Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Robert Andrei, Damina Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru
LA MULTI ANI si mamicilor Adyris si Catinuta
Olga, mamica lui David iepurasul 

gigelica20 spune:
Buna dimineata fetelor,
Karina mama, ce faceai pe la 4 dimineata pe forum???
Io asa as mai fi dormit, dar Pitonul mi-a dat trezirea la 7 fara...si apoi m-au luat niste ganduri si nu mai pot dormi...
Azi sunt necajita, ca depresiva e prea mult spus. Sper sa se aseze lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu.
Va pup pe toate.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
La multi ani ghioceilor de azi:
Robert Andrei, bebe de Plici Plici - hei,mai traiesti??!?? sau nu ne mai iubesti![]()

Damian Serban, bebe de Eseea - cam rarutz pe la noi

Marina Alexandra, bebe de Alexa101
Albert Gabriel, bebe de Ciresica5 - si matalutza esti scumpica la vedere

Radu Stefan, bebe de bubulina
Petru, bebe de Shasa - si de tine mi-e cam dor, soacra cu 3 nurori

Ce de ghiocei azi...o intreaga pajiste
...
La multi ani celor 2 mamici de ghiocei:
Adirys21
Catinuta
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc mult 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata fetelor, Karina mama, ce faceai pe la 4 dimineata pe forum??? Io asa as mai fi dormit, dar Pitonul mi-a dat trezirea la 7 fara...si apoi m-au luat niste ganduri si nu mai pot dormi...Azi sunt necajita, ca depresiva e prea mult spus. Sper sa se aseze lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu. Va pup pe toate. Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Ce intrebare tampita am pus
...pai normal ca la Karina era dupa amiaza cand noi rupeam patul de somn, nu am dreptate???Offff,

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata fetelor, Karina mama, ce faceai pe la 4 dimineata pe forum??? Io asa as mai fi dormit, dar Pitonul mi-a dat trezirea la 7 fara...si apoi m-au luat niste ganduri si nu mai pot dormi...Azi sunt necajita, ca depresiva e prea mult spus. Sper sa se aseze lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu. Va pup pe toate. Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelico tu depresiva? N-are cum!!! Nu prea se leaga termenii: Gigelica cu depresia

Iti doresc sa fie totul asa cum vrei tu

Olga, mamica lui David iepurasul

petrean spune:
neatza
la multi ani sarabtoritilor de azi...
si o veste..stiti ca a murit valeriu lazarov???
gigelica..
ce ai mami?
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
DIVORTEZ...ah, nu ma incadrez la "sa nu aiba deja copii"...si apoi nu imi place nici limba franceza, deci il cedez unei surori/verisoare/prietene...Ah, am o prietena superbisima la Bacau, e super desteapta, e ca e scorpioanca precum moi, nu e cuplata, nu e casatorita si are 30, ba chiar face 31. E avocata, implicata in voluntariat cu centrul de copii din Bacau...de nota 10+... Cum facem? Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Neata!
Ai PM, gigele!
Ca tot zisa gigelica, am si io o dorinta aci: sa-mi dati numai fete de treaba, ca nu vreau sa ma trezesc ca ni se strica relatia de prietenie din cauza unei fufe
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
Neata! Ai PM, gigele! Ca tot zisa gigelica, am si io o dorinta aci: sa-mi dati numai fete de treaba, ca nu vreau sa ma trezesc ca ni se strica relatia de prietenie din cauza unei fufe Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Chatonico vad ca esti pusa serios pe treaba
Pe mine una m-ai lasat masca cu mesajul tau de ieriOlga, mamica lui David iepurasul

chatonel spune:
| citat din mesajul lui Galushca Noroc ca va duserati la culcare si apucai si eu sa citesc, ca daca am fost plecati 3 zile... Chatonelo, "nu ma tare pricep", dar n-o fi fost un atac de panica legat de inceperea serviciului? Io cand am inceput munca, cu fetita mare, nu ma gandeam decat unde sa fug cu ea sa nu trebuiasca sa merg la lucru... |
nu cred sa fie legat de servici direct, ca abia astept sa mai scap de-acasa, dar se poate sa fie indirect, pt ca imi cam fac pb cu alaptatul. Tu cum ai procedat? Te mulgeai la servici si aduceai "productia" acasa?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose

DIVORTEZ...ah, nu ma incadrez la "sa nu aiba deja copii"...si apoi nu imi place nici limba franceza, deci il cedez unei surori/verisoare/prietene...
e ca e scorpioanca precum moi, nu e cuplata, nu e casatorita si are 30, ba chiar face 31. E avocata, implicata in voluntariat cu centrul de copii din Bacau...de nota 10+...