Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_bunica spune:
Mara Ioana bebe de Oanaalex
Maia bebe de Nemora
Yoann bebe de Blue77

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Buna seara fetele!!
Nicuratze..dupa ce il adormim pe bebe(maxim ora 23)am timp acum,parca nu mai sunt chiar asa stresata ca la inceput,incep sa prind experienta
Si plus ca nu ma ia somnul pana dupa ora 24
si ai dreptate,pana acum nu prea ne-am felicitat bebelusii la implinirea lunilor!
Oanaalex..uff,bine ca nu e nimic grav(te cred ca ai fost stresata)
Alberta..imi pare rau pt tatal tau..iti doresc multa putere..si succes in tot ceea ce vrei sa faci!Super ca ai un bebe asa cumintel!
AlexsiMatei..un scumpic David
Se pare ca si lui ii place in brate in parc,ca si lui Darius..se plictiseste tare repede in carucior si incepe sa maraie..nici in portbebe nu este prea multumit!
Miruta..si Darius cere mai des papa noaptea de cateva nopti...daca ar fi dupa el ar vrea sa stea agatat de tzatzi toata noaptea si sa traga din cand in cand..![]()

Clodyac..pai in cazul asta nu ai de ce sa iti faci griji cu limbuta,e totul ok,stai lnistita!
Laurraa..dar nu e prea cald sa o scoti la 1-2 pe Maya,afara?Sau s-a mai racorit in tara?
Picky..bine ca ati ajuns cu bine in tara...Ce spun bunicii de nepotica?![]()
si relaxare placuta!
Kiralina..cum am zis si mai sus si Darius,mai mult de jumatate de ora nu sta in carucior...apoi ne oprim pe o banca si il mai tinem in carucior dar ne jucam cu el,vb..etc..cand se plictiseste si asa,automat il luam in brate,ca urla nu gluma!
Philip..Darius nu adoarme singur..decat cateodata la san,in rest il pun pe picioare si il legan si ii cant vreo 5-10 minute si adoarme dus...in brate nu ma pot sa il tin sa il adorm,ca este greu si plus ca daca miscam un pic pozitia ca amorteam,ii sarea somnul si ma chinuiam mai mult...Nu am ales noi o metoda prea buna de adormit puiul,dar n il pot lasa sa planga pana adoarme..nu ma lasa sufletul,asa ca..ne chinuim asa..
DanaMi..ma bucur ca este mai bine Bubu,sper din suflet ca ati scapat de ciupercutza!
Ioana..voi cum mai sunteti?
Anda..e ok micuta Clara dupa cazatura?
Dani3lla,Cuscra,Cris..voi pe unde umblati?
Fug la nani..noapte buna!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Relusha spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Mara Ioana bebe de Oanaalex Maia bebe de Nemora Yoann bebe de Blue77![]() ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009) |
LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

...si avem si o mamica azi de pupacit

alynta27 

LA MULTI ANI!! asteptam o felie de tort si o gura de sampanie Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
anaela spune:
Se pare ca sunt singurica pe aici, tocmai ce am venit de la spital cu bebe Darius ca a facut febra 38,3 si are rosu in gat, am fost cu el la Grigore Alexandrescu si mi-a dat sa ii dau Calpol cate 2 ml la 8 ore si Spray Sterimar cate un fas in fiecare nara de 3 ori pe zi.Acum l-am pus la noi in pat si doarme cu taicasu ca am zis sa il tin sub observatie in seara asta.I-am luat din nou temperatura cand am ajuns acasa si mai scazuse avea 37,6 sa speram ca o sa se faca bine.M-a intrebat daca a luat contact cu copii bolnavi sau daca am fost undeva cu el si i-am spus ca am fost la mare si a cam strambat din nas cand a auzit ca am fost la mare cu el, dar daca era din cauza faptului ca am fost la mare aparea de luni marti nu acum la sfarsitul saptamanii, cred eu.Dimineata aveam programare la kinetoterapie cu el , o sa sun sa il repogramez pt sapt viitoare.
Nici nu stiu ce sa mai spun, mi se rupe sufletul cand il vad pe micut cu febra asta si pe langa asta mai avea puterea sa mai si zambeasca dragul de el.
Somn usor tuturor si La multi ani sabatoritilor.
Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink
Ramona.P spune:
tuturor sarbatoritilor de azi
!!!
Anaela...

stiu prin ce treci si imi pare rau...Noi am fost cu pitica miercuri seara la urgenta ca vomase toata ziua (de vreo 10-12 ori) foarte mult...si alb si mai branzit si ... galben si putin verde.Va dati seama ca m-a apucat o frica....Dr a zis ca a avut o indigestie (facusem prostia si ii dadusem 40ml lapte praf ca aveam impresia ca nu mai e laptele de la tzitzi consistent si nu se satura printesa:m-am inselat si dr mi-a repetat ce ne-a invatat si Carla si Ioana si restul mamicilor:ca sanul e suficient ca stie Doamne Doamne ce face).In fine...am supravegheat copilul 48 de ore secunda de secunda (cand eu,sotul,maica-mea,taica-miu...cel din urma fiind supranumit"super nany" ca ii merge fetitei fff bine cand sta cu el) si acum e ok.Peste o ora plecam la drum spre Vaslui...eu,pitica,sotul si bineinteles maica-mea ca fara ea as fi moarta...trebuie sa mergem la o nunta si este la sat 9fapt care ma bucura ca stau cu copilu la aer curat).Se trezeste mandra mea..trebuie sa o pregatesc de drum.
Si ca un P.S.:ieri nu mi-e dormit toata ziua si am experimentat pt prima data ce inseamna sa-ti planga copilu mai mult de cateva secunde 9ieri asta a facut toata ziua si nu stiu ce a avut.).Acum a dormit de la 11 searapana acum la 4 dimineata.
Va pup si sper sa citesc numai de bine cand ma intorc (marti seara) 
Ramona ,mami fericita de printesa
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#
alynta27 spune:
Salutare!
Azi va ofer
,
,
si
! Implinesc 30 de ani! Credem ca ma voi simti batrana... In schimb ma simt fericita ca am un sot iubitor, doi copii minunati si o casuta! Nu va fi tam-tam! Am facut un tort sa marcam momentul! Pana in prezent nu s-a anuntat nici o vizita! Sotul a fost dragut si am mers in Carrefour sa-mi cumpere ceva de imbracat! Am gasit o pereche de pantaloni, dar bluza nu am reusit sa o cumpar, asa ca mai tragem azi o fuga!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Multumesc Relusha!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
AlexSiMatei spune:
La multi ani Alynta 

30 de ani e o supervarsta (atat am si eu, deci nu sunt chiar obiectiva, dar ce conteaza...) ![]()
suntem foarte tinere si fericite!

Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
Serialbastre spune:
La multi ani, Alynta! Sa fii sanatoasa, ca fericita si implinita se simte ca esti!
E o varsta foarte frumoasa, dar la fel ca si Alex sunt subiectiva ca si eu schimb acus prefixul. ![]()
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
coraly spune:
Phillip, al meu rareori adoarme singur - si doar in carucior, marsupiu sau scoica (in masina). In rest, numai asistat. Ziua in scoica leganat sau in patut cu suzeta si eu il leagan de fund (cu plans), noaptea suge si adoarme instant si il las acolo langa mine. Sincer, de multe ori nici nu mai stiu la ce ora se trezeste noaptea sa suga, asa sunt de obosita...
Si nu am scapat nici de durerile de burta si gaze. Se pare ca desi am ajuns la 3 luni, eu tot nu pot manca mare lucru :(
Un filmulet cu noi pentru cine vrea sa vada:
http://www.flickr.com/photos/13756075@N03/3817073855
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line