Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
acum am venit din plimbari....am fost dupa un bax de h igienica.....pe caldura asta
Am intrat sa vad vesti despre fete... Doamne ajuta sa fie bine amandoua si puiutii lor la fel!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
raluk16 spune:
Ramona, ce frumoasa poveste de dragoste traieste sora ta ! Ca-n filme!!! Sa fie fericiti si sanatosi!
techila, imi pare tare rau ca a inceput asa o perioada de grea... Si e si normal, pe noi ne dor una, alta, cu un bebe in burtica, dar tu cu doi... Cred ca la asa dureri nici nu mai ai emotii ca evenimentul ar putea fi saptamana viitoare... Eu inteleg ca vrei sa rabzi eroic, dar daca se pune problema de o nastere prematura, ideal ar fi injectia aia de care zic fetele luata din timp...
Doamne, ce emotii am pe masura ce citesc!!! Cand aud de mers la spital cu lama... Doamne ajuta!
Iulika, vai deci reincepem cu emotiile!!! Doamne ajuta sa decurga totul usor si cat mai putin dureros! Cum mai esti cu durerile? Vad ca te-au luat emotiile pentru restul lumii si n-ai mai zis nimic de ele! Esti o scumpica, cum stai tu si in deplasari pe net cu noi!
M Oana, vrem si liste cu chilipirurile, dar si listele complete cu ce e de cumparat
Ionika si tu???? Doamne ajuta!
Roxxy, si eu cred ca voi face o depresie postnatala, ca de pe acum mi-e teama ca nu ma voi descurca... dar sper sa am puterea sa intru aici si sa va spun, ca sunt sigura ca voi ma veti ajuta!
Ma doare capul deja de emotii... Doamne ajuta, techila, acuma am citit ca mergi la spital!
N-am vazut niciodata emisiunea aia pe reality, dar dupa cum povestiti nici nu vreau s-o vad vreodata... mi-as face doar ganduri rele...
Dana, nu cred sa conteze cum iei polenul, eu le tin putin in gura si se topesc, nu le inghit doar asa (oricum, cam rar, numai cand ma simt slabita, ca nu-mi plac la gust ). Imi pare rau ca ti-e rau de la fier... Si acum ai luat primul articol de gravidute??? Uau, super! Eu cum m-am ingrasat asa mult in primele luni, a trebuit sa trec la articole de gravidute de prin luna a 3-a, ca degeaba imi luam doar pantaloni mai largi, ca ma strangeau pe sub burta. Arata super blugii ! Cu cat ai gasit pana la urma? Ca se vede ca-s mai frumosi decat aia din real. Pupam si burtica frumoasa si finuta, ca de obicei!
alecsxa, ma bucur ca ai mai intrat!
maria, deci acum a constientizat sergiu? Si pe mine m-a luat frica de saptamana trecuta... Abia asteptam pozele! Sa porti sanatoasa blugii, arata extraordinar! Si ce-mi place cum ai zis tu ca ai vrea sa vezi ce gaseste bebe asa interesant acolo inauntru...
titi, oricand poti sa ma anunti, cu placere! Oricum mai vedem noi pana in octombrie, ca poate nastem deodata si ne facem galerie!
Lucia abia astept poze dupa tuns!
Ooofff , in sfarsit v-am ajuns, acuma stam cu emotii in timp real...
30+
x_ggg spune:
Acu, in ultimul trimestru de sarcina, putem sa ne vopsim parul si cu vopsea normala, sau tot din aia fara amoniac?? Intreb pt ca mie nu imi prea prieste aia fara amoniac, dar nici cu capul asta nu mai pot sta 2 luni...
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
31+ cu - Rares
AMR 9 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
monica_dicut spune:
raluko, te cramponasi de lama mea ???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
Deci am ajuns cu bine de la finante, n-am lesinat in soare pe strada... Dar trebuie sa merg si maine, ca n-am rezolvat. Luam partea buna a lucrurilor, ma plangeam eu ca m-as plimba dar n-am cu cine sau imi trebuie un scop. Uite ca am scop
In emotiile astea, uitati ce mi s-a aratat: fund cu bube
Acuma inteleg ca sunt fete super slabe care vor fund ca al meu , dar nu mi se pare o solutie buna, am impresia ca printr-o rochita se vad acolo denivelarile...
30+
Dana15 spune:
Roxxy ma intereseaza si pe mine schema aceea cu propolis! cand o afli, te rog frumos sa ne-o impartasesti si noua
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Buna fetele,
Iata ca mi-am facut si eu aparitia putin asa sa va salut.
Am citit repejor din urma. Tot ce am retinut e:
- Mimika si baietii sunt bine. Multumim Monica.
- Manga si Dana si-au tras pantaloni. Sa-i purtati sanatoase.
- Techila si Ionika multa bafta. Sa va intoarceti cu bine amandoua. Sa fie cum trebuie kinder cu surprize in continuare sau nu, cum o vrea DD. Tin pumnii.
- Titi, nu ma deranjeaza deloc sa imi dai de veste. Promit sa comunic imediat vestea pt a fi alaturi de tine toate.
- Monica vrea tarta dar din pacate eu nu stiu reteta sa o ajut.
- Trupa de soc: Luto, Anco, Raluk si Aida cauta in continuare prostii inutile.
- Mary si Kawaichan sunt la dr. Astept vesti bune.
- Nela bine ai venit.
Cam atat am retinut. Neuronul meu e cam obosit. Plus ca azi vomit intr-una de dimineata. Nu am nici un chef de nik. Cred ca ma duc din nou la baie.
Va doresc o zi excelenta.
Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut raluko, te cramponasi de lama mea ??? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
pfuai, nu stii ce mi-a crescut pulsul de emotii in momentul ala...
30+
Dana15 spune:
ionika tinem pumnii pentru contractii acelea la 10 min! sa mai stea bb acolo! nu sunt pregatita psihic ca tu ai putea sa nasti (maine intru si eu in 32s)! te pup!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
carinablanca spune:
NelaM bine ai venit.
M Oana multumim foarte mult de informatii pretioase. Chiar am mai cautat si nu am gasit. Cred ca o sa ma ajute mult azi cand vin de la control sa fac niste comparatii.
Ma bag la papa si la niste ordine ca imediat merg la control si nu am facut nimic azi. Doar v-am citit.
Desi vroiam sa pun la spalat o tura de haine ale bebelinei ca mi-am luat Dermaline. Oricum saptamana asta vreau sa termin cu spalatul si cu bagajul de spital. Sa astept si eu linistita termenul ca am o impresie ca vine mai repede si la mine.
35+ cu