Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello la intreg stupul

natasa bine ai venit, sa-ti traiasca fetita sa se faca mare si frumoasa
philip, laurra a fost ok cu anestezia, am am facut la 1 noaptea si i-am dat tzitzi pr la 4 PM si nu au fost prb, mersic pt raspunsuri
alinutza, multumim, au fost super cuminti doar ca i-am tinut numai in carut din cauza aglomeratiei de pe plaja,nici nu aveai loc sa treci printre ele, iar pe drum i-am dus in scaunele de masina si au dormit tot drumul si la dus si la intors
Maria, Elena
madalinuta multumesc, am cautat si eu si am vazut ca e acelasi lucru
miruta da i-am dat sa pape si nu sunt prb

ieri i-am dat lui Bubu de 2 ori cu glicerina cu nistatin si binenteles ca a vomitat, iar aseara am curatat-o cu apa cu bicarbonat si s-a luat tot ,preventiv am s-o curat zilnic

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Kiralina bine ati revenit, ti-am trimis pm cu datele pediatrei.

Philip David adoarme singur foarte rar, de cele mai multe ori in drum spre sau dinspre parc, in mod dubios cred ca il calmeaza zgomotul traficului de la Arcul de Triumf. Acasa adoarme singur numai din an in Paste, cateodata la masa de noapte (desi cred ca mai degraba adoarme la san atunci...).

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
nu stiu cum resuiti voi, eu abia citesc si cand sa va scriu..hop, ma solicita Natalia! asa ca..incerc pe rand:

clodyac, daca are limbuta incarcata numai dupa ce-l alaptezi, eu zic sa stai linistita; asa nu e ciuperca! sanatate la puiut

Laura... am ras cu lacrimi la exercitiul de vocalize (aeiou)..si noi suntem pe-aprope...
ziceai c-ai luat carusel de la Miniblue; sunt reduceri si la jucarii?

am inteles ca sunteti deja un grup de mamici..unde va intalniti si pe la ce ore?

mai revin!

ps:mamici de mai...ati trimis talonul la pampers? ati primit vreun semn?

va pupacim pe toate!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am uitat sa precizez ca Nicholas adoarme noaptea imediat dupa ce papa, uneori cred ca-l adoarme suptul, dar nu ma deranjeaza.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

philip si micutul meu adoarme deobicei la san..adoarme seara la 8 si se trezeste la 12, la 4 si la 6...citeodata mai adoarme si de la 6 la 8 dar nu tot timpul...cind suge noaptea adorme tot timpul la san dupa max 7 min de supt...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

philip Ada adoarme din ce in ce mai rar la san. Cu cat creste cu atat e mai grea operatiunea "adormit".
Uneori mai adoarme la taica-su in pozitia medicinala sau pe umar dar numai daca se plimba sau se batzaie pe mingea de pilates. Si oricum episoadele astea nu sunt prea dese.
In carut a adormit doar de 2 ori si doar atunci cand o plimbam in jurul piscinei, si in momentul in care m-am oprit s-a trezit si a inceput scandalul.

In seara asta a fost super chin sa o adorm. Am pus-o in pat langa mine si i-am dat sa suga. A adormit dar cu un picior si o mana pe mine. Cum incercam sa ma misc un pic cum tresarea si se trezea. Am pus-o de 2 ori in patut la ea si a inceput scandalul. Credeam ca voi fi nevoita sa dorm cu ea in pat, ceea ce nu prea imi place pt ca avem pat pe mijloc si cam stau cu grija. Insa, slava Domnului ca intr-un final am reusit sa o pun in patut la ea.
Noroc ca noaptea doarme bine, se trezeste doar 1 data, papa si adoarme rapid la san.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

PhilipYoann in timpul zilei doarme o data la 11,30 cand il pun in patut si adoarme singur repede, cu suzeta si muzicuta, apoi pe la 14 adoarme iar mai mult cu mine in sejur in scaunelul lui...apoi pe seara iar in transat dupa baie si noaptea in patut pe la 11 adorme singurel.
Asa a fost si Marc, nu i am obisnuit leganati...nici nu i am lasat sa planga sa se obisnuiasca cand erau mici mici...eu cred ca sunt dormai ca mine unde ma pui acolo dorm

Gata am aparatul de muls, trebuie sa studiez cum se asambleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Apropos de cum adorm bebeii nostri, tocmai am citit un articol interesant pe siteul trimis de Carla:
http://www.nastecumsimti.org/2009/08/06/copilul-normal-care-e-acesta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

mie-mi pare criminal sa lasi un copil sa planga pana sa adoarma singur. Karo e mare deja si tot stau langa ea, si singura a inceput sa refuze leganatul. Stam, povestim, si la un moment dat se pune pe burta si adoarme. Nu a adormit singura niciodata. Bubi mica in schimb da, am lasat-o de 2 ori sa planga putin ca aveam ceva urgent de facut si a adormit singura rapid si fara plans prea mare. Da tot nu o las asa.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Apropos de cum adorm bebeii nostri, tocmai am citit un articol interesant pe siteul trimis de Carla:
http://www.nastecumsimti.org/2009/08/06/copilul-normal-care-e-acesta/

Kiralina,e ca lumea scris articolul,aviz tuturor mamicilor!
Eu abia la al doilea imi permit sa ma bucur efectiv,la primul eram meru cu grija,ca nu doarme,ca vomita,ca plange,etc

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput