Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco am rams cu voi. soatza zice ca ajunge cat am haladuit azi. asa ca...sa vad ce companie imi oferiti anco 34+???? si poze |
Anco as fi vrut sa mai stau dar eu nu sunt pasare de noapte ca voi. eu inca reusesc sa dorm noptea si bebe al meu ma trage la somn de pe la 8 pm asa. O seara placuta.
Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui anco mai fetelor, astia is nebuni?pentru ce soacra o fi ghiveciul asta? http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18269 anco 34+???? si poze |
Super tare!!!
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Dana15 spune:
Monikus somnic usor!
Fetelor am una bucata de barbat in extaz!!!
nu i-am facut eu nimic, stati linistite..a dat CFR-ul gol in poarta Stelei (joaca la bucuresti) in minutul 3!!
cred ca ar fi momentul sa imi pun picioarele la el in poala..ca tot mi-a promis un masaj la talpi
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
oooo mkunigunda dar povestirea nu e scrisa de mine , o prietena de-a mea tzacanita din Venezuela a pus-o pe forum
anco vazut poze si ma bucur nespus ca ai mers si te-ai relaxat
raluk16 chiar ca poza aia , adica manechinul ala nu are nimic in chiloto?
... si inca ceva , ce s-a intamplat azi cu iulika s-a intamplat ca techila a fost plecata doar jumatate de zi , ca daca pleca o zi intreaaaaagaaaaa nu stiu ce ar fi fost
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Iulika, ma bucur ca esti bine, am cam stat cu ohii beiti aici sa vad ce se intampla!
Fetelor, HELP, am o criza de dureri de spate si de burta de imi vine sa ma tavalesc pe jos, am dat in bocit de durere...e normal?? a mai patit careva??? sa ma panichez??
----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
anco spune:
citat din mesajul lui aidaciolac deci doar ionika vrea cadou meu , dar cred ca anco nu a vazut inca , tocmai de aia nu ma risc sa merg la ea ca arunca cu decoratiunea dupa mine Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
sa stii ca nu am vazut ce ai de gand sa-mi aduci cand vii in vizita, ca eram plecata, dar am prins repede ideea, vrei sa mi le bag in sutien sa creada al meu ca am si eu marimea 4, dar macar de erau amandoua de aceeasi dimensiune...sa faci bine cand vii sa cumperi 2 seturi ca le schimb inre ele, cand imi pun marime mare, cand mai mica
anco 34+???? si
poze
anco spune:
citat din mesajul lui lutoniana Din categoria subiectelor acelea intelectuale as vrea sa va informez ....cu toate ca stiu ca e duminica dupa amiaza si nu va intereseaza DAR buricul meu s-a jegarit si s-a innegrit .....parca e acoperit de pamant Si pana acum eram tare mandra de el....dar mi-a aratat el mie cine e mai tare Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
ha ha ha ha si al meu e la fel. nu pot sa cred ca e asa negru si urat.
anco 34+???? si
poze
raluk16 spune:
Of, Iulika ai fost formidabila acuma seara! Cred ca cine citeste din urma are niste emotii pana ajunge la final
Pai ia te rog gandeste-te de pe acum la o adresa de yahoo, ori cineva apropiat tie care sa intre pe forum sa ne zica, ori sa-i scrii direct uneia dintre noi care isi verifica des contul de yahoo.
29+
raluk16 spune:
Dana clujeanul meu sot, desi a jucat fotbal la cfr-ul de pe vremuri la juniori, cand nu era inca faimoasa echipa, este un stelist convins
Deci daca e asa cum spui scorul (ca nu stau pe langa el la meciuri ) e bine ca m-a plimbat azi, altfel nu aveam dialog
29+
raluk16 spune:
Alex pune-te putin indoita de spate pe stanga, vezi daca nu se mai atenueaza. Ia si un no-spa daca e intarita burta. O fi o contractie? Ca nu ma pricep. Incearca sa te linistesti.
Eu am avut o data dureri cumplite de burta, asa pe jos, cu senzatii de lesin si transpiratii reci, si lipsa de aer... si mi-a trecut imediat ce am reusit sa fac niste gaze prinse acolo
Altadata am avut o criza de rinichi, deci ma durea ingrozitor tot mijlocul...
Asa ca poate fi si altceva, nu e neaparat ceva la uter.
Tine-ne la curent daca se rezolva cumva durerea.
29+