Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
no bun! deci nu naste nimeni, nimeni in seara asta?
Iulika ma bucur ca totul este ok! sa aveti pofta buna!
Anco merci de info..oricum daca ne decidem sa evadam pentru o noapte sunam inainte, sa facem rezervare..si aflu atunci!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
mai fetelor, astia is nebuni?pentru ce soacra o fi ghiveciul asta?
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18269
anco 34+???? si
poze
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Gata fetelor. Mi-a facut control gineco. Si ecografie. nu a fost apa colul e marfa. M-am linistit. A zis ca poate fi o scurgere mai apoasa obisnuita de te duce cu gandul la apa. Pt ca nu e ca pipi. E incolora. asta ca sa stiti. Ca sunt normale. Eu eram cu buba streptococ de aia am venit ca nu veneeam la spital fara dureri. Va pup. Ma duc sa pap ceva in oras ca imi e o foame. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
Pe bune daca nu esti criminala. Noi tremuram aici si tie ti-e foame. Parca ar merge asa un gratarel acum dupa ce l-ai vazut pe bruce la eco. Bravo tie fato. S-o tii tot asa.
Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
Dana15 spune:
Vai, sufletul meu!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco mai fetelor, astia is nebuni?pentru ce soacra o fi ghiveciul asta? http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18269 anco 34+???? si poze |
Pentru una moarta ca doar are forma de cruce.
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
Vai, Iulika [emoticon care se sterge usurat pe frunte de sudoare]
Inca o data, esti cea mai tare cum ne tii tu la curent!
(sotul tau nu te crede nebuna ca vrei sa comunici in clipele alea cu niste femei pe care nu le cunosti personal? )
Si eu inteleg treaba cu foamea. Mancasem inainte sa intru, si acum, de linistita ce sunt ca nu naste nimeni, parca iarasi mi-e foame
29+
raluk16 spune:
Mai, primul gand a fost "uite ce frumos ar arata pe un mormant", pana cand mi-am amintit ca la noi in tara (si la oras si la sat) orice pui pe morminte se fura...
29+
Iulika29 spune:
Pai fetelor mai avem petreceri de dat. Daca se incingr vreo petrecere eu ajung mai tarziu. Dar ajung.eu v- am tinut la curent pt ca nu a fost ceva grav nu am avut durEri si alte alea. Acum nu stiu cum o fi cand oi fi cu contractia in gat. Daca mai pot scrie. Cred ca voi lua adrese de yahoo de pe la voi si mai repede pot scrie pe yahoo. Intru mai repede de pe tel sa scriu. AUuu contractia. Asa pana intru pe tel pe site pana se incarca.... Revina mai tarziu sa vad si eu poze de anco. Nu pot de pe tel.
Si fetelor multumesc din suflet ca sunteti cu mine mereu. Cum sa nu nasti cu zambetul pe buze?! Din nou din ciclul " vrabia malai viseaza"
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
anco spune:
am rams cu voi. soatza zice ca ajunge cat am haladuit azi. asa ca...sa vad ce companie imi oferiti
anco 34+???? si
poze
monikus spune:
Iulika pofta buna si ne auzim cu bine maine. Acum ca am scapat de emotii ma pot baga si eu in pat linistita.
Techila, inca o data La multi ani, sa ne traiesti si doi pestisori zglobii si mancaciosi la 40 de sapt.
V-am pe toate. Va doresc o noapte linistita.
VARSTA BEBE