Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 10
pisigri spune:
Chatonel nu, n-o stiam, cre ca o stia barbatu, ca nu degeaba lucreaza la teveu. Da sa mor daca imi amintesc sa fi mers vreodata la Hanu Trei Sarmale...
Ilinca,
Buturelul e o bucata de picior de porc. O bucata de "gamba" de porc, in general afumata.
Ina...la tine am de scris.
Pediatrul mi-a spus sa pun le fiert in 500ml apa morcov, patrunje, pastirnac, telina, cartof si ceapa, intregi. Sa adaug sare "de gust" sa dau in prima zi o lingurita, sa cresc repejor cantitatea de zeama, dupa 3-4 zile daca e ok sa ii pasez si legumele (in afara de ceapa) si sa le subtii cu zeama, urmind ca in 2 saptamini sa ii inlocuiesc o masa. Dar sa nu o fortez daca se strimba.
Ce am facut: i-am fiert doar morcov cu patrunjel si cu telina. FARA sare, ca asa am citit. 500ml apa nu mi-au ajuns sa fiarba bine legumele si a trebuit sa adaug, miine pun oricum mai multa. I-am dat strict o lingurita, doar ca in 2 ture, ca daca ii dau lingurita plina scuipa mai repede :D. S-a strimbat si prima si a doua oara, dar a doua oara nu a dat semne ca ar refuza. Ma rog, sper miine sa fie mai bine.
Ceapa si cartoful le voi adauga mai tirziu, dupa ce ii dau si piure din radacinile astea. Nu vad rostul introducerii deodata a atitor buruieni...Dupa ce o scoatem la capat cu astea, o sa ii adaug fructele, cu mentiunea ca sint cam ingrijorata cu piersicile, ca eu am rezolvat constipatia ei mincind EU piersica seara la culcare; ma tem ca date ei o s-o strice la burta. Dar o sa aflam mai incolo.
Prea multa experienta nu am de unde sa am, ca e prima zi...
A, legumele le-am curatat, spalat si fiert ca pentru noi, doar ti-am zis, fara sare.
Daca mai ai intrebari scrie in seara asta, ca dimineata ne trezim destul de devreme si citesc din urma si raspund. Ma cam streseaza diversificatul asta, dar probabil ma obisnuiesc eu in citeva zile. Si iarta-ma ca te-am facut "suparacioasa" (desi pusesem ghilimelele si prima data). Pupam !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Karina, Poohy 
Novus, am inteles ca / cerealele nu sint indicate in prima faza daca bebelusul e mai “maricel”.
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Karina, Poohy ![]() Novus, am inteles ca / cerealele nu sint indicate in prima faza daca bebelusul e mai “maricel”. ![]() Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
da mersi
asa am citit si eu dar Alexandra zic eu ca e ok pt 5 luni si 1 sapt are vreo 7 kg la 69 cm, nu?Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui saby Offf, pai voi vorbiti de kk o data de doua ori pe zi????? Pai mie nu-mi face decat stimulata o data la 3 ZILE si e hranita mixt, deci ce sa mai zic. Sper ca dupa ce incep sucurile sa se regleze macar putin. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Si Pitonul era hranit mixt, acum este doar pe bibe si suculetze. De cand ii dau sucuri...face de 3-4 ori...pe zi
. Il suspectez ca ii place sa il spal la chiuveta...si portioneaza in cat mai multe ca sa il spal desGigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
Mai nou facem baie in vana mare, priviti ce iasa !!!
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3808477107/
ma pun la somn, noapte buna !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Novus, noi nu venim anul asta la munte, nu avem nici bani, e si departe si Eva e cam mica...dar la anul facem tot posibilul. Aaa, avem o nunta pe 12 septembrie iar pe 22 plecam in concediu - Venetia ![]() ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Ana, unde te duci la nunta???
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg fetelor, dati-mi baza legala unde scrie ca poate lua si tatal acel salariu desi sunt si eu salariata, ca in CCMN zice ca poate lua tatal acel salariu daca mama nu lucreaza. dodo pui iti mai amintesti baza legala? ![]() gigelica, stii tu mai multe? nu am gasit pe site-urile alea , doar sa intreb acolo. ar fi super daca ar putea lua tati banii aia. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() pozici noi cu fata lu` tati http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36 |
Din CCM la NN inteleg ca poate beneficia tatal de aceasta facilitate doar daca mama nu e salariata...deci, nu e de bine.
Art. 51. - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
a) in cazul decesului salariatului, un ajutor acordat familiei, de cel putin doua salarii medii lunare pe unitate;
b) daca decesul a survenit din cauza unui accident de munca, a unui accident in legatura cu munca sau a unei boli profesionale, cuantumul ajutorului acordat familiei va fi de cel putin 3 salarii medii pe unitate;
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
d) un salariu mediu pe unitate platit de unitate la decesul sotului sau sotiei ori la decesul unei rude de gradul I aflate in intretinerea salariatului.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
saby spune:
Karina, Maiuta mea mananca tot dupa toanele ei de domnisoara rasfatata, adica de exemplu ea doarme dimineata de la 7 la 9.30, ei pe la 10 cand e ora de masa daca mananca 50ml e un adevarat succes, abia masa de la 13 o mananca mai bine dar si pe aia cu mofturi. Cu adevarat bine mananca doar seara si noaptea, ziua e tare alintata.
Gigelica, maine vedem ce ne zice pedi. referitor la kk si daca incepem diversificarea. Am mari emotii cu vaccinurile de maine sper sa nu faca nici o reactie,data trecuta a fost binisor.
Ina, daca imi da maine pedi vreo schema de diversificare o sa o scriu aici si poate te inspira.
Cu kk si in seara asta am stimulat-o pt ca nu facuse de 3 zile, si a fost cam tare, nu s-a chinuit prea mult dar bine macar ca am mai usurat-o putin.
Va pup, ma duc la culcare.
O noapte linistita!!!
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Mai nou facem baie in vana mare, priviti ce iasa !!! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3808477107/ ma pun la somn, noapte buna !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
:) ii cam place la balaceala domnisoarei! Ma bag si io la nani!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Eva Maria (23 aprilie 2009)