Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Noi l-am ras in cap pe Eduard ca ii cazuse parul si ramasese cu un smoc mai mare la baza gatului si o gramada de par in varful capului.
Mama a zis ca nu avem toate tiglele pe casa
Mai e cineva ca noi?

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna seara!
Am facut si noi baita,am papat si acum ma chinui sa o adorm(si pt ca bratele mele nu mai fac fata la atata leganat am pus-o pe picioare).Acum isi manaca mainile de zor,sunt delicioase.
Multumim mult pentru aprecieri!
Am fost si eu azi la dr,a zis ca totul e ok,aproape nici nu se cunoaste ca am nascut si ca trebuie sa indur un pic de durere la primele huta-huta.Mi-a recomandat ca metoda contraceptiva inelele nou aparute(dar asta numai dupa ce termin cu alaptatul),foloseste cineva asa ceva?
Phillip,intoarcem pupicii.
Strunfita,frumos concediu...ce bn au luat in greutate piticii.Am vazut pozele de la botez..tare frumoase.
Oana MVT[/b,ai timp sa le faci pe toate?Si noi ne mai vaitam cu un singur copil si stam si acasa.
Ce fericite sunteti cele ai caror bebei dorm 8-9 ore pe noapte.A mea de vreo cateva ori a reusit performanta de a dormi 5 ori ,in rest la 2,5-3 ore e maraici plus ca somnul de pe la 5-6 pana la 8 il vrea cu mami in pat ,daca o pun la ea in patut risc sa nu mai dorm nici eu.
Maria,asa e cresc ei mari dar tare greu e asa uneori.Tu il ai si pe sotul tau acasa sa te ajute,al meu e la munca.
Anaela,DanaMi,v-am admirat la mare.Sunteti tare frumusei.Imi pare rau pt ciupercuta lui Bubu.Ce frumos cresc verisorii impreuna la o diferenta de varsta asa mica,sunteti tare norocosi.
Mamica oana,felicitari pentru asa o printesa cuminte si frumoasa si sper cacel mare sa isi revina usor ,usor cu mult intelegere si rabdare.

[b]OanaMVT
ce noroc ai cu asa parinti.
Vad ca a adormit,Sa vad daca reusesc sa op un in patut fara sa se trezeasca ai merg si eu sa fac un dus.
Pupam tot stupul!

NOI
Minunea mea,Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oanaMVT, tocmai ce-am intrebat de tine.
fetele cu bebe care doarme 8-9 ore, chiar ca sunteti boieroaice. oanaalex stiu ca ii da formula si poate de aia, dar cealalta mamica?
noi dormim 5-6 ore primul somn, apoi trezirea la 2-3 ore, ultimul somn in pat cu mami ca sa mai apuc si eu ceva somn. ce sa fac daca nu-mi place sa ma trezesc pe intuneric?
vad ca de vreo 2 zile a inceput si el sa pape la 2.5-3 ore, tare bine e sa mai pot si eu iesi din casa. baietiio stau acasa cu soacra si imi mai rezolv si eu dion probleme. azi am fost sa vizitez o scoala privata pt Philip si la dentist. m=am intors acasa cu niste papuci de fotbal pt Philip si suc concentrat de lamaie. ma'c sa fac o ciorba.
a, si parca ziua dormim mai bine, adica somnulete mai lungi dar inca tot ajutati. dimineata mai mult afara in carut.
gata, fug la bucatarie
am mancat acum 2 ore si mi-e o foameeeee

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, am mai vrut sa spun ca va invidiez pe cele ale caror bebeii isi sug degetul, Philip a facut-o si a fost un bebe tare linistit si care adormea cu degetelul lui.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natasa_maria spune:

Buna fetelor,
Ma numesc Monica si sunt din Cluj.
Va urmaresc inca de anul trecut de cand am aflat ca sunt insarcinata.
Acum am o fetita de 3 luni Natasa Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natasa_maria spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta
Monica 26.07.1980
Natasa Maria 12.05.2009, cezariana, Apgar 10, 2900 G, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili!

Noi astazi am fost la chinetoterapeut si ne-a invatat cum sa-i facem masaj si gimnastica corect; a fost foarte faina experienta si am invatat multe lucruri; am fost foarte surprinsa cat de captivata a fost Maya de jucarii si bineinteles ca dupa dr am fost la cumparaturi si i-a luat mami multe multe jucarii in scop distractiv si de dezvoltare motorie.De exemplu mi-a zis dr ca o jucarie de aia care zornaie tbuie sa o plim la 180 de grade orizontal si vertical si ea sa o urmareasca atent, iar la 4 luni cand ii plim alta jucarie fara zgomot, doar colorata sa o urmareasca imediat.Cand o pun pe burtica mi-a zis sa-i pun sub piept o paturica rulata ca si cum sa o spijine cand se ridica ea pe manute cu capul sus, numai ca diametru paturicii rulate sa nu fie mai mare decat distanta ei de la umar la cot.Foarte multe lucruri interesante m-a invatat, iar Radu a fost de-a dreptul fascinat.Sau: ei cand se nasc isi tin degetelul mare de la mana in palmuta si de aceea si acum il au asa, de aceea tbuie desfacuta palmuta si masata si fiecare degetel in parte; dupa dna dr, toata ziua am fost la shopping (la MiniBlue sunt reduceri foooarte mari, de acolo i-am luat si carusel cu muzica de pus pe pat si jucarii din plus care canta, zornaie, fosnesc, etc, o gramada) si plimbare cu alte mamici.

Ioana, ma bucur din suflet ca esti acasa si doamne cat regret prin ce a trebuit sa treceti; si a mea manaca relativ putin si astazi avea 6840 de grame; grasuna tare a zis dr ca de aceea nici capul nu-l tie bine; la somn si Maya e la fel cu Sara
Nicuratze, nici a mea nu mai doarme mai deloc; are momente cand vrea sa pape non-stop, tipa si nu plange si nu are stare decat daca o scot afara
serialbastre, foarte frumoase pozele
maria, esti o fericita ca Darius face kk singurel,a mea si acum asta a fost a 5 a zi de cand nu a iesit cu kk si maine ii pun supozitor cred; doar fff putin am gasit patat pampers-ul cu kk, cred ca a fost o tentativa; ca si a lui cris, are in schimb multe gaze; eu o tin inca in landou desi vad ca ar vrea sa descopere lumea si cred ca ii voi inlocui landoul cu scoica care o pun si in masina ca se poate pune si pe carut; mie dr mi-a zis ca mai mult de 20 de minute sa nu o tin la 30 de grade...acu nu stiu ce sa zic....
clody, am luat pozica si sper sa ma lase Maya sa fac schimbarile in seara aceasta; capu sus, da? nu te lasa ca trece aceasta perioada si Razvan acusi acusi e mare si nu va mai fi asa greu
Flobaby, exact as aface si Maya si crede-ma ca am sunat pediatra si am zapacit-o cu intrebarile; nu are nimic, plus ca in 26 de zile a luat 900 de grame; cat ia in greutate e totul ok.Si a mea e maraita rau si suge fara program si da laptic afara si la o ora dupa ce a supt, nu stiu ce are; nu mai zic de nervi si tipat si nu vad motivul
cris, eu tot ce am comandat de pe net a venit fara nici o problema acasa, iar daca au vreo intrebare suna la nr care il lasi la contact
luckyblue, apropo de gauri la fetita, dr mea care e foarte buna si nu numai ea mi-a zis ca nu e bine asa mica sa-i pun cercelusi caci la urechiusa sunt anumitit nervi care afecteaza anumite organe interne ale bebelusei, cel putin asa am inteles eu;clar este ca nu-i mai pun nici eu acum
philip, super ca a adormit singurel
strunfita, oana_MVT
cosminica, felicitari pentru un asa somnik; a mea doarme si 11 ore
AlexsiMatei, mananca lacom cand da afara laptic in jet, caci asa face si a mea; ma omoara cu lapticul asta scos asa aiurea; felicitari pentru bebe grasunel si sanatos; si mie mi-a zis pediatra ca sta fff bine in pozitia care il aveai pe David.A zis s-o tin in hamac
alic, eu ii dau 5 pe zi
carla, pupici mii; stim ca esti ocupata
alynta, nu esti deplasata; eu cand ies cu prietenele in parc deja vin alti copii si mai apuca o papusica de a Mayei sau chiar din copiii prietenelor mele si ce sa facem? ii lasam,le-o imprumutam, asta este; sunt copiii
flobaby, multumim de articol; sa imi spui si mie rezultatul ecografiei daca ii faci, caci prea se aseamana cu a mea printesa
DanaMi sa treaca din gurita; sory ca nu stiu cu ce sfat sa te ajut; de la ce s-a facut asa?
anaela, super pozicile; pe plaja i-ati tinut numai in carut?
mamica oana
natasa_maria, bine ai venit

