Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai deh, cum era sa zic? domnisoara cu inclinatii profunde inspre sexul opus???!!! :)))

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Chatonel,

cand vazui al tau pretin de 36 de ani zisei : hai ca 2 e mai mic decat 10 [ecartament de varsta], hai ca bifez si la cerinta 1, cerinta 2, dar la faza "fara copii", ce ne facem? Dc vin acolo, ii ti tu pe cei 3 ai mei pana trece omul de stagiatura?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Doamne Sfinte!!!!!!! Am lipsit 3 zile si voi ati scris 3 capitole chef de vorba mai aveti. Chiar trebuie sa va vedeti ca deja netul nu mai dovedeste. Am intrat acu dar trebuie sa citesc din urma si apoi revin.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, vad ca tu continui cu "omoritu si-nviatu'". Ai ceva cu mine??

In prima faza am zis ca ma ofer voluntar, dar nu corespund nici ca virsta nici ca numar de copii (in rest is numa'buna).
Apoi am zis sa o recomand pe sora-mea; isi doreste cu ardoare un copil, i-a placut enorm in Franta, e ..cum sint si eu, si cred ca nu se supara pretenu ca e mai tinara (21 ani). Numa' ca incercam sa ii aranjam o intilnire cu un american care vine saptamina viitoare incoace, prietenul unui f bun prieten, si asta in cautare de nevasta; si nu stim cum sa organizam intilnirea, ca sora-mea nu tolereaza genul asta de "aranjamente". Asa ca se pare ca in perioada asta avem "griji si ocupatii" asemanatoare.(Din pacate prietenul nostru catarator s-o carat din tara pe alte meleaguri, unde se catara mai serios...).

Am bagat copilu-n pat...si-acu sa-mi laud sotu din dotare, care daca n-ar avea zile ca azi ar fi mincat de viu. Deci azi mi-a facut piine neagra, bors cu afumatura (din pacate fara fasole ca inca nu indraznesc..) si acu seara un buturel care e inca la cuptor, dar miroase tot cartierul. Da, stiu, s-o dus pe ...pendula la vale Montignacu meu... da macar nu-mi pare rau.

Am vazut aseara pe HBO un serial care mi s-a parut interesant, United States of Tara, ma bag sa il caut pe torente, desi la cit timp de filme am... V-am pupat!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

vin si io cu o "cerere"

Pretenaru de-aseara vrea sa se insoare, e chitit pe facut copchii. Aveti cumva in dotare vreo sora (aris, nemachiata e data? :) ) vreo prietena dornica sa stea in franta, si sa faca copii?
El e asa: brunet, spaniol de origine, dar e aici de cind era franco la putere, de fapt sint in familie. E dragut, a fost fustangiu mare (nu din cel care-si insala prietena, ci din cei care nu au stare, vor mereu altceva, mai tare, mai senzational) si-acu se trezi la 36 de ani ca vrea sa faca copil si ca n-are cu cine. E baiat destept, cultivat, muncitor. Dar are o groaza de pretentii: fata sa fie draguta, bine facuta, futacioasa si ea ca sa se inteleaga amindoi , sa fie desteapta, sa nu aiba deja copii, de prefera intre 30 si 40 de ani.

Dati si voi de stire daca aveti o perla rara asa!

Toulouse, la ville rose

mai Chato eu as avea pe cineva din categoria asta....tipul are un id de mess sa le facem cunostinta?????...astept PM

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, ce-i ala "buturel"?!
Tufete, acum am citit de pe site-ul de fu discutat aci articolul privitor la joaca! E foarte foarte bun, cand aveti rabdare, sa cititi:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=20&idart=36
Abia dupa ce am citit si m-am gandit ca de parerea aia-s si eu am vazut ca e scris de o amica, bravo ei

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ptiuuuu..da fata n-are bre 30 ...are 24....dc vrea o invat eu spaniola

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Maria Cristiana, bebe de Mihaelacg
Maria Natalia, bebe de Alina.n

KARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Fetelor care ii hraniti exclusiv cu lapte praf ajutati-ma si pe mine. a facut kk de vreo 3 ori stimulat cu termometru, si(scuzati detaliile) avea o consistenta asemanatoare cu plastelina dupa ce ai vrecat-o bine in mana(daca mai tzineti minte de cand erati mici). adica isi pastra forma. e normal?

Cred ca nu. Al meu a facut asa de 2-3 ori si s-a chinuit mult pana sa scoata...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Chatonel,

cand vazui al tau pretin de 36 de ani zisei : hai ca 2 e mai mic decat 10 [ecartament de varsta], hai ca bifez si la cerinta 1, cerinta 2, dar la faza "fara copii", ce ne facem? Dc vin acolo, ii ti tu pe cei 3 ai mei pana trece omul de stagiatura?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

:))) aham

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput