Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 14
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! LA MULTI ANI Robert Andrei, Damina Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru![]() LA MULTI ANI si mamicilor Adyris si CatinutaOlga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
LA MULTI ANI si de la noi

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata fetelor, Karina mama, ce faceai pe la 4 dimineata pe forum??? Io asa as mai fi dormit, dar Pitonul mi-a dat trezirea la 7 fara...si apoi m-au luat niste ganduri si nu mai pot dormi...Azi sunt necajita, ca depresiva e prea mult spus. Sper sa se aseze lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu. Va pup pe toate. Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
da ce patisi bre? ti se-necara corabiile?
lasa supararea ca te prinde pitonu imbufnata si nu te mai recunoaste de mami... pai tu esti mereu vesela!

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Chatonico vad ca esti pusa serios pe treaba Pe mine una m-ai lasat masca cu mesajul tau de ieriOlga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
sigur, incercam sa cazam baiatul, ca e baiat bun si ar fi pacat sa il lasam pe miini "straine", nu?
Cred ca ramasara masca mai multe, nu vazusi ca si mihaela se tavali de ris cind vazu ca ne-apucaram de petit

Famille Dragoon cu

mart.apr09 spune:
| citat din mesajul lui novus Si pana ne lamurim ce si cum diversificam (astazi am avut un sentiment tare ciudat nu stiu cum sa-l descriu, gandindu-ma cat de usor era pana acum adica foame = tziti nu stiu de ce the big D mi se pare tare naspa, poate pt ca nu prea gatesc ![]() ) sa revenim la planificarea intalnelii ![]() Deci pt fetele care au deschis calculatoarele mai tarziu Pana acum situatia sta asa: Confirmate Novus Lysbeth Leeloo Olishka Anca Nicolae Saby In asteptare Pisigri (depinde de locatie) Gigelica (daca e in 4-6.09.09) Aris Mihaelacq InaPreda Simina (daca poate sotul) Pisik (daca poate sotul) Lista ramane deschisa, daca m uitat pe cineva rog atentionare scrisa Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
am veni si noi (eu si cristi) fara piticanie, si de acolo am tot pleca pe undeva sa ne facem si noi un mic concediu, dar nu putem decat in wknd-ul 11-13 sept.
Maria_K spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mart.apr09
am veni si noi (eu si cristi) fara piticanie, si de acolo am tot pleca pe undeva sa ne facem si noi un mic concediu, dar nu putem decat in wknd-ul 11-13 sept. |
am uitat sa ma deloghez

DE mine era vorba reiau : am veni si noi (eu si cristi) fara piticanie, si de acolo am tot pleca pe undeva sa ne facem si noi un mic concediu, dar nu putem decat in wknd-ul 11-13 sept.
Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
POZE CU GONGUTZAPozele noastre
aris26 spune:
a baut primele doua lingurite de suc de mere

aoleoo ce emotii am zici ca sunt prosta nu alta.
s-a strambat rau dar ceva ceva a inghitit, cred ca mai mult de dragul meu asa..
mai citesc din urma si revin

25 martie 2009
inapreda spune:
Hola chicas,
La multi ani sarbatoritilor de azi si o zi MOR-TA-LA tuturor tufetelor. 

Karina
nu stiu de unde ai tu schema asta de diversificare dar e identica cu a mea.
Sora mea a nascut la Londra si au urmat schema d diversificare recomandata de pediatrul de acolo.
Novus, noi venim la munte, in functie de data si locatie. Dupa ce stabiliti majoritatea ceva concret, voi sti daca venim sau nu. Sotul meu e de acord 

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
olishka spune:
Sa-i fie de bine

Olga, mamica lui David iepurasul

inapreda spune:
Am uitat sa intreb: cam cit se fierbe un morcov?
Al meu fierbe de o ora, dar cica trebuie 2
Mintenas se trezeste Ian si tre' sa pape si inca n-am terminat de gatit ![]()
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
chatonel spune:
io inca nu m-am incumetat sa-i dau altceva, insa te inteleg perfect cind zici ca ai emotii!

Famille Dragoon cu

LA MULTI ANI Robert Andrei, Damina Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru
Io asa as mai fi dormit, dar Pitonul mi-a dat trezirea la 7 fara...si apoi m-au luat niste ganduri si nu mai pot dormi...
(astazi am avut un sentiment tare ciudat nu stiu cum sa-l descriu, gandindu-ma cat de usor era pana acum adica foame = tziti nu stiu de ce the big D mi se pare tare naspa, poate pt ca nu prea gatesc