Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna dimineata fetelor,

Karina mama, ce faceai pe la 4 dimineata pe forum??? Io asa as mai fi dormit, dar Pitonul mi-a dat trezirea la 7 fara...si apoi m-au luat niste ganduri si nu mai pot dormi...

Azi sunt necajita, ca depresiva e prea mult spus. Sper sa se aseze lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu.

Va pup pe toate.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Gigelico si sa ti se rezolve problemele !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Discutiile cu Attachment parentingul mi-au placut. Noi am dormit cu primul copil, l-am purtat in wrap, i-am dat tzitzi mai mult de 2 ani. Mergea la cresa deja de la un an jumate. A avut dintotdeauna preferinta pentru tactil, n-au interesat-o jucariile, in schimb au fascinat-o oamenii, pe care ii privea cu o curiozitate stiintifica care i-ar fi insultat daca erau destul de atenti.
Acum Ileana nu prea sta in wrap, prefera sa ne vada decat sa ne simta,
doarme cu mine, dar sunt sigura ca ar (va) dormi la fel de bine singura, sper sa ii dau sa pape tzitzi cat mai mult pana la o varsta normala, ii place sa se uite la jucarii si sa se joace cu ele.
Concluzia mea e ca attachment parentingul li se potriveste bine anumitor copii, nu tuturor, cu atat mai mult cu cat e o forma mai extrema.

Varsta limita pentru alaptat mi se pare varsta de la care sa aiba primele amintiri - maxim pana la 3 ani, prefer sa ne oprim undeva pe la 2 ani si un pic, dupa varsta asta cred ca 1. POATE i-ar impiedica dezvoltarea sexuala normala, adica depasirea fazei orale, pentru cine il mai crede pe taica Freud 2. mi se pare un abuz din partea mea

He he, chiar eram curioasa ce-o sa zici tu, fana a AP, p-acilea.

Nici fiu-meu n-a vrut in sling, nu vrea piele-pe-piele, n-a dormit pe mine la colici... vrea in schimb sa vada tot, analizeaza, asculta, dar, tot asa, cu tactilul mai rarutz... Credeam ca nu ma iubeste de face asa.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam, promisesem ca o sa fiu din nou "activa", dar vaz ca nu am reusit sa ma tin de promisiune... Deh, iar m-am implicat in mai multe lucruri de cat poate un om sa faca...

In fine, sa va mai povestesc de Adelina: de ieri am adaugat la laptele meu si cereale, poate reusim sa ia mai mult in greutate, ca e un pic sub grafic (5,21g la 4 luni, acum: 5300g) In rest, rezistam inca fara "formula".

Gangureste, se taraste, se rostogoleste, rade... Mai ales la 5 dimineata, e un ras pe ea...

Va pup. Mai citesc din urma si revin.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

chatonel, cu placere si tie .

fetelor, voi stiti ceva despre faptul ca trebuie sa le facem film la bazin pe la 6 1/2 -7 luni? Pe mine m-a intrebat o mamica si nici nu am stiut ca trebuie sa le facem.

referitor la pastrarea mancarii de la o zi la alta, nu se recomanda, dar daca totusi, am citit in Mama si Copilul, ca trebuie pusa la frigider sau congelator, asa calda in recipiente ermetice. Dar oricum faza cu 1-2 lingurite nu tine mai mult de o saptamana.

Fetele la cer bb se constipa, sa stie ca morcovul , banana constipa si mai rau. Sa incerce sa le dea suc de mar sau piersica, inainte de a trece la solutii din farmacie.

mihaelacg, am vb azi cu avocatul si pana vineri nu ma poate primi,oricum eu nu ma las pentru ca stiu ca avem dreptul.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ha ha, deci galusca era cu AP-ul. Stiam ca e una din fetele din strainatate dar nu mai stiam care si o banuiam pe Chatonel :).
Gina, esti prea sensibila Ai sa vezi, daca ai sa citesti parerile noastre dupa jumatate de an, o sa ti se para inofensive. Inainte de a exista respectivul forum, fetele au activat pe un altul, pe care mai cascam si eu gura in urma cu cativa ani. De aici parerea mea ca-s cam rigide si intolerante (desi fete destepte).

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, care aveti copchii mofturosi care nu mai vor sa pape la san, va da moi reteta: dati-i supa! Dupa ce va experimenta toate culorile curcubeului la fatza, stuchind, scheunand, urland, o sa haleasca titi de parca l-ar fi prins pe Dumnezeu de picior

Io azi i-am pus si lapte in supa, doar-doar. Cu bibe nu a baut, dar cu lingurita a mai luat un pic. I-am dat in patul meu, sprijinit pe perne; apai ce e in pat nu va zic: supa, morcovi, valeleu.

Oricum, de cand cu diversificarea lu' peste prajit ni s-a dus naibii bunatate de program, ca sa nu mai zic de buna dispozitie... Ca trebe molfait baiatu' ca sa ii treaca supararea!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Noroc ca va duserati la culcare si apucai si eu sa citesc, ca daca am fost plecati 3 zile...

Chatonelo, "nu ma tare pricep", dar n-o fi fost un atac de panica legat de inceperea serviciului? Io cand am inceput munca, cu fetita mare, nu ma gandeam decat unde sa fug cu ea sa nu trebuiasca sa merg la lucru...

nu cred sa fie legat de servici direct, ca abia astept sa mai scap de-acasa, dar se poate sa fie indirect, pt ca imi cam fac pb cu alaptatul. Tu cum ai procedat? Te mulgeai la servici si aduceai "productia" acasa?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

No ca iar mi-ati adus aminte ca din 01 sept merg la serviciu

Eu una nu ma pot mulge si gata !!! asa ca vaz eu cum fac !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si pana ne lamurim ce si cum diversificam (astazi am avut un sentiment tare ciudat nu stiu cum sa-l descriu, gandindu-ma cat de usor era pana acum adica foame = tziti nu stiu de ce the big D mi se pare tare naspa, poate pt ca nu prea gatesc ) sa revenim la planificarea intalnelii

Deci pt fetele care au deschis calculatoarele mai tarziu si nu citesc din urma reamintesc ca se planifica un week-end la munte in prima jumatate a lui septembrie

Pana acum situatia sta asa:

Confirmate
Novus
Lysbeth
Leeloo
Olishka
Anca Nicolae
Saby

In asteptare
Pisigri (depinde de locatie)
Gigelica (daca e in 4-6.09.09)
Aris
Mihaelacq
InaPreda
Simina (daca poate sotul)
Pisik (daca poate sotul)

Lista ramane deschisa, daca m uitat pe cineva rog atentionare scrisa

am veni si noi (eu si cristi) fara piticanie, si de acolo am tot pleca pe undeva sa ne facem si noi un mic concediu, dar nu putem decat in wknd-ul 11-13 sept.

am uitat sa ma deloghez DE mine era vorba
reiau : am veni si noi (eu si cristi) fara piticanie, si de acolo am tot pleca pe undeva sa ne facem si noi un mic concediu, dar nu putem decat in wknd-ul 11-13 sept.

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

notat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am uitat sa intreb: cam cit se fierbe un morcov? Al meu fierbe de o ora, dar cica trebuie 2 Mintenas se trezeste Ian si tre' sa pape si inca n-am terminat de gatit

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

eu cred ca e superrrr mult 2 h, nu??
vreo 30 min sigur e de ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai poate tragi o fuga acasa la mijlocul pogramului si-i dai tzitzi la fetita (ai zis ca lucrezi 6 ore, nu? e la fix )

io o sa incerc si asta dar si mulsul, nu stiu inca cum va fi.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput