Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 6
poohy spune:
Multumeste Mihnea pentru aprecieri 
Ilinca, da, cretzulofina e domnisoara Manuela, fetita mea
Da, a adormit in cateva minute dupa ce si-a baut lingurita cu vin :) A fost foarte amuzant, s-au crestinat 3 bebei, au mai fost o fetita mai micuta si un baietel mai mare, si toti 3 au adormit tun pana la sfarsitul slujbei :)))
Petrean, pe mine ma ajuta si mama, altfel nu stiu cum ne descurcam. Sigur ca reuseam, dar probabil trebuia program de armata :D
Am noroc ca nu a reactionat urat Manu, il iubeste pe Mihnea. Pe mine e suparata - o luna inainte sa se nasca (ii tot povesteam ca vine bebe) si o luna dupa aproape nu vroia sa ma vada. Acum e ok, rar mai are "izbucniri". A pus stapanire pe bunica care nu are voie sa impinga carutul lui Mihnea. Vad ca la luat in brate nu are probleme.
Am gresit ca am rasfatat-o foarte mult ca sa compensam - si acum vrea atentie non-stop. Dar o scoatem la capat ;) Si din septembrie se duce la gradi.
Gigelica,
pitonul cel ochios
Aris, si Mihnea face mai pastos, tot culoarea mustarului - de cand am scazut rau cu alaptatul. Si face o data de 2 ori pe zi, uneori la 2 zile.
Cu diversificare nu stiu - eu am amanat la Manu pana la 5 luni si o saptamana - la mine a fost frica de alergii, ea avand dermatita atopica. Cu Mihnea as vrea sa astept pana la 5 luni (el a ajuns aproape exclusiv pe lapte praf), dar vad ce zice si pediatra saptamana viitoare. Oricum, plecam la munte 9-10 zile de pe 20, asa ca pana in septembrie nu cred sa incep.
Si mi-e frica sa nu se constipe de la cereale. E destul de dolofanel, bine, nu se compara cu sorusa, dar este.
Cu Manu am gresit ca am introdus foarte tarziu multe alimente si nici nu i-am dat sa rontaie => e mofturoasa.
Ma mira ca ziceti de caise, prune in prima faza de diversificare... Mie imi interzisese pediatra, dar poate din cauza dermatitei lui Manu?
Cu alaptatul pana la 7 ani - fiecare face ce crede ca e mai bine pentru copilul lui. Cu datul cu pietre in cine nu a reusit sa alapteze nu sunt de acord. Eu din cauza asta am intrat in depresie la Manu. M-am intors la serviciu cand avea 4 luni pentru ca pur si simplu plangeam non-stop langa ea. Ziceam ca al meu copil o sa fie mai bolnav, mai prost, obez etc pentru ca nu am reusit sa alaptez. Si totul de la site-uri de genul. Asa ca nici chiar asa.
Si nu sunt de acord nici cu faptul ca stimulentele nu ajuta. Si la Manu si la Mihnea cand am intrerupt galactogilul mi s-a dus cam tot laptele.
Da, cu galactogil si mancat super mult probabil ca si acum aveam mai mult lapte. La Mihnea am dat in reflux gastric si enterocolite asa ca am renuntat sa fac excese. Fiecare cantareste pro si contra... Dar nu stiu cat mai rezistam cu muls dupa fiecare supt etc
Presupun ca cele care alapteaza 7 ani nu trebuie sa stimuleze non-stop lactatia, numai prima luna sau cel mult 2.
Si cu toate femeile au lapte - ei mie mi-a zis o prietena medic ca la pediatrie li s-a spus ca exista femei care nu pot avea lapte. Rar, dar exista. Si am gasit un articol in care se vorbea de niste receptori hormonali (sau ceva de genul, sper ca nu zic prostii) pe caer ii are fiecare la nivelul sanului. Cele care au multi - produc mult lapte. Unele au mai putini - si nu pot produce destul lapte. Nu mai gasesc acum articolul...
Toata pledoaria asta ca sa nu dau iar in depresie 

