Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 15
nemora spune:
Oana,
mersi, sper sa gasesc si eu aici (daca voi avea nevoie, eu in ianuarie abia incep serviciul, poate ca o sa manance bine si nu va fi nevoie)
Ela, lipeste-i si lui (io=s tare anti supt degetul, eu mi l=am supt mult si am acum articulatia temporo-mandibulara bulita rau de la pozitia dintilor)
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 Alex ce v-a dat pt. gaze? fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!![]() GOD is a DJ |
Nux Vomica si Calcarea Carbonica. Fug la baita

Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
blue77 spune:
Oana Mvtmerci pt informatiile precise, m au ajutat mult
Si eu tot Medela o sa am, am inchiriat o de la farmacie, tu ai cumparat o? e scumpa, ca astia m au pus sa fac un cec de garantie de 1000 de euri, am picat pe jos...cica e de lux....am trait sa o aud si pe asta
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue77 Oana Mvtmerci pt informatiile precise, m au ajutat mult ![]() Si eu tot Medela o sa am, am inchiriat o de la farmacie, tu ai cumparat o? e scumpa, ca astia m au pus sa fac un cec de garantie de 1000 de euri, am picat pe jos...cica e de lux....am trait sa o aud si pe asta NOI Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004) |
Si aici sunt scumpe dar nici chiar 1000 de euro.
Eu de asta am:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2815290
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
anda_magda spune:
fetelor sa va spun ce grozavie mi s-a intamplat azi! am lasat copilul dormind in pat si m-am dus pana la baie sa scot niste rufe din cada. n-am apucat ca am auzit-o palnagand si cand m-am dus repede repejor... ce sa vezi... copilu meu era pe jos pe burta. am ridicat-o instant si s-a linistit nu a mai plans da m-am speriat tare
eu cred ca nu s-a lovit la ceva ca daca o durea presupun ca mai plangea. oricum sormea m-a linistit povestindu-mi cum a scapat-o pe nepoata cea mare la 2 luni cand o alapta noaptea si a adormit si i-a scapat din brate.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
laurraa spune:
seara buna mamici!
of, ce zi plina: curatenie, spalat, calcat, mancare, doooamne cate mai tbuie facute.Mama cand ma aude ce fac rade cu gura pana la urechi, caci nu eram eu genul asta.Curatenia eram obsedata, dar de mancare, calcat, etc nuuuuuuuuuuuuuuu; ce schimbari in viata noastra....Inainte ieseam la 7 pe usa si intram seara la 7, faceam si curatenie, lucram la calculator, adormeam la 12-1 si tot nu eram asa obosita ca acum cu bebe.Da crestem noi mari![]()

strunfita, stiu ca ai carut exact ca al meu (chiar si cutiuta de suzeta am observat
) si vreau sa te intreb daca tu folosesti scoica ion masina caci am vazut-o pe Andreea in ea; eu nu am scos-o deloc.In masina tot in landou o tin; de cand ii inlocuiesti landoul cu scoica, pe carut si in masina.Mi se pare ca sta mult mai comod atat in masina cat si la plimbare in cosul landou; foarte faine pozele si locurile pe unde ati fost

alynta, acum m-am mai calmat, dar chiar ca inainte ma enervam din orice; noi suntem ffff activi, nu era seara sa nu iesim pe undeva, week-end sa nu fie pe la mare, munte, pe la o casa de vacanta a unor prieteni, pe la parinti, etc si cand a aparut Maya a fost un mare STOP si cred ca asta ne-a cam trantit asa bine si de aici toate cele.Ne revenim noi, uof doamne
blue, multumim de sfaturi; Radu este extrem de afectuos si familist, dar asa ma enerveaza ca nu se exteriorizeaza; acum el face masajul, la 6 cand iese de la serv vine la noi in parc si sta cu noi (s-a marit grupul d eparc ca au mai nascut 3 prietene si mai sta cu sotii lor), apoi mai mergem sa papam in oras sau la cumparaturi, o iubeste pe Maya si se joaca cu ea seara pana o epuizeaza, dar ma enerveaza anumite afirmatii d egenu:"draga mea, de ce e concediu de maternitate? sa stea mama cu copilul...", ei si de la asta mor.Crestem noi amri![]()
DanaMi, eu am avut anestezie ca m-am operat la masea (rezectie) si urmatorul alaptat am aruncat laptele (am avut in sticla de dinainte de operatie si i l-am dat pe ala) si apoi urmatorul a fost de la tzitzi si a fost ok
cosminica, multumesc Lui Dzeu ca doarme bine; de exemplu, aseara a adormit la 10 si s-a trezit astazi la 10; de fapt a papat la 4.30 si la 8 atat; sunt o fericita![]()

nemora, deci cum facem noi igiena guritii? cu ce ai zis tu sau numai daca sunt probleme? mie dr mi-a zis sa pun un varf de cutit de bicarbonat in apa fiarta si racita si cu aia sa o sterg in curita o data pe zi
oana_du, ce mai faci? cum e bebe?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
oana_MVT spune:
Fetelor,
Colega mea isi vinde pompa.
Arata asa:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2901999
E folosita de cateva ori dar e in perfecta stare. O vinde cu $100. Eu am estimat costurile de trimitere in Romania la $50.
Daca sunteti interesate spuneti-mi.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
LAURRA,si noi la fel am patit la primul copil,de cate ori ieseam se lasa cu scandal,acum parca e mai bine
.Al meu zice ca stau toata ziua degeaba,si eu i-o intorc ca ma plateste statul,nu el![]()
OANA MVT,imi pare rau ca a trebuit sa mergi la munca,sa incerci sa te mai si odihnesti cand poti.
MARIA,
MIRUTA,te cred cu biberonul, si Raducu plangea de foame,dar nu punea gura.
ALEX,cate pastilute dai din fiecare,ca le am si eu in casa...si mi-a zis pediatra ca e burtica plina de gaze.
MAGDA,imi pare tare rau,si noi am patit-o cu primul,trebuie sa urmaresti daca e somnolenta sau vomita.
CLODY,si eu ca si tine,tot vreo 10 kg am de dat.Azi mi-a zis si mama ca m-am ingrasat rau
Am facut si noi vaccinul ieri,si avem 4800 gr si 59 cm.
S mai avem si trimitere pentru ortoped,cica fetita are mainile cam scurte fata de corp (ta-su zice ca e bine,ca nu iese ciorditoare
)
Va pup,ma duc sa o plimb,ca s-a saturat de "vorba" cu taica-su.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
maria_bunica spune:
Buna seara si de la noi!
Clodyac..spor la pregatirile pt botez si asteptam pozele!Razvan are limbuta alba in permanenta sau dupa ce papa o perioada scurta?Ca Darius mai are cateodata limbuta alba,dar asta dupa ce papa,atat!
DanaMi..si mie mi-a placuta tare pozele cu puii in sacosa(sunt haioase)si cea cu Bubu cu degetelul in gurita si Darius cu suzeta..imi venea sa pupacesc ecranul..![]()

Strunfita..super pozele..Andreea e o adevarata domnisoara,iar Bogdan se vede ca s-a distrat bine,doar a avut si parteneri de joaca!Frumoase peisaje!
Alynutza..noi administram Aero.red-ul de trei ori pe zi,cate 5 picaturi!Felicitari lui Cata pt greutate si cm si ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin!
Ela..felicitari lui bebe pt greutate si cm,spor la pregatirile pt botez si concediu placut!
Blue..tare faza cu pompa de lux![]()

Anda..imi pare rau pt cazatura micutei...e bine ca pare ok,totusi sa o urmaresti zilele astea ca nu se stie niciodata!
Nicuratze..bun raspuns dat sotului
Felicitari Andrei pt greutate si cm..
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

fericita de
(28.08.2004)