Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 17
strunfita spune:
Laurraa, eu in masina am pus fata doar in scoica, pentru ca landoul meu nu are sistem de prindere si nu-l consider safe. Si cand am mers cu ea acum la drum lung cat timp dormea am pus scoica de statea cu spatele drept si picioarele in sus.
Daca tu vrei s-o plimbi in scoica, nu-i nici o problema s-o pui de-acum, dar max. 2 ore.
Eu dupa ce o scot din landou (nu cred ca mai incape decat vreo luna, maxim 2), o sa trec direct la caruciorul sport.
Alberta, multa putere!
Oanaalex, bine ca nu e nimic grav.
Ieri am avut un copil care a dormint foarte putin, nu stiu ce-a putu avea. Dormea un sfert de ora, apoi se trezea fresh ...
si mai revin
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
anca_nicolae spune:
Nicuratze,
abia azi am citit raspunsul tau, deci cum banuiam, suntem colege de liceu si chiar de generatie. Eu am fost la 12B, Anca Patrascoiu ma numeam, si noi ne-am tot intalnit, chiar si anul asta, la "Dupa 20 de ani", m-au "asteptat pe mine sa nasc", in mai, si la 3 saptamani dupa cezariana eram la dancing si depanat amintiri... Daca vrei, mai da-mi info despre tine, pe pm sau aici.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
miruta spune:
Buna dimineata,dragelor!
Iar ati ramas fara cafea?Hai ca v-o servesc eu...
Dana,i-ai dat lui Bubu sa pape?E ok?
Cosminica,eu pe Antonia o pun adormita in leagan si o mai pacalesc cateodata ,alteori deschide niste ochi mari de cum atinge cu funduletul de el.Cand e treaza sta maxim 10-15 min in el si se uita la ursuletii care i i-am atarnat acolo,apoi incepe fataiala.
Strunfita,tare frumoase pozele.Andreea e o scumpica.E tare cuminitica ,nu?Te invidiez,a mea vrea numai in brate
,cateodata simt ca mai am un pic si clachez de nervi si oboseala.
Alinutza,si eu tot 2 picaturi de vigantol direct in gurita ii dau.Mie mi-a dat pediatra sa-i dau o jumatate de fiola de gluconat de calciu timp de 10 zile,eu nu i-am dat inca,nu stiu daca intradevar Antonia are nevoie de supliment de calciu.
Ela,si noi tot sambata avem botezul.Distractie placuta si la botez si la bulgari!
Magda,cum a reusit Clara sa se fataie atat incat sa cada din pat?Se intoarce singura pe burtica?Si eu care ma gandeam ca sunt inca prea mici si nu pot ajunge ei pe margine sa cada.
Bine ca nu a patit nimic.
Nicuratze,super raspunsul dat sotului!![]()
Maria,multumim mult!
Relusha,multumim ,la fel va dorim si voua.
Alberta,imi pare rau pt tatal tau.
un bebe cumintel.
Alex,am vazut pozele.David eu un scump si e asa expresiv.Unde va plimbari,in Herastrau?
Astazi facem si noi 2 luni,la vaccin vom merge in jur de 20 august.
Pe mine ma dispera uneori Antonia.Vrea non stop leganata,cateodata simt ca nu mai pot,chiar si adormita daca e si ma opresc din leganat se trezeste si leaganul nu o leagana la fel de bn ca mami.Plus ca de vreo 3 zile nici noaptea nu prea mai doarme asa bn,se trezeste des,cere papa si la o ora jumatate,e tare maraita.Mi-a facut iar sanii varza de cand suge asa des.Oare nu se mai satura?Stiu ca de la stres scade laptele si eu am f multe motive de stres.
Deea,Yioanna,Daniella,Ely,pe unde sunteti?
tot stupul.
NOI
Minunea mea,Antonia Maria
clodyac spune:
buna dimineata
vreau si eu cafeluta mmmmmmmm asa de pofta imi este 
maria am observat ca are limbuta incarcata dupa ce papa o sa vad ce imi spune pediatra saptamana viitoare cand ne ducem la vaccin
multumesc de urari sper sa iasa totul bine am asa niste emotii
pup toate mamicile si va doresc o zi usoara si linistita

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
nicuratze spune:
ALEX,mersi frumos de raspuns.David e un dulce si pozele sunt super ( se vede ca bunicul are aparat d-ala bun).
ANCA,ti-am trimis PM.
ALBERTA,
,ma bucur ca Daniel e cuminte,imi pare rau de tatal tau,stiu cum e.
RELUSHA,si eu care asteptam sa mai creasca fata sa se joace cu frati-su (oricum e o rasfatata mica in comparatie cu Radu)
Va pup, o zi buna.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
nicuratze spune:
Am uitat sa spun, MONICA,bine ai venit printre noi,sa-ti traiasca fetita NATASA! ( esti in listuta )
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
anaela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa anaela, super pozicile; pe plaja i-ati tinut numai in carut? ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Buna Laura,
la plaja i-am tinut numai in carut cu exceptie cand papau si o singura data i-am pus pe prosop pe nisip.Ma bucur ca v-a placut la kinetoterapie si ca ati invatat ceva si lui bebe Darius ii place foarte mult sta la masaj foarte cuminte, kinetoterapeuta a zis ca e cel mai cuminte pacient al ei, nu a plans niciodata.
Multumim tuturor fetelor pt complimentele pozicilor cu bebeii.
Darius Stefan ( 29 iunie 2009)http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink
nemora spune:
Lauraa, pai doar daca are micoza se da amestecul (si bicarbonatul e f bun la micoza)-are micoza daca are limba alba si pielite albe prin gura, Karo asa a avut; daca nu are micoza, parerea mea ca nu trebuie nicio igiena a gurii, ca doar Dumnezeu fu baiat destept
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
laurraa spune:
| citat din mesajul lui nicuratze Buna seara si de la noi, LAURRA,......si eu i-o intorc ca ma plateste statul,nu el |
daaaaa, bine zis; eu si in sarcina chiar de stateam acasa luam pe luna o medie de 2500 ron si acum vor fi cam 2000, deci abia astept sa-i intorc vorba asta :D:D:D:D:
multam
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui alberta72 Dragele mele albinute, Sunt si eu pe aici, nu am uitat total de voi. Maria multumesc de felicitarile pentru Daniel care azi a facut 3 luni. Cand citesc cate probleme aveti voi cu bebelucii imi dau seama ce norocoasa sunt. Daniel e un copil super, vesel dar linistit. Izvorul de lapte de la tzitzi a secat cam de o saptamana si se pare ca nu ii lipseste. Oricum spre sfarsit cand ii dadeam tzitzi se stramba si nici nu mai vroia. Noaptea dormim bine, ne sculam o data cam pe la 3:30 bem o sticluta de lapte si inapoi la somn. Operatiunea dureaza cam 20 minute. Apoi ne trezim iar pe la 7-8. Caca facem o data pe zi. De dormit doarme in patut, nici macar nu trebuie sa il legan. Dupa ce mananca il pun in pat si ma duc la treaba. 90% din timp il rezerv pentru nazdravanul de Andrei, mers la parc, la cursuri de innot..Bineinteles ca Daniel vine cu noi. Si noi suntem singuri aici, fara ajutoare. Sotul vine seara la 5"30 de la munca si atunci ma ajuta si el la treaba. Dar nu ma plang tocmai pentru faptul ca Daniel e asa bun. Am totusi doua umbre de suparare care ma apasa. Una in legatura cu Daniel, care s-a nascut cu un testicul care nu a coborat inca in scrotum. Pediatrul a zis ca daca nu ii coboara pana la 4 luni o sa trebuiasca sa ii facem operatie, dar pe la 10 luni. M-a asigurat ca e operatie usoara dar totusi mi-e tare mila de el. A doua e cu tata care e bolnav de cancer il ultimul stadiu. Sunt 7 luni de cand a avut operatie si doctorul i-a spus ca mai are 6 saptamani de trait. Inca traieste si mai are puterea sa-mi spuna glume cand vorbesc cu el la telefon. Din aceasta cauza nici botezul nu imi vine sa il programez. Si in plus m-am apucat de invatat si am examen pe 25 septembrie. Deci va imaginati ca nu e usor cu 2 copii, casa, barbat, tata bolnav si studiu. Si totusi se poate. Va pup pe toate si o sa revin cu poze. |
felicitari pentru baietel nazdravan si muminte si pentru psihicul tau; sanatate multa tatalui tau

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09