Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Am uitat sa spun ca v-am admirat pozele.

PHILIP,se vede ca Nicholas a fost cuminte,aratati foarte relaxati.

DANA,ANAELA,superbi copii,se vede la Bianca ca e alaptata,a crescut foarte frumos.

CARMINA,superbe poze,am vazut ca a avut si Bogdan companie.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Anne Marie Catalina bebe de Liana30

Antonia Maria bebe de miruta

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

MARIA,,ti-ai mai revenit cu timpul?
Ca noi ( in afara de Relusha),n-am apucat niciodata sa ne felicitam bebelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Oana mvt nu sunteti singurii care au chelit copilul. Noi amtuns-o ieri pe Mara ca-i intra deja parul in ochi si era ciufulita in continuu, asa ca am tuns-o periuta ca sa-i cresca tot uniform ca vrem sa avem coditein curand.
Am vazut si eu poze cu bebei care mai de care

Sa va povestesc acum prin ce stres am trecut noi cu ocazia tunderii copilului. Dupa ce am tuns-o au iesit la iveala 3 pete ca niste vanatai inchise la culoare, doua pe lateral s una exact in varful capului unde e vartejul de par. Am crezut ca murim. Am studiat aseara netul si am ajuns noi la concluzia ca ar fi Mongolian spots. Azi dimineata la prima ora am sunat la medic si la 10 eram prezenti la el sa o vada. A studiat el caputul si ne-a spus ca nu-s Mongolian spots dar nici ceva de care sa ne ingrijoram. Concluzia lui"vedeti ce patiti daca tundeti copilul". Oricum a fost nasoala noaptea daar acum ne-am linistit. Daca o sa-i treaca bine daca nu nu, ccel putin stim ca nu e nimic grav.
si revenim ca nu ma lasa gashca sa stau la calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

MARIA,,ti-ai mai revenit cu timpul?
Ca noi ( in afara de Relusha),n-am apucat niciodata sa ne felicitam bebelusii.

...sa va si explic de ce.... noi suntem cu 5 ore inaintea Romaniei, dimineata cand ma trezesc citesc ce ati si apoi astept sa va treziti voi...si pana dati voi un semn, am timp sa felicit albinutzele....dar acum cum si Radu a mai crescut nu mai am timp, ma solicita la joaca sau cand doarme el dorm si eu ca inca noaptea se trezeste 2-3-4 ori....acuma de exemplu, la noi este ora 6,15 si Radu e treaz, dar se joaca cu tac-su...

va pup si sa aveti o zi buna!!!

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Ioana multumesc, am mai citit pe net ca ar mai fi si glicerina cu stamicin, sa incerc cu ea , o fi mai buna la gust? am inercat acum iarasi cu cea cu nistatin si a vomitat tot ce avea in ea

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Buna, nu stiu daca ti-au raspuns fetele, eu abia acum citesc postarile voastre, NISTATIN e acelasi lucru cu STAMICIN.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Buna, fetele.
N-am mai deschis calculatorul de vreo saptamana, nu reusesc sa-mi fac timp. De multe ori am deschis calculatorul, dar n-am avut timp sa stau deloc.
Bebe e bine a crescut; la 2 luni si o saptamana are 6,3 kg si 61 cm.
Duminica il botezam, iar peste o saptamana plecam la mare la bulgari. Sunt un pic ingrijorata de drumul pana acolo, dar sper sa fie bine si bebe sa nu pateasca nimic (toata familia imi zice ca bebe e prea mic, ca de ce plecam asa departe etc.).
Ne mai luptam cu colicii, cateva zile a dormit prost ziua, asa ca de 2 zile m-am hotarat sa nu mai mananc o vreme cruditati sa vedem daca mai are bebe colici. Coincidenta sau nu, de cand tin regim , bebe si-a revenit cu somnul ziua.
Insa sunt suparata ca a inceput sa-si suga degetul mare (suzeta n-o vrea deloc) si asta ma ingrijoreaza, dar nu stiu ce sa-i fac. Si fetitza a supt degetul cand era mica si abia la 1 an am reusit s-o dezvat (i-am lipit leucoplast pe degetele mari).