Sincer, tot respectul pentru cele care reusesc sa alapteze mai mult.
Eu una nici daca puteam nu alaptam peste 1 an si ceva.
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mihaelacg spune:
fetelor, dati-mi baza legala unde scrie ca poate lua si tatal acel salariu desi sunt si eu salariata, ca in CCMN zice ca poate lua tatal acel salariu daca mama nu lucreaza.
dodo pui iti mai amintesti baza legala?
gigelica, stii tu mai multe? nu am gasit pe site-urile alea , doar sa intreb acolo.
ar fi super daca ar putea lua tati banii aia.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36
poohy spune:
mai vroiam sa zic ca imi pare tare rau ca mai sunt ghiocei cu probleme cu ochisorii... inseamna ca am avut noroc. lui mihnea i-a trecut dupa o luna si 1/2, cu tratament 2 saptamani cu nettacin de 5 ori pe zi... si bineinteles mult masaj lunile alea.
Multa multa sanatate ghioceilor 
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
silvi8 spune:
eu sunt ptr alaptarea copilului cat mai mult dar parca nici prea mult...
sa va povestesc o faza tare. mama are la tara o vecina care isi alapteaza fata de 4 ani, care vine de la joaca, de la copii si se pune la mamasa in brate sa suga si cand se termina laptele o loveste cu palma peste san "asta nu mai are nika". cand am auzit am ras da apoi m/am gandit ca nici asa nu mi/ar placea.
eu sper sa pot alapta macar pana la un an si apoi daca mai e lapte inca 2/3 luni. mai mult nu!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello fetelor! ] La munte in principiu am veni, dar sa vorbesc cu sotul, ca el are treaba la serviciu incepand cu 1 sept, s-ar putea sa plece si in delegatie vreo 2 sapt, deci depind mult de el. Pensiunea de la Rasnov e asta - http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/pensiunea_cristina-c25282.html Eu o recomand, pt ca stiu cum e, asta apropos de experienta Luciei si a mea, cand am fost de 1 mai la o pensiune la Bran-Moeciu si desi scria ca are bucatarie accesul era interzis celor cazati, doar personalul avea voie si, in plus, in prima noapte, pt ca eram numai noi in vila nu au dat caldura si ne-am trezit in vreo 17 grade. Am plecat cu sotul cu 40 de grade si copilul racit . Asa ca eu sunt cam sceptica la ceva netestat de nimeni.Pupici ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
o am pe lista tu cerealele cum ai inceput sa i le dai ? cate o lingurita apoi ai crescut pana ai ajuns la cantitatea de o portie de pe cutie ??
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Novus, noi nu venim anul asta la munte, nu avem nici bani, e si departe si Eva e cam mica...dar la anul facem tot posibilul. Aaa, avem o nunta pe 12 septembrie iar pe 22 plecam in concediu - Venetia ![]() ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |

super romanticos concediul !!! va apucati de bebe 2 ?? distractie placuta !! de abia astept sa mai ajung o data si eu la Venetia (cu sotul ca prima oara am fost fara el
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
chatonel spune:
vin si io cu o "cerere" ![]()
Pretenaru de-aseara vrea sa se insoare, e chitit pe facut copchii. Aveti cumva in dotare vreo sora (aris, nemachiata e data? :) ) vreo prietena dornica sa stea in franta, si sa faca copii?
El e asa: brunet, spaniol de origine, dar e aici de cind era franco la putere, de fapt sint in familie. E dragut, a fost fustangiu mare (nu din cel care-si insala prietena, ci din cei care nu au stare, vor mereu altceva, mai tare, mai senzational) si-acu se trezi la 36 de ani ca vrea sa faca copil si ca n-are cu cine. E baiat destept, cultivat, muncitor. Dar are o groaza de pretentii: fata sa fie draguta, bine facuta, futacioasa si ea ca sa se inteleaga amindoi
, sa fie desteapta, sa nu aiba deja copii, de prefera intre 30 si 40 de ani.
Dati si voi de stire daca aveti o perla rara asa!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg fetelor, dati-mi baza legala unde scrie ca poate lua si tatal acel salariu desi sunt si eu salariata, ca in CCMN zice ca poate lua tatal acel salariu daca mama nu lucreaza. dodo pui iti mai amintesti baza legala? ![]() gigelica, stii tu mai multe? nu am gasit pe site-urile alea , doar sa intreb acolo. ar fi super daca ar putea lua tati banii aia. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() pozici noi cu fata lu` tati http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36 |
Uite aici: Baza legala
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
novus spune:
Pisik, Simina si alte fete care ar veni la munte dar depind de concediul sotilor, pai intalnirea va fi in week-end deci nu ar trebuie sa fie probleme, nu? poate doar pt cei care lucreaza si sambata dar kma gandesc ca se rezolva
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel vin si io cu o "cerere" Pretenaru de-aseara vrea sa se insoare, e chitit pe facut copchii. Aveti cumva in dotare vreo sora (aris, nemachiata e data? :) ) vreo prietena dornica sa stea in franta, si sa faca copii? El e asa: brunet, spaniol de origine, dar e aici de cind era franco la putere, de fapt sint in familie. E dragut, a fost fustangiu mare (nu din cel care-si insala prietena, ci din cei care nu au stare, vor mereu altceva, mai tare, mai senzational) si-acu se trezi la 36 de ani ca vrea sa faca copil si ca n-are cu cine. E baiat destept, cultivat, muncitor. Dar are o groaza de pretentii: fata sa fie draguta, bine facuta, futacioasa si ea ca sa se inteleaga amindoi Dati si voi de stire daca aveti o perla rara asa! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
esti totala !!

asta e cea mai tare ''futacioasa si ea'' Mami lui

. Asa ca eu sunt cam sceptica la ceva netestat de nimeni.
Eva Maria (23 aprilie 2009)