Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Laurraa, eu in masina am pus fata doar in scoica, pentru ca landoul meu nu are sistem de prindere si nu-l consider safe. Si cand am mers cu ea acum la drum lung cat timp dormea am pus scoica de statea cu spatele drept si picioarele in sus.
Daca tu vrei s-o plimbi in scoica, nu-i nici o problema s-o pui de-acum, dar max. 2 ore.
Eu dupa ce o scot din landou (nu cred ca mai incape decat vreo luna, maxim 2), o sa trec direct la caruciorul sport.

Ieri am avut un copil care a dormint foarte putin, nu stiu ce-a putu avea. Dormea un sfert de ora, apoi se trezea fresh ...

si mai revin

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

asa a facut si mandra mea acum cateva zile; un sfert de ora adormea si apoi fresh; astazi de exemplu i-am pus caruselul si lumini, cantece si deodata nu am mai auzit-o gangurind, lovind jucariile si m-am dus la ea; ADORMISE SINGURA!!!!!! are momente

eu landoul il pun perfect lipit de bancheta intr-o parte si se "muleaza " perfect daca as putea spune asa.Eventual ii pun o pernuta dedesupt sa stea drept drept dar nu intotdeauna si mi s-a parut destul de safe mai ales ca stau cu ea in spate.La focsani asa am fost si peste tot, dar incerc si scoica

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Lauraa, pai doar daca are micoza se da amestecul (si bicarbonatul e f bun la micoza)-are micoza daca are limba alba si pielite albe prin gura, Karo asa a avut; daca nu are micoza, parerea mea ca nu trebuie nicio igiena a gurii, ca doar Dumnezeu fu baiat destept

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

pai nu are nimic zic eu; doar e fff putin alba pe limbuta, dar am avzut mai toti bebeii asa; imi faceam probleme ca nu i-am facut igiena gurii

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..si eu tot landoul il folosesc, rar cind il pun pe sebastian in scoica..mi se pare ca e inca prea mic pt scoica pt ca sta tare chinuit in ea..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

acum ziua buna si de la noi

miruta, mulatm de cafea; o savurez cu placere

anaela, este super cu chineto, nici nu aveam idee ca exista asa ceva; oricat i-as face eu, dr stie mai bine, mai ales ca a mea are o usoara tendinta sa stea incovoiata nu stiu de ce

fetelor, mie de ieri mi-a venit menstruatia in toata regula, desi alaptez exclusiv.L-am sunat pe dr (ce dor imi era de vocea lui linistitoare, asta ca o paranteza) si mi-a zis ca e ok, nu schimba gustul la lapte si difera de la femeie la femeie momentul cand apare in functie de nivelul de prolactina al fiecaruia. Cumatrei mele i-a venit cand avea fata 6 luni si de aceea ma panicasem, ca mie deja la 3 luni mi s-a instalat

la 1-2 mergem la plimbare, asteptam sa se trezeasca; acum suntem un grup de 5 mamici.Sa ne vedeti: carucioare, servetele, bineroane, suzete, jucarii, sani la papa, plansete, chicoteli, auleu doamne :))) da e mumos

pupici si ne "auzim" diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Lauraa, a avut si pitica mea limba incarcata, la un moment dat avea chiar un fel de "movilitza" alba pe limba, dar a trecut de la sine

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Sunt cam varza...
iar mi s-a declansat gastrita, si azi-noapte m-am culcat la 4 ca am citit Ļon de Liviu Rebreanu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele, am intrat si eu putin sa va salut. Suntem de azi la mare, inca nu am ajuns la plaja, ca a trebuit sa ne ducem pe la rude. Drumul de Belgia-Romania a fost ok, landoul a fost scaparea noatra, a dormit foarte bine in el, am putut sa o schimb usor..chiar nici nu ziceam ca avem bebe cu noi....doar Picky ce ne-a stresat putin.
Sper ca maine sa ajungem si noi pe la plaja....

Va pup pe toate si sper ca sunteti ok si nu sunt probleme..... chiar imi e dor sa intru sa va citesc ....si sa scriu...

PS Fetele o sa va sun zilele astea ca sa ne intalnim.....pupici

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

hello fetelor.

Am revenit si noi. Greu cu bebe in masina. Am fi vrut sa mergem si noi in Grecia, dar renuntam ca nu rezista Ada atata drum.

Am citit un pic din urma dar mai am.

AlexsiMatei si noi o tinem pe Ada destul de mult in sling. Incerc sa cred ca ea nu e singurul bebe sta in carut max 15min (in zilele fericite). Ies cu ea la plimbare in sling si imi aud vorbe in urma "saracul copil". Eh, ii ignor...
Imi place de doctorul tau. Noi suntem in cautarea unui medic mai "deschis" si cu chestii homeopate. Poti sa imi dai si mie datele de contact?
Si noi avem mari probleme cu somnul in timpul zilei. Azi de ex s-a trezit la 6, a mai dormit 1 ora si cam atat. In rest 2-3 atipiri de 10 min. Nu reusesc deloc sa o adorm.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

buna fetelor!in sfarsit am reusit sa deschid calculatorul si sa intru si eu putin.(asa mai pe fuga ca doarme mamaruta)sper sa am timp sa si citesc cate ceva din urma.am vrut sa va intreb cum se procedeaza cu vaccinul de 2 luni, trebuie sa mergem noi la cabinetul doctoritei sau ne cheama ea?ca a mea nu a dat nici un semn si fata a facut 2 luni deja.in rest suntem bine insa am observat ca nu mai mananca asa bine ca inainte si mi se pare ca nu ia ca lumea in greutate.azi i-am dus proba pt coprocultura si coproparazitologic sa vedem poate are ceva paraziti sau...
cam atat momentan.merg sa mai citesc cat apuc.va pup si intru si mai tarziu daca ma lasa mamaruta!
la toate si toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
hai sa mai facem un sondaj. cati bebeii adorm de cele mai multe ori singurei si cum procedati?
Nicholas adoarme de obicei singur la primul somnic dar nu mereu si cateodata (cum a fost aseara) si seara. am insa nopti cand imi ia mai bine de o ora sa-l adorm. azi-noapte a dormit primul somn de numai 4 ore :( (8,12,3,5 si neata la 7). chiar acum l-am pus in patut si s-a marait dar acum vad ca-i liniste, se aude numai muzica.
pupici

US

Mergi la inceput