Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Tocmai, ca sunt atat de proasta si de tuta incat nici macar nu stiu ce sa urmaresc ca sa imi dau seama daca e de la bb sau nu!
Contractii parca nu am , bb misca bine de tot si tind sa cred ca ma doare infiorator spatele si se transmite durerea si in fata, nici nu stiu
----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ionika spune:
Aida, mi-ai facut pofta cu pizza aia, asa ca tocmai am prestat una si am pus-o la cuptor
Iulika, ma bucur ca mai sta Bruce putin in burtica, mai ales ca esti inca zglobie.
L-am rugat pe Andrei al meu sa vada daca e gata pizza, si cand i-am multumit stiti ce mi-a raspuns? "asa ajut eu femeile gravide!"
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+
Dana15 spune:
Cum mai esti Alex? eu nu am avut asa ceva, nu prea stiu ce sa-ti zic; eventual un no spa, daca crezi ca te ajuta..plimba-te un pic sau stai intinsa in pat pe stanga..nu s-a ameliorat nimic?
la mine merge netul cu viteza melcului turbat..sau forumul o fi de vina?!
Edit: si nu te mai invinovati..nu cred ca cineva poate stii cu siguranta daca anumite manifestari ale corpului se datoreaza bb-lui sau altor chestii..poate mamicile care au nascut deja..te pup
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
alex, intinde-te in pat neaparat. sigur o sa treaca si eventual si un no-spa ca nu poate sa strice. stai cuminte intinsa intr-o pozitie pe care o suporti.
anco 34+???? si
poze
ionika spune:
Alex, stai linistita, poate doar ai gaze...cu tranzitul intestinal cum stai? Ia no spa si incearca sa te linistesti.
Sa stii ca nu e neaparat sa iti dai seama daca e de la bb sau nu,eu nici acum nu stiu cu exactitate , si sunt la a doua sarcina
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+
raluk16 spune:
Alex eu atunci mi-am dat seama ca e criza de rinichi pentru ca mai avusesem si crize de rinichi si de fiere. Dar cele de rinichi pana atunci tineau vreo cateva minute. Insa acum, in sarcina, cand am avut, m-au tinut mai mult de 4 ore, dupa aceea am adormit asa, in dureri...
Ma mai dor rinichii daca imi e frig la sale, daca dorm pe spate... dar nu dureri mari. Te-ai pus pe stanga? Inveleste-te la sale sa nu-ti fie frig. Doare ca la ciclu?
Ia un no-spa totusi, si eu atunci in criza de rinichi am luat singurul no-spa din sarcina, chiar daca am stiut ca nu e de la uter. Am luat sa nu fie asa tensiune si durere in zona aia, ca no-spa-ul si dilata toate canalele alea, si se relaxeaza zona...
29+
alex25 spune:
Fetelor, saru'mana de incurajari, Doamne fereste, nu am crezut ca poate sa te doara spatele in asa hal incat sa nu ma pot misca si sa pufnesc in plans, in condiiile in care sunt suficient de rezistenta la durere....mai rau stau cu paranoia si panica!
Mi-a facut soatza putin masaj dar nu s-a ameliorat mare lucru, m-am intins dar parca de pomana....si tare mi-e ca parca ar fi de la rinichi de undeva!
Burta pare a fi ok, am bagat si un nospa.
----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika L-am rugat pe Andrei al meu sa vada daca e gata pizza, si cand i-am multumit stiti ce mi-a raspuns? "asa ajut eu femeile gravide!" |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
of fetelor, ingrozitoare aniversare, oribila si infecta....nu va povestesc ca e cu probleme de familie (nu familia mea mica cu sotz si caini, ci cu aia din care ma trag eu) si nu e nici momentul nici locul....oricum, cea mai urata din viata mea
dar sotz a venit mai devreme cu flori arnjate in vaza d-aia stilizata, foaaaarte frumoase si cu o caseta de bijuterii si ea foarte frumoasa....
bine ca am ajuns la voi, bine ca iulika e bine ca m-a tinut cu sufletul la gura (desi era fromos sa nasca de zua mea si m-am ofticat ca nu am fost si eu aici sa dau din pampoane), bine ca petrecerea de ziua mea s-a tinut deja ca acum nu mi-ar fi ars nici de un pahar cu apa....
acum ca sunt cu voi o sa ma relaxez....ammmmmmmm....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
Si daca e de la gaze (desi astea tot timpul am impresia ca e altceva, mult mai grav, ca mi-e rau ca stare generala, nu numai dureri de burta, nici nu mai pot respira) pe mine ma ajuta anumite pozitii, de genul stat pe wc, stat ciump (gugutz) rezemata de un perete, stat pe spate cu picioarele ridicate, si mangaiat burta in sensul acelor de ceasornic... Dar problema e ca daca ai contractii nici una dintre pozitiile astea nu cred ca e indicata...
Vai, nu e Monica pe aici, ca si ea zicea ca a avut o data gaze si a crezut ca-s contractii. Si nu mai stiu cu ce a zis ca s-a facut bine rapid... oare pastile de carbune medicinal? Cred ca vorbesc prostii deja, dar mi-e ciuda ca nu stiu cum sa te ajutam...
29+