Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana15 spune:
Alex posibil sa fie ceva bai de la rinichi; te stii cu ceva pb in zona aceea? ceva pietricele?!
Raluk sotiorul tau poate fi incantat! ca a egalat Steaua! al meu m-a rugat sa-l inchid pe balcon..sa traga o tigara!
si comentatorii ziceau ca cfr nu am mai batut steaua in buc de 60 ani!!
asa ca ...mie imi este egal! (am capatat masajul)
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ionika spune:
No spa e bun, am luat si inainte de sarcina pt o criza e litiaza renala.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+
Dana15 spune:
carbunele medicinal este tare bun pentru gazele din intestin..numai ca nu stiu sigur daca este ok la gravidute..trebuie sa ne uitam un pic pe net
Techila imi pare rau ca esti trista!
daca vrei sa te descarci un pic la noi..daca crezi ca te ajuta..sa nu ai retineri! aici totul se rezolva (macar nervii..)..ca-ntr-o familie mare si unita ce suntem!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
of, techila ce rau imi pare ca nu a fost o zi frumoasa... mai ales acuma ca esti insarcinata nu trebuia sa se intample asa...
Important e ca familia ta apropiata (sotz, pesti, catei) e foarte bine, si foarte unita si plina de iubire! Sotul perfect care are grija de toate gravidutele si iti lasa papi la pat ti-a adus azi floricele si cadou!
29+
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Tocmai, ca sunt atat de proasta si de tuta incat nici macar nu stiu ce sa urmaresc ca sa imi dau seama daca e de la bb sau nu! |
cand va veni momentul vei stii pur si simplu. Nici eu nu am avut dureri , nici macar contractii , am banuit ca apa e fisurata si am plecat la spital . Asta a fost tot. Eu zic sa nu va mai necajiti degeaba pentru ca in momentul ala veti stii sigur ca e vremea ...
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
alex, sper ca esti mai bine....daca te ajuta cu ceva sa stii ca si eu am dat apa la soareci din cauza durerilor de spate (ieri) si nu stiam daca ma doare coloana sau rinichiul, oricum nu ma puteam ridica din pat sa ma duc la pipi, oribil....s-a mai ameliorat dupa ce imprejurarile (mosafirii) m-au fortat sa ma mai misc un pic....azi noapte am dormit bine, iar azi am fost chiar ok fizic....la cati nervi am avut azi daca nu am nascut azi, cred ca ma pot duce in 40 de saptamani lejer...oricum, no spa nu m-a ajutat deloc
aida, eu fac protest, sa ti se deie steluta meritata....asa e corect...vrei sa strig in gura mare "hotii, hotii"????
iar iulika....pana mea...daca tot nu nastem, hai la un gratar, o plimbare ceva....eu zic sa urci si-un munte...zuza
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
ionika spune:
Techila, da' ce i-au palit tocmai azi discutiile filosofice? Da si tu delete la tot ce e naspa, ca doar e ziua ta! Hai sa mai bem un paharel....sa ne veselim nitel...hic
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Alex posibil sa fie ceva bai de la rinichi; te stii cu ceva pb in zona aceea? ceva pietricele?! Raluk sotiorul tau poate fi incantat! ca a egalat Steaua! al meu m-a rugat sa-l inchid pe balcon..sa traga o tigara! si comentatorii ziceau ca cfr nu am mai batut steaua in buc de 60 ani!! asa ca ...mie imi este egal! (am capatat masajul) Dana 31s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
l-am auzit strigand... Doamne ce bizari is barbatii astia!
29+
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui ionika Techila, da' ce i-au palit tocmai azi discutiile filosofice? Da si tu delete la tot ce e naspa, ca doar e ziua ta! Hai sa mai bem un paharel....sa ne veselim nitel...hic |
corect , dar daca vrei poti sa te descarci aici ca este taaaareee bine , iti zic.
Cat despre stelutza mea o sa scriu imediat la moderatori
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Dupa cum evolueaza lucrurile cred ca a fost o criza ceva, ca acum parca incep sa ma lase....burta mea nu este atat de mare si nu cred sa fie din cauza ei, contractii nu par sa fie, doar o DURERE cumplita in spate, pe la mijloc, in zona rinichilor, deci tare mi-e ca de acolo mi se trage!
Asta imi mai lipsea dupa stare de super kko pe care o am! Sper sa treaca!
Va multumesc din suflet ca existati si ca v-ati dat cu pararea, nici nu stiti cat inseamna ptr mine!
Techila, nu te mai enerva de pomana, tare imi suna si mie cunoscut, dar din pacate asta e viata! Pupa javra si iti trece, garantat!
----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase