Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Organele le are in afara corpului trebuie operata. Ficatul si nu stiu mai ce sunt in balonasul acela...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mda , dar bine ca macar stiu medicii ce au de facut

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ionika sper sa fie alarma falsa si sa mai stea comoara la tine inca macar cateva saptamani.
Techila sper sa fie totul bine si daca printisorii vor sa vina, atunci sa fie totul bine, atat pentru ei cat si pentru tine.

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ionika si Techila !! Sa fie totul bine.
Danuta1979 si Monica pot sa va sun pe voi? Mi-a intrat nitel morcovul cand vad ca se agita lumea pe la doctori.
+ 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ziua buna si de la noi!

elle- acum am citit prin cate treci cu micuta Eva, offff, mama lor de spitale sanatate multa Evitei si tie rabdare si putere, si hai cu prenatalul
cat despre cum va fi...si mie imi este tare frica...ca Eva ta cu Mateiul meu sunt de-o varsta, si el ma solicita foarte tare, dar cand m-o vedea cu bebelina in brate

techila- vineri spuneai ca petreci trei zile si trei nopti...si acum ce citesc? ai petrecut prea mult? si lasand gluma...iti urez si eu cu intarziere (asta ca sa tina petrecerea 4 zile, asta daca ti-a mai ramas ceva prin sticle ) LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de pestisorii tai alaturi de minunatul tau sot.

nici eu nu am fost in forma, desi se anunta un week-end fain, cu vizite si gratare (de mine trage lumea sa ma vada inca la promotie (2 intr-unul) ca dupa aia va fi mai greut)
dar sambata noaptea m-am tavalit de durere de burta si arsuri...care au continuat si duminica toata ziua. e adevarat ca sambata nu am mancat chestii "soft" dar pana acum nu mi s-a mai intamplat.
astazi sunt mai bine, dar o tin pe lapte, care la mine a functionat.

pupici

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 35+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ziua buna fetele!
vad ca ati scris aproape un capitol de azi dimineata..hmmm..inca nu am citit din urma..poate voi avea vreo surpriza

Acum am ajuns acasa..de azi dimineata tot colind; tare bine mi-a prins miscarea; dintre realizarile zilei de astazi
In sfarsit primul meu articol de imbracaminte pentru graviduta!

Plus mi-am mai achizitionat ceai de urzica, polen si miez de nuca..am de gand sa incerc un "tratament" naturist pt anemia asta..se pare ca substitutia medicamentoasa nu-si face efectul; (plus ca am inceput sa vars de la tb de Sorbifer..de aceea banuiam eu ca m-am supradozat..in fine, Doamne ajuta sa mearga!)

raluk polenul acela..sunt niste bobite..cum sa-l iau? dimineata, pe nemancate, 1 lingurita..le tin in gura sa se topeasca/le inghit..sau nu conteaza

va pup! ma duc sa mai citesc;

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

V-am scapat putin de sub control si uite acum .....iar ma bagati in sperieti ...nici macar nu am spalat hainutele...offff.
Ionika si Techila bafta multa sa fiti curajoase si sanatoase si poate nu vin bebeii de luni....ca poate o tinem asa toata saptamana

Hai fetelor fiti barbate, e asa usor sa fii acasa si sa vorbesti.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

buna,burtici!Am iesit si eu putin din conul de umbra sa va salut si sa scot si niste agitate pt Ionika si techilaSa dea DD sa fie totul bine!
Sunt la curent cu cititul,mai greu cu postatul la mine.
Am vazut si eu pentru prima data emisiunea asta despre nasteri pe zone reality.Brr,cam freaky,nu prea am sange rece sa ma uit,mai ales ca ma asteapta si pe mine cezariana cu anestezie locala,si cand am mai vazut si bbii aceia cu problemeSi taticii ce curaj au sa asiste la operatie!Al meu saracu nici nu vrea sa auda,cred ca ar lesina acolo instantaneu.
Trebuie sa ma mobilizez sa fac ceva de mancare pe ziua de azi,imi propusesem si curatenie da lenea e maaare.

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hellooo...dar ce e cu nebunia asta...imi dati transpiratii reci pe coloana.

techila mare grija cu durerile...maica-mea s-a ales cu o hernie de disc din cauza grasanului de frate-miu. a ignorat-o vreo 15 ani si a ajuns la pat dupa, de a invatat a doua oara sa mearga pe la 40 de ani. asa ca orice, numai nu umbla prea mult sa pui presiune pe coloana. subscriu la ce zic fetele...mai bine stresezi spitalul decat sa fii tu stresata cu durerile.

ionika tinem pumnii si la tine. observ ca vrei sa sari randul...tz.tz.tz...nu-i frumos, superi pe iulika si imi strici mie prezicerile de mama omida...eu am pariat pe selen care a disparut foarte convenabil acum. selen crezi ca nu aud daca o comiti?

ieri am fost la un gratar la amicii nostri din est. le-am vazut casa frumoasa in care s-au mutat, am stat printre prichindei si am luat moses basketul si sterilizatorul acasa. si o masa de schimbat copilul de la ikea. sa va mai spun ca lui Sergiu i s-au taiat picioarele cand a vazut patutul si intreba pe actualii tatici daca e greu in primele luni ca prea e totul real dintr-o data si ii e frica? am ras cu totii de el, ca doar merita. dar trebuie sa recunosc, e scary.

in sfarsit mi-am cumparat camasa de noapte, galbina si cu floricele...vai de steaua ei, dar isi va face treaba. plus o pereche de pantaloni de pijama turcoaz cu stelute intr-o parte si doua maieuri cu nasturi in fata pentru alaptat. am facut poze si le voi pune deseara. i-am mai luat copilului o paturica si vreo 3 babetici. am o boala cu babeticile, zici ca sunt vitale...tot adun la colectie.

tot ce mai trebuie sa cumpar acum sunt scutece nr.2 la bb si sutiene de alaptat si cam gata bagajul...tampoane am, breast pads am...poate sa cumpar un sampon de bb ceva sa am acolo.

mi-a placut costumul negru, cadou pentru sot de craciun...cred ca e ideal pentru perioada alaptatului.

aida globurile tale decorative m-au dat pe spate. la inceput am crezut ca sunt doua bucati de mozzarella, de alea de le cumpar de la teesco in zer... dar dupa aia mi-am dat doua palme si mi-am revenit rapid.

iuliko ce-mi place mie de tine cat esti tu de optimista...cum ti-ai bagat tu rpd cornul in perna, doar, doar te-o sari si de data asta. iar daca e vorba de kilograme si eu tot la combinatia magica 69 am ajuns. deci 14 kile pana in prezent. sa vedem ce-o mai fi de aici incolo.

ieri am fost pusa pe tocat bani si mi-am mai luat o pereche de blugi de gravide cam www.asos.com/Asos/Asos-Maternity-Patti-Vintage-Blue-Boyfriend-Jeans/Prod/pgeproduct.aspx?iid=692276&cid=5813&Rf-100=Jeans&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=VintageBlue" target="_blank">asa. ultimul lux pe anul asta.

cam asta ar fi pana in prezent. am recuperat la mare viteza cele n-spe mii de capitole pe care le bobinati pe ceas. mila si iertare...luati-o si voi mai slow...mai ganditi-va si la de-al de astea care muncesc zi lumina ca la ocna. apropo...am observat ca tare rpd mi se mai face somn de la un timp. iar noaptea tare ma mai dor toate si fiu-meu s-a smecherit...acu nu mai da cate un picior, ma scormoneste de-a dreptul. tare as vrea sa fiu un minut cu el acolo sa vedem ce vede el si mai important, ce are el in capusorul ala a lui.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor nu cumva aveti voi o cerere timp ca sa o deau la firma pt cei 15 % din salar dati de firma in primele 6 saptamani din prenatal? Daca aveti, imi trimiteti si mie va rog. Multumesc

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput