Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chatonel, vad ca tu continui cu "omoritu si-nviatu'". Ai ceva cu mine??

In prima faza am zis ca ma ofer voluntar, dar nu corespund nici ca virsta nici ca numar de copii (in rest is numa'buna).
Apoi am zis sa o recomand pe sora-mea; isi doreste cu ardoare un copil, i-a placut enorm in Franta, e ..cum sint si eu, si cred ca nu se supara pretenu ca e mai tinara (21 ani). Numa' ca incercam sa ii aranjam o intilnire cu un american care vine saptamina viitoare incoace, prietenul unui f bun prieten, si asta in cautare de nevasta; si nu stim cum sa organizam intilnirea, ca sora-mea nu tolereaza genul asta de "aranjamente". Asa ca se pare ca in perioada asta avem "griji si ocupatii" asemanatoare.(Din pacate prietenul nostru catarator s-o carat din tara pe alte meleaguri, unde se catara mai serios...).

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisico, de ce nu? el a zis anii respectivi pt ca vrea sa fie fata serioasa, nu cu ginduri de adolescenta intirziata

Vezi si tu cum decurge intilnirea de sapt viitoare (bafta!) si apoi mai discutam. Da surorii tale crezi ca i-ar place un barbat mai mare cu 15 ani?
Poate ne cataram cind ne-om vedea, ori la voi, ori la noi, ce zici?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

vin si io cu o "cerere"

Pretenaru de-aseara vrea sa se insoare, e chitit pe facut copchii. Aveti cumva in dotare vreo sora (aris, nemachiata e data? :) ) vreo prietena dornica sa stea in franta, si sa faca copii?
El e asa: brunet, spaniol de origine, dar e aici de cind era franco la putere, de fapt sint in familie. E dragut, a fost fustangiu mare (nu din cel care-si insala prietena, ci din cei care nu au stare, vor mereu altceva, mai tare, mai senzational) si-acu se trezi la 36 de ani ca vrea sa faca copil si ca n-are cu cine. E baiat destept, cultivat, muncitor. Dar are o groaza de pretentii: fata sa fie draguta, bine facuta, futacioasa si ea ca sa se inteleaga amindoi , sa fie desteapta, sa nu aiba deja copii, de prefera intre 30 si 40 de ani.

Dati si voi de stire daca aveti o perla rara asa!

Toulouse, la ville rose

mai Chato eu as avea pe cineva din categoria asta....tipul are un id de mess sa le facem cunostinta?????...astept PM

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

n-are, ca e om serios, nu sta pe net cu orele, ca noi
Da scrie-mi tu mie mail cu foto, o prezentare a fetii si io transmit (si traduc, eventual). Ah, uitasem adresa: chatonel@free.fr

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pisigri, ce-i ala "buturel"?!
Tufete, acum am citit de pe site-ul de fu discutat aci articolul privitor la joaca! E foarte foarte bun, cand aveti rabdare, sa cititi:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=20&idart=36
Abia dupa ce am citit si m-am gandit ca de parerea aia-s si eu am vazut ca e scris de o amica, bravo ei

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

e vb de Raalu a noastra?
E bun articolul, si da, trebuie citit!!!
Raaaluuu, ne e dor de tineeeee!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Novus, eu am inceput cu 1 lingurita, apoi 2, apoi am trecut sa masor cu masura de lapte praf si ii pun 2 masuri la aprox. 170 ml lapte. E mult mai putin ca pe cutie, dar as vrea sa raman asa deocamdata, ca i-l dau la bibe si cu toata tetina pt lichide groase mi se pare ca se "blocheaza" la un mom dat. Si ii mai pun o masura in marul de dimineata.
Dar tare mi-e ca o constipa. Azi a facut f putin, de 3 ori, dar asa, cat o moneda si tot plastilinos (scuzati detaliile, vorba lui Aris). Si nici nu stiu cu ce sa le inlocuiesc. Am ochit niste cereale cu lapte si 3 fructe de la Nestle, dar sunt pt 6 luni, deci mai astept un pic. Si nu m-am uitat ce cereala au la baza, ca daca e tot orez....Pana acum i-am dat Milupa fara lapte, intai de orez (unele bio) si de azi orez cu aroma de vanilie, miros frumos, la fel, nu au gluten, zahar, lapte.

In problema muntelui, da, e ok ca e week-end, dar sa nu fie alea 2 sapt de delegatie, ca exact de munte o sa ii arda.

Chato, m-ai distrat. Vorba lui Pisigri, m-as fi oferit volontara, sa nu moara omu neinsurat, da' io copchilu' nu il dau si pace

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tufete,

De dimineata NU M-AM SUPARAT, ci M-AM PANICAT si nu pentru ca diversificarea m-a prins cu temele nefacute ci pentru ca sint atitea “directii” diferite, fie ele stiintifice sau de “radio-shantz”.

Ian, de cind e pe formula ,a avut tot timpul un program de masa foarte previzibil; stiam ca maminca la 3 ore sau la 4 ore atitia ml de lapte si a fost ok. A luat constant si “corect” in greutate: s-a nascut cu 4 kg si la 4 luni si 10 zile avea 7, 5 kg. Nu intentionam sa incep diversificarea decit la 6 luni pentru ca nu aveam de ce; consider ca sistemul lui digestiv nu e pregatit pentru diversificare inaintea acestei virste. Oricum, de cind avea Ian cam 1 luna, am inceput sa studiez acest subiect si am citit km de articole stiintifice (in romana, engleza, franceza si italiana) si inca pe atitea “dat cu parerea” sau “dat cu experienta” pe diverse forumuri.

Toate astea, m-au bagat nitel in ceata pentru ca vorba aia, “cite bordeie, atitea obiceie”, asa ca am filtrat eu toata informatia prin sita proprie si mi-am cam fcaut un plan de bataie; intrucit, cloncuzionasem, printer altele, ca fiecare mamica tine cont de o anumita schema de diversificare pe care o adapteaza la nevoile proprii ale copilului, ma hotarisem sa incep, asa cum v-am spus, in jurul virstei de 6 luni cu LEGUME, nu cu fructe; mi s-au parut mie mai “pe gustul meu” aia care au explicat de ce trebuie inceput cu legume, nu cu fructe. Dar, de citeva zile, Ian dadea semen ca e pregatit pt. diversificare, semnale pe care eu le-am ignorant, gindindu-ma, initial, ca e vorba de un nou puseu de crestere. Asta e si motivul pentru care nu am abordat “din timp” acest subiect cu voi. Azi dimineata, insa, m-am hotarit ca merg la cumparaturi pentru etapa noua ce va a vina in viata lui Ian si, nu stiu de ce, aveam nevoie de intariri pozitive DIN AFARA, cumva sa-mi confirme mie cineva ca Ian poa’ sa aiba incredere in mine ca iau decizia justa pentru el; atunci am apelat la voi cu un subiect SERIOS (care ma “ardea” la acel moment cind trebuia sa-l pregatesc si pe el, si pe mine, sa avem timp sa colindam tot orasul de provincie in cautare de accesorii potrivite cu noul statut de “bebel mincaretz”), nu de genul “uitati o poza cu Ian in cada, va rog, mai spuneti-mi o data cit e de titi”; si cumva, am simtit un val de frustrare cind am vazut cit de usor e trecuta cu vederea nevoia REALA de ajutor, in favoarea unor -mi se pareau mie atunci!- frivole “ce fain ii peisajul” saul altele asemenea. Aveam nevoie de OPINII, de PARERI, nu de solutii. Pina la urma m-am descurcat. Va multumesc celor care mi-ati raspuns. Sper ca nu v-am suparat cu abordarea franca de mai sus. Daca da, imi pare sorry dar nu retrag nimic din ce am spus.
Acum, o sa citesc in spate sa vad care ce mi-ati spus. Va multumesc celor care mi-ati raspuns si va pup pe toate.
Revin cind ajung la zi cu cititul, cu toate ca am de sterilizat cumparaturile de azi

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

hihihii, pisik,voluntara zici

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca si mie mi s-a parut interesant articolul ala.

Intarcarea: sa va zic cum face fiu-meu. Ne punem "la papa". Daca incepem cu titi dreapta, o papa si apoi se intoarce pe o parte si se uita la usa - de obicei pe usa aia intra tati cu biberonul. Daca incepem cu titi stanga, ia 2-3 guri, urla, trecem la dreapta, ia 2-3 guri, se intoarce pe o parte si se uita la usa. Insistent.

Sincer, mie mi-e teama ca papatul prost din ultima vreme e din cauza ca l-am chinuit prea mult cu sanul si i-am provocat aversiune fata de papa.

Fetili care ati intarcat bebeii, ziceti-mi si mie cand ati ajuns la concluzia ca nu mai mere: faceau scandal la fiecare masa? Al meu are cam o data-de 2 ori pe zi si ganduri mai bune si tac-su ma bate la cap sa nu renunt inca (io vroiam sa trec la muls si cat m-o tine asa, bine).

Chatonel succes la petit.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Olishka sa stapanesti sanatoasa masina de spalat.
Gigelica ce va mai iubiti si alintati voi acolo.
Aris26 ce mari v-ati facut?! Si ce fericit este Alex in noua achizitie.Cat la capitolul kaka, bubulina mea face odata la 3 zile si papa numai lapte praf.Pediatrul zice ca este normal.Este anti stimulat copilul cu supozitoare sau ceaiutz.De cand am inceput diversificarea este ceva mai bine.
Inapreda noi am inceput diversificarea cu cereale la cateva zile dupa 4 luni la recomandarea pediatrului.Avem unda verde si la pireuri legume (cat mai fluide)apoi ceva mai tarziu la fructe (exact ce spunea si Pisik06 despre gustul dulce al fructelor si refuzul legumelor).Nici pe departe nu am inlocuit o masa ci o completam.Dar Bianca este mai sclifosita , noua ne ia aproximativ o ora si jumatate sa terminam un biberon de 100ml-120ml.
Sophiphica si noi ce mai suntem top model.
Saby ce face Maiuta, papa mai bine?
Poohy vazut poze de la botez.

KARINA

Mergi la inceput

ina, hai ca ma distrasi cu 'imi pare sorry" :) nu cred ca a fost nici o intentie de ignorare, dar ai sa vezi (ca zisesi ca te-ntorci sa citesti raspunsurile) ca si noi sintem tot cu temele nefacute, fiindca o sa diversificam ceva mai tirziu.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ina la cati km se scriu zilnic aici se intampla sa trecem cu vederea cate o intrebare, chiar asa serioasa si presanta ca a ta. Dar stii si tu, cu putina insistenta se rezolva.

Arisica vad ca sunt singura de parere ca nu e OK un kk asa de consistent, credeam ca numai dupa diversificare face asa.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput