept, cultivat, muncitor. Dar are o groaza de pretentii: fata sa fie draguta, bine facuta, futacioasa si ea ca sa se inteleaga amindoi Dati si voi de stire daca aveti o perla rara asa! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

mai Chato eu as avea pe cineva din categoria asta....tipul are un id de mess sa le facem cunostinta?????...astept PM
26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ilinca_M. spune:
Pisigri, ce-i ala "buturel"?!
Tufete, acum am citit de pe site-ul de fu discutat aci articolul privitor la joaca! E foarte foarte bun, cand aveti rabdare, sa cititi:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=20&idart=36
Abia dupa ce am citit si m-am gandit ca de parerea aia-s si eu am vazut ca e scris de o amica, bravo ei![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
simina_kin spune:
ptiuuuu..da fata n-are bre 30 ...are 24
....dc vrea o invat eu spaniola![]()

26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 Fetelor care ii hraniti exclusiv cu lapte praf ajutati-ma si pe mine. a facut kk de vreo 3 ori stimulat cu termometru, si(scuzati detaliile) avea o consistenta asemanatoare cu plastelina dupa ce ai vrecat-o bine in mana(daca mai tzineti minte de cand erati mici). adica isi pastra forma. e normal? |
Cred ca nu. Al meu a facut asa de 2-3 ori si s-a chinuit mult pana sa scoata...
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Chatonel, cand vazui al tau pretin de 36 de ani zisei Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
:))) aham
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose

Maria Cristiana, bebe de Mihaelacg