fetelor, si a mea si-a descoperit manutzele, iar cand ii este somnik deja se freaca la ochisori cu ele si e tare dulce cum le baga in gurita; rade cu toata gura si gangureste de ma termina, mai ales cu bunicii.Dar cand tipa,auleuuuuuuuuuuuuu ce tare o face; deja daca e in brate e totul fff ok, iar daca cumva INDRAZNESC sa ma aplec spre pat ca sa o pun jos incepe sa tipeeeeeeee; nu intotdeauna, are momente
Cu buzita ma omoara cand o pune si apoi se razgandeste si zambeste larg; o iubesc la infinit

Intrebare la mamicile cu 2 copilasi: e normal sa apara discutii cu sotul de la copil? eu in week-end nici la munte nu am mai fost ca al meu sot vroia sa plecam la 8 seara din Iasi si ajungeam la 11 acolo, iar a doua zi nici nu a mai vrut sa auda; mi-a fost teama cu Maya sa plec in toiul noptii si uite asa a fost prima cearta a noastra destul de urata; uof uof batbatii astia

acum ma duc sa iau rufele de pe sarma ca Maya doarme de la 10 si se mai trezeste sper pe la 5-6 la papa si poate am timp sa si calc

va imbratisez cu drag si noapte usoara

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

tuturor sarbatoritilor de azi!
Raportam si noi la 2 lunite o crestere in greutate de la 2800 g la 4600g si 10 cm in plus la lungime(inca nu putem spune inaltime dar ne facem noi mari.
Ioana,Carla,Cuscra,Cris si ... ce sa mai...toate mamicile
Lauraaa ... noi (cred..daca nu ne razgandim )plecam joi spre vineri la 3 dimineata spre Vaslui...asa ca nu cred ca e o problema...vorba fetelor:e mai usor drumul cu bebe cat mai mic.Acum....fiecare cum crede
Daniela,Dicirstea,Yioana,Ela,Ely ... la apel va rog!!!
Mai vroiam sa scriu multe dar...oracaie broscuta mica

Ramona ,mami fericita de printesa Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ramona, si pe mine ma bate gandul sa plec noaptea la mare, dar de teama ca Maya va dormi toata noaptea si eu pe drum fiind, dimineata ma va lua de odihnita si riosc sa am fff multe ore nedormite, mai ales daca mai si conduc, cred ca vom pleca ziua; punem clima si parasolare si nu cred ca va fi problema

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Buna seara!

N-am mai intrat de ceva vreme. Nu am fost prea bine, am fost tare suparata cu piciorul, am avut dureri asa mari ca nu puteam tine copilul in brate sa-l alaptez. Nu mi-au trecut inca dar sunt un pic mai bine.
Si daca tot m-am simtit mai bine, azi am primit vestea ca nasii mai pot boteza copilul, asta dupa ce aranjasem deja aproape totul.
In rest nu am noutati, Ania e foooarte cuminte, a crescut, la 2 luni avea 60 cm si 5200 gr.
N-am apucat sa citesc decat asa in fuga, sper sa recuperez din urma.
Ioana, imi pare rau ca micuta a suferit asa tare saracuta

Va pup,

Mihaela, mami de Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput