Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mai fetele am avut o noapte groaznica..m-a durut burta jos si m-au terorizat cainii de afara...nu-i mai suporttt...cred ca sunt peste 15 caini ...unde sa ma adresez????Ce pot face sa scapam de ei??
Au ajuns oamenii sa arunce cu pocnitori ca sa-i mai potoleasca

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

carla..din ce carte ai scos asta?Parizer la bebelusi????orice pediatru normal la cap..interzice mezelurile..si la copii mai mari..dar mai la bebelusi parizer...
sa nu ma intelegi gresit..nu am nimic cu tine..dar cine a scris cartea..trebuie sa fi fost cam mare dobitoc

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

pai fata a zis ca e o carte veche, parerea mea e ca e scrisa in vremea comunismului, cind nu prea aveai de ales si dadeai si la BB ce se gasea, adica si porcarii precum parizer. Asta e... cine nu are amintiri de atunci nu are idee ce scirba de societate era

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Nu, stam aproape de serviciu si statea tati cu fata acasa si mi-o aducea la papat. Maximul cred ca a fost de 3 ori intr-o zi de 5 ore jumate de lucru, pe la 3 luni si-un pic... erau mai mult pe drum la inceput, stateau acasa numai cand dormea ea. Iti dai seama cat am muncit in ziua aia...
La bb2 am schimbat modificarea, stau io cu ea, dar atunci nu se putea ca eram in perioada de proba.
Nu stiu direct prea multe despre muls si adus acasa, dar stiu ca multe femei fac asa. Trebuie un pic de organizare, un frigider si un loc discret. Sa nu te ingrijorezi cu cantitatea de lapte, vei scoate din ce in ce mai mult. Sa iei in considerare si posibilitatea sa scoti laptele cu mana, stimuleaza mai putin sanul decat pompa si nu ti se angorjeaza tzitzu. Io am scos vreo 2 sapt si pentru alt bebe ca mama lui n-avea destul si la inceput scoteam 100 ml intr-o zi si dupa cateva zile puteam scoate 250 ml.

multumesc pentru incurajari si sfaturi!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Hello!!! Am venit si noi de la vaccinul de 4 luni, piticuta mea a plans tare, tare asa cu sughituri dar acum i-a trecut si doarme. Sa va spun ce mi-a zis pedi. Are doar 5.630 si 60 cm adica a luat 600g intr-o luna, deci cred ca am ramas cea mai micuta de pe aici dar in rest este bine. Mi-a spus ca nici nu vrea sa auda de diversificare pana la 6 luni chiar daca e hranita mixt chestie care imi ridica un semn de intrebare. Oare e ok????
Acum, pe principiul mai bine intreb si aici decat sa patesc cum a patit nu mai stiu exact cine , cu ceaiul de crusin, intreb,....Maiuta mea e constipata,dupa cum v-am mai spus face o data la 3 zile si atunci stimulata. I-am spus la doctora si mi-a dat urmatoarele chesti, sper sa deslusesc scrisul.
-Lactulose sau Duphalac 1ml de 2/pe
-si Sanzyvie(cred) cica e ceva ca trifermentul tot 1ml de2/zi.
Ce ziceti? Ati mai dat vreuna la bb? Doctora mi-a spus ca si faptul ca nu face kk poate fi motivul pt care imi mananca asa putin si adevarul e ca de o luna de cand ii dau completare si s-a constipat cam tot de atunci a inceput sa manance si mai putin.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

SANZYME Sirop este o combinatie echilibrata de enzime digestive cu actiuni specifice, contribuind la realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide si fibre vegetale).
SANZYME Sirop contine papaina si pepsina, doua enzime proteolitice, asociate cu Sanzyme 2000 (complex multienzimatic ce contine proteaze, amilaze, lipaze, celulaze si alte enzime). Toate aceste enzime actioneaza asupra alimentelor ajunse in tractul gastrointestinal, transformandu-le in componente usor digerabile si absorbabile.
Astfel, SANZYME Sirop poate fi utilizat atunci cand se urmareste realizarea unei digestii complete precum si in cazul deficitelor enzimatice (manifestate prin intoleranta la lipide, proteine sau glucide). Datorita formulei tampon, enzimele din SANZYME isi pastreaza eficienta in totalitate si nemodificata in timp. In plus, formula fara alcool face ca SANZYME Sirop sa fie un produs sigur pentru administrarea la copii si in timpul sarcinii.
SANZYME Sirop este un supliment cu enzime pentru toate varstele, in special pentru persoanele cu digestie dificila, inclusiv in timpul sarcinii sau copii.
SANZYME Sirop este benefic in caz de scadere a apetitului si in cazul unor excese alimentare, contribuind la o buna digestie.

asta e ceea ce nu ai deslusit tu..sanzyme

lui Andrei nu i-a placut deloc...la gust

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mie mi-a prescris dr sanzyme cand am inceput cu andrei diversificarea, sa nu aiba probleme de digestie...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Da, Lucia, si eu m-as bucura sa ne vedem...chiar imi facusem sperante ca mi-am amintit ca nasesti cand ai intrebat...dar nunta noastra nu e in Tecuci, e in Botosani, te astept cu placere de-ti faci drum, iesim la picnic la Lacul lui Eminescu

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Te astept atunci la Bucuresti

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Vin, dar Pitonul tau e dat deja sau venim ca-ntre amici?
Off, nici acum nu-mi explic cum de-a ramas gaza mea nepetita. Deschid concurs, pentru doritori aici

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

moamaaaa ce domnisoare frumoase !!!!

si toate bebelinele au caciulita din asta ca voi crosetata sau cum numai noi nu gasim !!! de unde ai luat-o ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Mai fetele am avut o noapte groaznica..m-a durut burta jos si m-au terorizat cainii de afara...nu-i mai suporttt...cred ca sunt peste 15 caini ...unde sa ma adresez????Ce pot face sa scapam de ei??
Au ajuns oamenii sa arunce cu pocnitori ca sa-i mai potoleasca

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

simina, cred ca la primarie tre sa te adresezi... pune intrebarea pe forumul general, s-a mai discutat problema ciinilor de citeva ori, asa ca sigur va sti cineva unde sa te trimita ca sa scapi de teroare.
Cu pretena ta vorbisi?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

petrean,
de ce sa zic ca esti nebuna?? oricum, voi ati inceput mai din timp cu diversificarea, asa ca e normal ca ati ajuns la "cantitati industriale"...

Eu azi am pus la frigider supa de legume, am turnat-o imediat ce am stins focul intr-un biberon si l-am bagat la rece. Dar paranoica cum sint, cred ca totusi miine ii fierb alta. Ma cunosc, si stiu ca am talentul de a-mi face ginduri, si nu vreau sa-mi dau singura motive de stress

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Monvas, spune-mi, te rog, cum pregatesti supica? I-ai dat-o direct dupa mar? Sau i-ai introdus, progresiv, si pe rind ingredientele din supica? Cum a tolerat-o?
Imi pare rau ca nu reusiti sa veniti si voi la munte, dar n-au intrat zilele-n sac si, cu siguranta, ne vom vedea la anul.
PS. Nici noi nu e 100% sigur ca mergem.

Pisicogri, iti adresez si tie aceeasi intrebare ca si lui Monvas: cum ai procedat CONCRET? Ai luat mai multe legume si le-ai fiert DIN PRIMA impreuna si i-ai dat zeama strecurata Pisilincai, sau cum? Eu mine incep, de aceea tot intreb. Eu o sa-I fierb miine doar morcov (dar o sa-l fierb la abur un timp destul de indelungat); apoi o sa pun morcovelul in blender si-l voi subtia cu zeama. Ii voi da o lingurita in prima zi, 2 in a 2-a si 3 in a 3-a. Apoi, o sa adaug patrunjel; apoi dovlecel; apoi telina; telina si patrunjelul nu le voi pune in blender dar o sa folosesc zeama in care au fiert acestea pentru a subtia pireutzul. O sa-I dau cu linguritza.

Kea, sint total de accord cu cele expuse in citatul dat de tine. Multu’

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Nush ce sa zic, zeama de morcov fiert e remediu pt diaree, deci... cu grija...
Io am bagat mai multe legume la gramada: morcov, telina, dovlecel si ceapa. Le-am fiert in putina apa, apoi am bagat totul (mai putin ceapa) la blender, apoi am strecurat. Pediatra mi-a zis sa ii dau 20 ml, el n-a vrut decat 15 in prima zi si azi deloc. Am pus putin lapte praf peste si i-am dat cu lingurita, asa parca a mai luat ceva, nu mai mult de 10 ml.
Chestia e ca pediatra mi-a zis sa incep IN ACELASI TIMP si sucul de fructe; i-am dat morcov, pe care il scuipa cu patima, dar o sa il opresc, sunt deja prea multe chestii noi.
In supa de maine cred ca o sa pun doar ceapa, morcov si telina, poate o tolera-o mai bine. Ceapa e pt dulceata, sunt multi copii care nu o accepta fara.
Dintre sfaturile primite: sa pun o lingurita de ulei de masline in ultimul clocot, sa pun 2-3 picaturi de lamaie ()
Stiu ca nu e "ca la carte" sa bag mai multe legume de la inceput, dar mi se pare ca altfel n-are gust.
si sper sa iti mearga mai bine. O sa mai scriu un mesaj cu experienta noastra de azi cu supa.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput