Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 5
simina_kin spune:
M-a luat o durere de cap groaznica
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Si...unde e Dodo???? |
Nu ai ajuns cu cititul pana la mine sau de www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">bani?
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui gigelica20 He he heeee, ce dor mi-a fost de tine! te-am dat la disparitii pe mare Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Am fost prin zona DC
Dar pe Isabella o mananca gingiite cumplit si "roade " ce prinde iar cand scapa din mana tipa de stie tot blocul
Si mie imi sunteti f dragi azi dimineata pe la 6 ma uitam la filmuletul cu pitonasul tau
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Nu ai ajuns cu cititul pana la mine sau de www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">bani? oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
Nu ajunsesem cu cititul inca...eram la vechiul capitol. Dar am votat si dolareii. Mai ai putin! Fetele, votati DODO!!!
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Am fost prin zona DC Dar pe Isabella o mananca gingiite cumplit si "roade " ce prinde iar cand scapa din mana tipa de stie tot blocul Si mie imi sunteti f dragi azi dimineata pe la 6 ma uitam la filmuletul cu pitonasul tau oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
Saru mana
Si Pitonul roade in disperare tot ce prinde si e cam marait. Oare ii apar deja dintii??? Ca nu se zareste nimic inca...
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Fetelor, vorbesc cu burtoasa noastra, Simina_kin bubulina gospodina pe mess...si m-am auto-invitat la masa.
30 martie 2009
saby spune:
Offf, pai voi vorbiti de kk o data de doua ori pe zi????? Pai mie nu-mi face decat stimulata o data la 3 ZILE si e hranita mixt, deci ce sa mai zic. Sper ca dupa ce incep sucurile sa se regleze macar putin.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Saru mana Si Pitonul roade in disperare tot ce prinde si e cam marait. Oare ii apar deja dintii??? Ca nu se zareste nimic inca... Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
La Isabella se va umflate cred ca mai dureaza ceva dar e ff maraita si abia asteapta Bodo sa o auda tipand(nu plangand) ca sa tipe si el
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui saby Offf, pai voi vorbiti de kk o data de doua ori pe zi????? Pai mie nu-mi face decat stimulata o data la 3 ZILE si e hranita mixt, deci ce sa mai zic. Sper ca dupa ce incep sucurile sa se regleze macar putin. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Asa am patit si noi in momentul cand manca mai mult lapte praf decat piet,dar in momentul cand a inceput sa bea apa(ceai nu bea ) si-a revenit.
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
saby spune:
Asa am patit si noi in momentul cand manca mai mult lapte praf decat piet,dar in momentul cand a inceput sa bea apa(ceai nu bea ) si-a revenit. oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
O dar ceai bea aproape 200ml pe zi, uneori ii mai dau si apa, dar degeaba
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia