Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Feteleor, pe cine intereseaza e Birth Storie pe zone reality. Acum a inceput primul episod si va mai fi inca unul. 35+ cu |
ce chestie , ai vazut cat i-a dat la Olivia sa pape din prima o sticluta mica de papa
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
tulibu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
ce chestie , ai vazut cat i-a dat la Olivia sa pape din prima o sticluta mica de papa Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai ai vazut ca avea glicemia saczuta ca mama avea diabet. Ce-i drept mare fetita, si grasuna.
Ioana 29+
bebe
monica_dicut spune:
cata biberonu' de papa... si cezariana... brrr iar vreau natural
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aidaciolac spune:
eeeee si Emma a avut 4,400 dar nu avea asa grasime ca parca era si lungana 53,5 ...
... io inteleg ca mama bolnava , dar de ce i-a dat atat de mult de mancare asta nu inteleg
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
Sunt in alt film, stiu..La multi ani Techila! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!
Baby
36+ Natalia
uve_got_mail spune:
Buna,
am ajuns si eu de la munca si acum verificam daca a nascut cineva, parca aveam o presimtire - sper sa nu se adevereasca
Am fost si eu azi sa donez sange pt hemoleucograma si transaminaze + toxoplasmoza, sper sa iasa bine si bebita mea sa stea acolo unde este inca vreo 9 saptamani...
31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Fragutza spune:
Iulika, felicitari pentru nepotel! Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos!
Baby
36+ Natalia
crocodana spune:
fetelor, ma bag la somn ca imi pica ochii in gura...
sper sa gasesc doar vesti bune cand ma intorc..
cu cat ne apropiem mai tare de termene, e chestie de ore sa apara bebeii..offff..poate nu s-or grabi chiar asa!
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea