Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

vin si io cu o "cerere"

Pretenaru de-aseara vrea sa se insoare, e chitit pe facut copchii. Aveti cumva in dotare vreo sora (aris, nemachiata e data? :) ) vreo prietena dornica sa stea in franta, si sa faca copii?
El e asa: brunet, spaniol de origine, dar e aici de cind era franco la putere, de fapt sint in familie. E dragut, a fost fustangiu mare (nu din cel care-si insala prietena, ci din cei care nu au stare, vor mereu altceva, mai tare, mai senzational) si-acu se trezi la 36 de ani ca vrea sa faca copil si ca n-are cu cine. E baiat destept, cultivat, muncitor. Dar are o groaza de pretentii: fata sa fie draguta, bine facuta, futacioasa si ea ca sa se inteleaga amindoi , sa fie desteapta, sa nu aiba deja copii, de prefera intre 30 si 40 de ani.

Dati si voi de stire daca aveti o perla rara asa!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

DIVORTEZ...ah, nu ma incadrez la "sa nu aiba deja copii"...si apoi nu imi place nici limba franceza, deci il cedez unei surori/verisoare/prietene...

Ah, am o prietena superbisima la Bacau, e super desteapta, e ca e scorpioanca precum moi, nu e cuplata, nu e casatorita si are 30, ba chiar face 31. E avocata, implicata in voluntariat cu centrul de copii din Bacau...de nota 10+...

Cum facem?

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Doamne Sfinte!!!!!!! Am lipsit 3 zile si voi ati scris 3 capitole chef de vorba mai aveti. Chiar trebuie sa va vedeti ca deja netul nu mai dovedeste. Am intrat acu dar trebuie sa citesc din urma si apoi revin.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

VOTAT!!! Pai castigi sau nu? Ne jucam?

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ilinca si mie mi s-a parut interesant articolul ala.

Intarcarea: sa va zic cum face fiu-meu. Ne punem "la papa". Daca incepem cu titi dreapta, o papa si apoi se intoarce pe o parte si se uita la usa - de obicei pe usa aia intra tati cu biberonul. Daca incepem cu titi stanga, ia 2-3 guri, urla, trecem la dreapta, ia 2-3 guri, se intoarce pe o parte si se uita la usa. Insistent.

Sincer, mie mi-e teama ca papatul prost din ultima vreme e din cauza ca l-am chinuit prea mult cu sanul si i-am provocat aversiune fata de papa.

Fetili care ati intarcat bebeii, ziceti-mi si mie cand ati ajuns la concluzia ca nu mai mere: faceau scandal la fiecare masa? Al meu are cam o data-de 2 ori pe zi si ganduri mai bune si tac-su ma bate la cap sa nu renunt inca (io vroiam sa trec la muls si cat m-o tine asa, bine).

Chatonel succes la petit.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Pai...Pitonul deja urla de nervi ca apucatu' cand vedea tzitzi. Parca il auzeam spunand: "Mai femeie, mie imi e foame nu am chef de mozoleala cu tzitzilica ta simpatica dar goala pe dinauntru...adu biberonul ca te sparg"

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Gigelica ce va mai iubiti si alintati voi acolo.

KARINA

Saru mana. Offf, daca ai sti ce simpatic e! In seara asta , dupa baita, ii era foame rau si pana sa vina tati cu bibe eu dadeam sa il pup si el ma apuca cu mainile de obraji si isi baga fatza in obrazul meu cu guritza larg deschisa si tipa...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna fetelor.

in seara asta a adormit-o tati pe maria. eu inca am dureri de cap de la ziua de azi.vreau sa fac ceva, dar tb sa astept o cunostinta avocat care-i plecata in co.inca is socata ca desi mi s-a spus ca am dreptate (vorbind exclusiv pe legislatie)nu pot beneficia de un drept salarial care mi se cuvine.

imi pare rau ca am fost supi tocmai azi de ziua mariei.
fetelor pt urari.au ajunss si urarile de pe dunare.

dodo pui, nu se potriveste cu sit mea acel articolera super daca puteam rezolva cu tati.

vad ca v-ati apucat de petit, pe asta n-ati facut-o pana acum. sunteti prea tari

novus, e superba alexandra. si are niste picioare lungi.....

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
Novus, noi nu venim anul asta la munte, nu avem nici bani, e si departe si Eva e cam mica...dar la anul facem tot posibilul. Aaa, avem o nunta pe 12 septembrie iar pe 22 plecam in concediu - Venetia

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Ana, unde te duci la nunta???

30 martie 2009

E nunta baiatului nasilor nostri de cununie. Pe meleaguri moldovenesti, de unde mi-s si io. Vii?

Pai fix pe 12 io sunt nasa...la Tecuci...deci meleaguri moldovenesti clar. Da mai multe info...ca tare m-as bucura sa ne vedem

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mai nou facem baie in vana mare, priviti ce iasa !!!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3808477107/

ma pun la somn, noapte buna !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Da ce-mi pupi tu Pitonul, sa vezi tu ce iti mozolesc muschetara!!!

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aaa, Novus, mi-adusei aminte de gandurile tale nastrusnice . Nuuu, la Venetia mergem pentru ca avem nevoie de o vacanta si pentru ca am gasit bilete ieftine de avion . Fara bb2 deocamdata Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, Lucia, si eu m-as bucura sa ne vedem...chiar imi facusem sperante ca mi-am amintit ca nasesti cand ai intrebat...dar nunta noastra nu e in Tecuci, e in Botosani, te astept cu placere de-ti faci drum, iesim la picnic la Lacul lui Eminescu Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:

Da, Lucia, si eu m-as bucura sa ne vedem...chiar imi facusem sperante ca mi-am amintit ca nasesti cand ai intrebat...dar nunta noastra nu e in Tecuci, e in Botosani, te astept cu placere de-ti faci drum, iesim la picnic la Lacul lui Eminescu

Te astept atunci la Bucuresti

30 martie 2009

Mergi la inceput