Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Dupa prima masa de "pil male", pot spune ca tat ii ma-sa: haleste cu pofta de parca ar fi ultima masa, cind, de fapt, n-a fost decit prima. O sa pun poze mai tirziu.

Am fiert saracul morcov un pic mai mult de o ora ca nu am mai avut rabdare. Fara adaos de sare. Am chinuit in continuare bietul morcov (las' ca si el ne-a chinuit pe noi cind stateam sa nastem ) "blenduindu-l" foarte bine si am subtiat pireul rezultat cu apa in care a fiert morcovul. Gata. Oare de ce am crezut ca-i asa grea diversificarea asta???

Pisigri, Ilinca ta cum a reactionat la supica?

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Felicitari !!! vezi ca te descurci ?!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

La multi ani sarbatoritilor zilei
Novus foarte faina ideea cu intalnirea la munte.Noi ne-am planificat un concediu dupa 13 Septembrie,poate venim si noi acum depinde cand o programati cat e de departe de noi.
Petrean poate ne vedem o data pe la Resita,noi mai mergem prin zona la niste prieteni
Ce bine ca vorbiti despre diversificare,asa mai schimbam pareri .Noi astazi din pacate am sarit peste masa de fructe ,Timeea mi-a dormit ca niciodata de la ora 9 la 12.Acum facem supica si o sa papam fruct pe la ora 16

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

pai eu zic sa incepeti concediul cu noi !!!
te-am notat !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

inapreda si alte fete doritoare , va scriu principiile dietei grupelor de sange.

A) Reguli generale

1. Ultima masa ora 19:00
2. Inainte , in timpul si dupa masa 30 de minute nu se consuma lichide ( diminueaza sucul gastric )
3. Pe zi se consuma 2 lamai 9 in salate, ceai, apa sau ca atare )si 1 lindura ulei de masline in mancare
4. Pe zi pot fi 7 mese, dar portii de 200 grame si la interval de minim 2 ora si un singur fel de mancare

5. se consuma 2- 2,5 litri lichide ( ceai dar si apa plata)

6. O ora de miscare coordonata zilnic si masaj, sau macar automasaj

B) Micul dejun
- se bea o cana de apa calda
- 1 pahar de apa cu lamaie
- 200 grame de fructe ( preferabil de sezon si nu foarte dulci)

C) Dezintoxicarea

Consta in curatirea organismului de toxine, si se face in felul urmator:

Intr-un weeke-nd cand stai acasa, prima zi:
1.Sambata, ultima masa la ora 14:00
2. la Ora 18:00 o cana de pa cu sare amara
3. ora 20:00 a doua cana de apa cu sare amara
4. oara 22:00, sucul de la 4 lamai + 150 ml ulei extravirgin de masline ( bine amestecat ), se bea si apoi se culca pe partea stanga 30 de minute cu un flacon cu apa calda in zona ficatului.

5. Duminica ora 06:00 se bea ultima cana de apa cu sare amara
6. la ora 08:00 se consuma 2-3 mere si apoi toata ziua orez fiert

Dupa dezintoxicare urmeaza 10 zile de mancare fara sare, fructe, lactate si carne.

Fetele care alapteaza nu tin dezintoxicarea.

Va spun cum mananca mama mea care a slabit 10 kg , fara sa faca miscare sau masaj.
Micul dejun ( vezi mai sus )
Gustare ( ori iaurt cu fulgi de ovaz, ori branza de vaci cu iaurt + fulgi de ovaz, telemea + rosii )
Pranz - o salata
dupa 2 ore un fel principal ( de regula fara carne )

Principii grupa de sange A:
- se recomanda regim lacto vegetarian
- carne maxim de 2 ori pe saptamana ( pui, curcan, peste )
- carnea sa se faca la gratar
- in rest gateste retetele traditionale dar in loc de carne,ciuperci sau soia.
- se consuma legume crude in salate
- laptele nu face bine acestei grupe ( dar preparatele din lapte sunt ok)

Grupa 0

tolereaza bine carnea, asadar pot sa manance mai des carne

Grupa B

se muleaza bine si la vegetarieni, dar si la carne

Grupa AB

se poate combina principiile de la A si de la B

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pai poate tragi o fuga acasa la mijlocul pogramului si-i dai tzitzi la fetita (ai zis ca lucrezi 6 ore, nu? e la fix )

io o sa incerc si asta dar si mulsul, nu stiu inca cum va fi.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

da, o sa lucrez 6 ore si stau si aproapede birou (bine, in Deva orice e aproape !!)

dar ce ma dispera acum cand sunt in faza de planuri e cum sa fac dimineata pt ca Alexandra se trezeste la 07.30 sa zic apoi la 08.30 si trezirea finala pe la 09-10 si la fiecare trezire eu ii dau tziti , nu mult ce-i drept dar ii dau

cum sa fac cand merg la birou ??? sa-i dau doar la prima trezire si apoi mama sa ii dea ceai sau ce ?? incep eu cu cereale pana atunci dar nu o sa i le dea pana ce nici nu deschide ochii bine

na, cum ziceti ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ilinca.ma-m lasat pagubasa..ca si pt acest salar m-am zbatut 3 luni....asa k...si oricum..desi nu planuiesc sa ma intorc la acel job..zau ca sunt asa scarbita de nesimtitrea lor..incat nu mai suport nici sa-i vad/aud..dar mai sa ma milogesc..ca asta am cam facut..la ei..pt un drept al meu...si cand te gandesti cate sute de milioane s-au spaalt pe spatele meu..prin mainile mele...

Ei! Bine ca aduserati vorba. Eu nu am primit nici acum banii aia... Tre sa trimit motanul peste ei!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Novus, n-am apucat sa citesc in urma, doar ultimele 2 pagini. Vad ca aveti cam acelasi stil de trezire ca si noi. Si eu la fel ii dau tzitzi si mai dormim un pic amandoua
Am vazut zilele trecute ca vorbiti de scheme de diversificare. Unde le gasesc si eu? Multumesc pt indrumare.
Eu am inceput cu mar cu branzica sau mar cu biscuiti. La pranz i-am dat un pic de supica dar nu ne place. Dar nici masa de mar nu e completa. La cel mult jumate de ora dupa mar cerem tzitzi. Tot ea ramane baza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

fac eu cap nou?????

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, care aveti copchii mofturosi care nu mai vor sa pape la san, va da moi reteta: dati-i supa! Dupa ce va experimenta toate culorile curcubeului la fatza, stuchind, scheunand, urland, o sa haleasca titi de parca l-ar fi prins pe Dumnezeu de picior

Io azi i-am pus si lapte in supa, doar-doar. Cu bibe nu a baut, dar cu lingurita a mai luat un pic. I-am dat in patul meu, sprijinit pe perne; apai ce e in pat nu va zic: supa, morcovi, valeleu.

Oricum, de cand cu diversificarea lu' peste prajit ni s-a dus naibii bunatate de program, ca sa nu mai zic de buna dispozitie... Ca trebe molfait baiatu' ca sa ii treaca supararea!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Multu' tare de raspunsul detailat.
Eu pe Ian l-am pus in scoica la papa; am citit ca nu e bine sa pui bb intre perne Lui Ian i-a placut pireul si, sincer, si...mie! Chiar nu e rau deloc; e drept ca de cind cu obsesia cu slabitul si un lemn mi se pare...bun la gust

In alta ordine de idei, miine MUSAI, MUSAI tre' sa merg la Cluj si o sa-l las pe Ian cu tata. Ce sa fac? Sa intrerup "marea diversificare o zi? Sa-i pregatesc din seara asta pireul (parasess domiciliul la 5 dimineata)? Sau sa-i las indicatii precise lui taica-meu? Dar stiu din experienta ca tata prefera sa-l plimbe prin parc, nu sa bucatareasca.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Salutam, promisesem ca o sa fiu din nou "activa", dar vaz ca nu am reusit sa ma tin de promisiune... Deh, iar m-am implicat in mai multe lucruri de cat poate un om sa faca...

In fine, sa va mai povestesc de Adelina: de ieri am adaugat la laptele meu si cereale, poate reusim sa ia mai mult in greutate, ca e un pic sub grafic (5,21g la 4 luni, acum: 5300g) In rest, rezistam inca fara "formula".

Gangureste, se taraste, se rostogoleste, rade... Mai ales la 5 dimineata, e un ras pe ea...

Va pup. Mai citesc din urma si revin.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Felicitari pentru Adelina, si lasa ca mai avem manechine, nu sta tu cu grija Ai vazut ca avem copii mari si mici, fiecare are ritmul lui

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput