Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 7
Dana15 spune:
Oana M multumim pentru tabelele acelea..wow! si pentru filmulet! abia astept sa-l vizionez, deocamdata doar l-am salvat;
Nela bun venit in gasca noastra! si pe fetita noastra o va chema Ana si vazand semnatura ta m-am gandit.."hi, daca o vor porecli copilasii la gradi asa?!" apoi m-am linistit, zicandu-mi ca nu ar avea de ce sa se intample acest lucru; sper sa nu te supere remarca mea..iar daca da, imi pun cenusa in cap si imi cer scuze
Ellenuta bine te-am gasit! sanatate multa micutei eva! iar tie putere sa mai rezisti 2 saptamani la servicu!
melania bafta multa la medic! poate te-ai si intors deja
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Ionika si Techila !! Sa fie totul bine. Danuta1979 si Monica pot sa va sun pe voi? Mi-a intrat nitel morcovul cand vad ca se agita lumea pe la doctori. + 35 |
Sigur. Oricand. Dar obligatoriu cu vesti minunate, ok?
Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
lutoniana spune:
Manga si Dana sa va purtati blugii sanatoase si voioase .....ce v-ati nimerit voi doua
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
vik-cj spune:
Bine v-am gasit fetelor! Doar 10 capitole de recuperat... ca de obicei vad ca ati avut tastarnita da nu'i bai.
Vreau sa ii doresc Techilei cu intiriziere La Multi Ani! Eu doar asta noapte am aparut din scurta vacanta pentru o pauza de doua zile acasa...ca mai continuam in Austria.
Fetelor din Bucuresti ce va invidiez! Pentru Ikea si super mall-ul ala de la Baneasa...pai ce avem noi la cluj este puiutz de mall. Am venit super incantata de cite am gasit pentru camera bebelinei si garderoba ei. Merci de sfat...
Acum ma duc sa va citesc din urma...sper sa reusesc sa recuperez in doua zile...
Va !
31+ cu
titi143 spune:
Monikus si Raluk16 pot sa va anunt pe voi daca cumva se intampla ceva si nu reusesc sa ajung la vreun calculator?
29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra
lutoniana spune:
Stiu ca sunt off topic dar vroiam sa va spun ca maine la 12 trecute fix am programare sa ma tund
Si mi-am luat deja gel pentru tepi
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
Dana15 spune:
Ce tare esti Oana! se pare ca ai raspunsuri pentru toate..si daca nu le ai, le cauti! god for you, girl!
Deci astazi se externeaza Mimika!! te asteptam cu vesti draga noastra!
am ajuns la mesajul Techilei...deci tot in formula 3 in 1; imi pare rau ca a fost groaznica noaptea trecuta..poate astazi vei reusi sa te recuperezi; dar, oare de ce ai vomitat?! ceva mancare care nu ti-a priit?!!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
luci dar asta e minunat. fa-te frumoasa . cat despre blugi...am doar 2 perechi si ma oparesc in ei ca sunt grosi. plus ca am unii cu material din ala peste burta cu elastic si ma enerveaza cumplit. astia de pe asos.com au tot timpul haine faine si reduse. ai mei nu au fost de la reduceri...dar sunt niste lucruri superbe acolo pentru gravidute.
cat despre tuns, eu mai astept pana la sf lunii, desi arat cam ca o zuza cu parul inegal...ultima oara m-a tuns cam ciudat...ca nu a crescut uniform.
vic bine ai venit...ce le pasa unora dom'le...concedii peste concedii...uffff
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
anamaria, sigur ca poti, oricand, cu mare placere
Of, aveam niste treaba cu cristina_ana da vad ca nu mai intra. E in febra cu mutatul . Mai stie cineva, ca a dat ea o reteta de branza de vaci cu ceva fructe, da nu mai stiu cum se facea Ca am luat branza de vaci si mi-e ca se strica... Parca imi amintesc ca una din voi a incercat reteta, se facea la blender sau asa ceva, plizz
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
miha74 spune:
titi- uite eu ceva de genul asta am salvat de la fete:
Catre... (numele institutiei)
IN atentia... (PR)
Submsenata... angajata a ... avand functia de... va informez ca beneficiez de concediu de maternitate incepand cu data de ... conform certificatului medical seria ... nr.... si ca sunt indreptatita conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 art. 66 sa beneficiez de compensarea drepturilor banesti cu procentul de 15% din valoarea salariului brut pe minim 6 saptamani de la intrarea in concediul de maternitate.
Mentionez faptul ca contractul colectiv de munca unic la nivel national este mai presus de orice alt contract individual si are valoare de lege.
Va multumesc.
Cu stima,
Subsemnata
manga si dana- faine achizille- dar aveti si pe ce sa le puneti la mine ce mi-am luat asa cu banda ...nu mai tine...ca imi pica sub burta. Acum merg doar rochite
luto- si eu trebe sa ma vopsesc ca arata ca baba cloanta, de tuns astept sa vina bebe...ca probabil voi avea nevoie sa imi ridic moralul
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 35+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)