Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 10
Flobaby spune:
Ioana, tu cand ai fost cu Sara internata in Grecia ai avut asigurare medicala sau ai platit spitalizarea? In septembrie vrem sa plecam in Grecia si Turcia si vreau sa stiu - Doamne fereste sa nu am nevoie!!!!!!!!!!!!!!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
Bebe Beca spune:
Daca aveam cardul european, nu plateam. Fara el, am platit si urmeaza sa ne luam banii de la asigurator.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mamica oana spune:
Salutare,dragelor!
Azi am facut si noi 3 lunite,am fost la control la d-na dr.Avem 6.4kg si 63 de cm ,suntem foarte bine,numai ca vrem sa facem si ecografia pentru displazie congenitala de sold si ne-a fost recomandat Budimexul.
Ioana,tu unde i-ai facut Sarei ecografia?
Citesc din urma si revin.
Oana,mamica fericita de Robert Darius
(27.10.2004) si
Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
anaela spune:
Fetelor avem poze noi de la mare in albumul de pe picassa, acum plec ca e ziua fetitei unor prieteni si ma duc sa ii iau ceva cadou, de fapt nici nu stiu ce sa ii iau.
Pupicei
Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#
mamica oana spune:
In primul rand,multa sanatate Sarei!Ioana,ingrozitor ce-ati patit,bine ca acum lucrurile au intrat pe un fagas normal.
Carla,delicioase replicile Sabinei!Ma amuz teribil cand povestesti de ea!
Strunfita,bine ati revenit din concediu!Sper ca a fost totul ok.Eu recunosc ca n-as avea curaj sa plec asa departe cu un bebe mic si cu un copil terorist.Asa ca tot respectul pentru tine!
Philip,super pozele voastre.Va invidiez pentru locurile pe care le vedeti.
Stiu ca s-a discutat despre fratii mai mari,care sunt teroristi de cand s-a nascut bebe 2.Ma inscriu si eu in clubul mamelor disperate,si al meu face tot posibilul sa atraga atentia si a capatat un comportament autodistructiv,e plin de vanatai,si-a spart capul,a cazut de pe un zid in parc de am zis ca nu se mai ridica,in timp ce eu il imploram sa nu se urce acolo,a vrut intr-o zi sa bage niste fire cu un led in priza,desi stia cum sta treaba cu priza(sau cel putin asa am crezut eu),face totul exact pe dos,e super incapatanat.Problema e ca nu recunoaste ca ar fi gelos,aparent o iubeste pe sora-sa de nu mai poate,toata ziua spune ca e cea mai frumoasa si cea mai iubita,vorbeste foarte mult despre ea,se lauda la copii cu surioara lui,dar sunt convinsa ca in sufletul lui sufera.Mi-e tare mila de el,ii inteleg durerea din suflet,sper doar sa mai treaca timpul si sa realizeze singur ca noi il iubim la fel de mult.
Cat despre Sofia,va spun cu mana pe inima ca o cresc de 1000 de ori mai usor decat pe fratele ei nazdravan,e o cumintica,am scapat si de colici,doarme noaptea,papa bine,e sanatoasa,rade,gangureste,se joaca singurica in patut cu jucariile...e tot ce mi-as putea dori de la un copil.
Asa ajung la vorba aia:"copil mic,probleme mici,copil mare,probleme mari".
Oana,mamica fericita de Robert Darius
(27.10.2004) si
Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
strunfita spune:
Hai sa va povestesc cum a fost la croati la mare...
Incep cu punctele rele, si datorita lor nu cred ca voi mai calca pe litoraul croat:
- apa foarte rece, cu toate ca afara era foarte cald (Bogdan iesea tremurand si cu buzele vinete de fiecare data)
- plaja cu pietre destul de mari, si cu papuci speciali era destul de incomod de intrat in apa
- oferta de mancare destul de limitata: mult peste si multa pizza... si cam atat
Puncte bune:
- vila era chiar pe plaja, n-aveam treaba cu prosoape, jucarii, plimbat, aerosol (noaptea dormeam cu geamul deschis)
- coasta croata e foarte frumoasa, sunt niste privelisti superbe
Cam astea ar fi in mare, am nimerit si cazarea mai nasoala decat ne-am asteptat, cica ne-am luat apartament, care consta dintr-o camera micuta cu 3 paturi, o chicineta (ne-au zis bucatarie), o baie mica si terasa. Teoretic era de 3 stele, practic era cam de 2 stele, din fericire era curat, aveam clima si televizor.
Dar copiii s-au simtit bine si asta a contat cel mai mult, una peste alta a fost ok in general.
Am fost la Split, mi s-a parut un oras superb, sa nu-l ratati daca viziatati Croatia. Am mai fost la Trogir si Makarska, merita vazute si ele, dar nu pot zice ca m-au impresionat in mod deosebit.
Cad ne-am intors spre casa ne-am oprit la Plitvicka (pentru cine nu stie e un parc national de-al lor de-a dreptul spectaculos). Din pacate cu copiii mici e greu de plimbat si vazut, am stat vreo 4 ore si n-am vazut mare lucru. S-ar putea totusi sa mai trecem pe la croati cand cresc copiii doar ca sa mergem savedem Plitvika ca lumea.
Poze n-am apucat sa descarc inca, dau de stire o data ce-s puse.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Mamica Oana, sa stii ca-l recunosc pe Bogdan in povestirile tale. Poate ca nu e asa de rau, dar nici departe nu e. La fel, nu zice deloc ca ar fi gelos, dar comportamentul s-a schimbat clar de cand a aparut Andreea. Eu trag sperante ca-si va reveni in curand, parca a inceput sa fie un pic mai bine.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alic spune:
Strumfita, m-am uitat la botezul printesei
o frumoasa si o cuminte...
am o curioazitate..de ce sta pe jos in fata altarului?
ALICe

eu
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic Strumfita, m-am uitat la botezul printesei o frumoasa si o cuminte...am o curioazitate..de ce sta pe jos in fata altarului? ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
Alice, asa se pun fetele la ortodocsi (a pus-o preotul acolo si a trebuit sa o iau eu), iar pe baieti ii baga in altar. Multumim de aprecieri

Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
oana_MVT spune:
Fetelor nu sunt nici tare si nici eroina
sunt zile cand abia ma tarai, ca azi de exemplu ca de la 3;30 nu am mai dormit.
A trebuit sa ma intorc la servici. Am stat acasa 5 luni, 2.5 inainte de a naste si 2.5 dupa ce am nascut. In perioada asta am fost platita 60% si am ajuns in datorii.
Partea buna e ca am parintii la mine si au ei grija de baieti.
Eduard s-a adaptat foarte repede cu buna. Mama nu il lasa sa planga nici un minut. Cum se maraie cum sare si il ia in brate. Cand il doare burtica sau e foarte obosit se aseaza pe mingea de exerciti si se leagana pe ea. E ca un miracol, Eduard se linisteste imediat. O recomand cu caldura tuturor mamicilor care au puiuti cu colici.
Eduard e haranit in continuare cu lapte de la mine. La servici ma mulg de doua ori la 10 si la 2. "Produc" cca 150ml de fiecare data.
Mama ii da sa manace lui Eduard dupa acelas program.
Cat manaca copii vostri la o masa?
Eduard e un dulce dimineata, e foarte vesel, se cearta cu jucariile de la scaunel. Incepe sa tina in mana jucarii, isi duce si el degetele mari in gura cateodata amandoua cateodata pe rand.
Dana am citit ca fetita ta are ciuperca in gura. Aici se numeste "trush" si ca sa o tratezi trebuie sa te dai si tu pe sani cu ce o dai pe ea in gurita. 

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)