Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 21
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaela Se pare ca sunt singurica pe aici, tocmai ce am venit de la spital cu bebe Darius ca a facut febra 38,3 si are rosu in gat, am fost cu el la Grigore Alexandrescu si mi-a dat sa ii dau Calpol cate 2 ml la 8 ore si Spray Sterimar cate un fas in fiecare nara de 3 ori pe zi.Acum l-am pus la noi in pat si doarme cu taicasu ca am zis sa il tin sub observatie in seara asta.I-am luat din nou temperatura cand am ajuns acasa si mai scazuse avea 37,6 sa speram ca o sa se faca bine.M-a intrebat daca a luat contact cu copii bolnavi sau daca am fost undeva cu el si i-am spus ca am fost la mare si a cam strambat din nas cand a auzit ca am fost la mare cu el, dar daca era din cauza faptului ca am fost la mare aparea de luni marti nu acum la sfarsitul saptamanii, cred eu.Dimineata aveam programare la kinetoterapie cu el , o sa sun sa il repogramez pt sapt viitoare. Nici nu stiu ce sa mai spun, mi se rupe sufletul cand il vad pe micut cu febra asta si pe langa asta mai avea puterea sa mai si zambeasca dragul de el. Somn usor tuturor si La multi ani sabatoritilor. Darius Stefan ( 29 iunie 2009)http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink |
sa treaca febra la bebe Darius...stiu cum e sa-ti fie copilul cu febra si noi am stat 3 zile in spital cu perfuzii, asa ca te inteleg...o savezi ca o sa se faca repede bine
... voi trebuie sa fiti optimisti si zambitori...eu asa am facut cat am stat cu Radu in spital...radeam cu el si la baie plangeam...
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
kiralina spune:
Phillip am uitat sa zic ca Ada adoarme aproape mereu in sling. O pun in sling si in max 10 min doarme. Problema e ca dc o scot se trezeste, asa ca stau cu ea si ma plimb cam 1-2 ore. Macar sa isi faca somnul.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
Relusha spune:
citat din mesajul lui Ramona.P tuturor sarbatoritilor de azi !!!Anaela... ![]() ![]() stiu prin ce treci si imi pare rau...Noi am fost cu pitica miercuri seara la urgenta ca vomase toata ziua (de vreo 10-12 ori) foarte mult...si alb si mai branzit si ... galben si putin verde.Va dati seama ca m-a apucat o frica....Dr a zis ca a avut o indigestie (facusem prostia si ii dadusem 40ml lapte praf ca aveam impresia ca nu mai e laptele de la tzitzi consistent si nu se satura printesa:m-am inselat si dr mi-a repetat ce ne-a invatat si Carla si Ioana si restul mamicilor:ca sanul e suficient ca stie Doamne Doamne ce face).In fine...am supravegheat copilul 48 de ore secunda de secunda (cand eu,sotul,maica-mea,taica-miu...cel din urma fiind supranumit"super nany" ca ii merge fetitei fff bine cand sta cu el) si acum e ok.Peste o ora plecam la drum spre Vaslui...eu,pitica,sotul si bineinteles maica-mea ca fara ea as fi moarta...trebuie sa mergem la o nunta si este la sat 9fapt care ma bucura ca stau cu copilu la aer curat).Se trezeste mandra mea..trebuie sa o pregatesc de drum.Si ca un P.S.:ieri nu mi-e dormit toata ziua si am experimentat pt prima data ce inseamna sa-ti planga copilu mai mult de cateva secunde 9ieri asta a facut toata ziua si nu stiu ce a avut.).Acum a dormit de la 11 searapana acum la 4 dimineata. Va pup si sper sa citesc numai de bine cand ma intorc (marti seara) ![]() Ramona ,mami fericita de printesa Bianca Maria (11.06.09)http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea# |
bine ca este ok acuma Bianca... drum bun si distractie la nunta

kiralina spune:
Alynta La multi ani!! Se pare ca esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu. 
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
Relusha spune:
| citat din mesajul lui coraly Phillip, al meu rareori adoarme singur - si doar in carucior, marsupiu sau scoica (in masina). In rest, numai asistat. Ziua in scoica leganat sau in patut cu suzeta si eu il leagan de fund (cu plans), noaptea suge si adoarme instant si il las acolo langa mine. Sincer, de multe ori nici nu mai stiu la ce ora se trezeste noaptea sa suga, asa sunt de obosita... Si nu am scapat nici de durerile de burta si gaze. Se pare ca desi am ajuns la 3 luni, eu tot nu pot manca mare lucru :( Un filmulet cu noi pentru cine vrea sa vada: http://www.flickr.com/photos/13756075@N03/3817073855 Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
Coraly ai doi flacai super frumosi, sa-ti traiasca sa fie sanatosi si cuminti

Relusha spune:
| citat din mesajul lui kiralina Alynta La multi ani!! Se pare ca esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu. ![]() mami f fericita de Ada (11.06.2009) |
La Multi Ani!!
tatic de Ada si sot de kiralinaMamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
anaela spune:
Ramona, Relusha multumesc pt incurajari.
Ramona ai grija de bebelina la drum, foarte frumos ca te duci la Vaslui, eu acolo sunt nascuta.
Lui bebe i-a mai scazut temperatura in timpul noptii dar acum la 10:30 cand i-am dat Calpolul i-am luat-o iar si avea din nou 38,1, mi-e o mila de el saracu cand il vad asa de mic si cu febra si plange mititelul, acum a adormit, ceea ce ma bucura este ca mananca.
Alynta La multi ani.
Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink
cris_82 spune:
buna fetele...sorry ca am lipsit atata timp..dar mandrei mele nu-i place cand mami sta la calculator![]()
natasa_maria..............bun venit
coraly................ce scump e Dominic

si ce ciuda are pe mutunache ala..il rontaie cu o pofta![]()
Am citit din urma,dar cu scrisul e mai greu ca broscaleta mea are "alergie" la tastatura
.Ma scuzati saca nu pot sa va raspund la fiecare in parte.
La multi ani Alynta
si tot ce iti doresti.
Si noi,tot ce rindem bagam in guritza
..mainile(parca-s acadele
cu asa pofta le rontaie),umarul lu' mami,toate bluzitzele,maimutoii...mai putin afurisita aia de suzeta.
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
Flobaby spune:
Buna fetele!
Alynta!!!!!!!!!!
sot Kiralina!
N-am mai intrat de 2 zile pe DC pt ca am cam avut musafiri dar am apucat sa citesc din urma.
Anaela, imi pare rau pt febra lui bebe Darius.
sa treaca mai repede.
Am fost si eu cu Maria la inca un medic ( neonatolog in spital de data asta) sa vdm ce-mi spune despre faptul ca vomita> am fost foarte incantata de explicatiile pe care le-am primit - fata nu are nimic, arata foarte bine , este puternica si bine dezvoltata. Problema ei cu voma tine strict de igiena alimentatiei - mananca lacom si prinde si foarte mult aer - acum ma chinui la fiecare masa sa-i scot aerul la cateva minute, chiar dc plande de m-i se rupe sufletul. Dar decat sa vomite......I-am ridicat si salteluta de la pat putin si tb s-o supraveghez mereu sa nu se inece. Dar e sanatoasa si asta e cel mai important pt mine
.
Cat despre somn - sunt o fericita. De 3 zile doarme aaproape toata noaptea si se trezeste o singura data sa manance. Si ziua tot singura adoarme , cred ca am adormit-o eu doar de vreo 3 ori, cand era tare maraita si de fiecare data am leganat-o inm scoica.
Alexsimatei, pernutele pt somnul lui bebe au si muzicuta? N-am ajuns inca la farmacie dar am sunat si au zis ca doar din alea au.
Ioana, sper sa e bine printesa Sara acum...
Carla, voi iar ati plecat pe undeva pe la mare?
Iar m-am intins.............
O zi buna intregului stup!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009