Vlad Stefan 04.06.2009

Buna, esti o fericita ca ai putut sa o dezveti la 1 an, cel mare al meu are 2 ani si 7 luni sdi tot suge degetul.Si am incercat o multime de mwetode.uge si cu leucoplast....

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Antonia Maria bebe de miruta

Anne Marie Catalina bebe de Liana30

La Multi Ani! sa cresteti mari sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati parintii zi de zi

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Dragele mele albinute,
Sunt si eu pe aici, nu am uitat total de voi. Maria multumesc de felicitarile pentru Daniel care azi a facut 3 luni.
Cand citesc cate probleme aveti voi cu bebelucii imi dau seama ce norocoasa sunt. Daniel e un copil super, vesel dar linistit. Izvorul de lapte de la tzitzi a secat cam de o saptamana si se pare ca nu ii lipseste. Oricum spre sfarsit cand ii dadeam tzitzi se stramba si nici nu mai vroia. Noaptea dormim bine, ne sculam o data cam pe la 3:30 bem o sticluta de lapte si inapoi la somn. Operatiunea dureaza cam 20 minute. Apoi ne trezim iar pe la 7-8. Caca facem o data pe zi. De dormit doarme in patut, nici macar nu trebuie sa il legan. Dupa ce mananca il pun in pat si ma duc la treaba.
90% din timp il rezerv pentru nazdravanul de Andrei, mers la parc, la cursuri de innot..Bineinteles ca Daniel vine cu noi. Si noi suntem singuri aici, fara ajutoare. Sotul vine seara la 5"30 de la munca si atunci ma ajuta si el la treaba. Dar nu ma plang tocmai pentru faptul ca Daniel e asa bun.
Am totusi doua umbre de suparare care ma apasa. Una in legatura cu Daniel, care s-a nascut cu un testicul care nu a coborat inca in scrotum. Pediatrul a zis ca daca nu ii coboara pana la 4 luni o sa trebuiasca sa ii facem operatie, dar pe la 10 luni. M-a asigurat ca e operatie usoara dar totusi mi-e tare mila de el.
A doua e cu tata care e bolnav de cancer il ultimul stadiu. Sunt 7 luni de cand a avut operatie si doctorul i-a spus ca mai are 6 saptamani de trait. Inca traieste si mai are puterea sa-mi spuna glume cand vorbesc cu el la telefon. Din aceasta cauza nici botezul nu imi vine sa il programez.
Si in plus m-am apucat de invatat si am examen pe 25 septembrie. Deci va imaginati ca nu e usor cu 2 copii, casa, barbat, tata bolnav si studiu. Si totusi se poate.
Va pup pe toate si o sa revin cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Alberta sa-ti dea DD putere, nici n-am cuvinte...

Nicuratze eu ii dau Nux Vomica 3 granule inainte de masa si Calcarea 3 granule dupa masa, de 3 ori pe zi. Ne-a mai dat si Gelsemium, tot 3 granule, de luat dimineata si seara - asta cica sa ii curete ficatul in caz ca i l-a afectat solutia de grabire a travaliului. Azi s-a trezit la 5 dar acum inca doarme.

Am mai pus si eu niste pozite cu David, tata vine in fiecare zi in parc sa-i faca poze asa ca deja avem sute Bine, tata zice ca asa faceau si cu mine, "terminam un film cat mancai tu un biscuit".

La cursul de prim ajutor a fost foarte OK, mai ales ca a venit mama cu noi si a stat pe terasa cu David. Am invatat inclusiv manevra Heimlich si cum sa facem resuscitare, respiratie gura la gura etc. A fost super pt ca noi in familie am fost (sa batem in lemn!!) foarte sanatosi si fara accidente, singurul rezultat negativ fiind ca eu nu stiu nici macar cand se ia Nurofen si cand aspirina.... asa ca pentru mine a fost excelent. Am aflat ca nu am in casa nimic din ce-mi trebuie, azi dau iama in farmacie...

fug sa mananc ceva pana nu se trezeste stapanul...

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink

Mergi la inceput