Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Daniel bebe de Alberta72

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut si eu pozele verisorilor, ce misto ca se vor putea juca impreuna.

de astazi Nicholas rade cu hohote, deocamdata numai la mami.
vineri i-am dat sefului vestea ca nu ma intorc la munca (trebuia sa incep pe 17 august) si azi au curs telefoanele si emailurile colegilor de serviciu.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!!
Va multumesc celor care mi-ati raspuns in legatura cu pozitia carutului!
Relusha..si Darius cand nu reusea sa faca kk cateva zile la rand se chinuia mult,plangea...din cauza asta am si optat pt ajutor daca nu facea dupa 2-3 zile(mai mult nu rezistam sa il vad cum sufera)Noua pediatra ne-a zis sa ii dam si putina apa sa bea,ajuta si asta,dar acum depinde si de fiecare bebe!si ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin!
Ioana..felicitari Sarei pt greutate!
AlexsiMatei..felicitari lui David pt greutate si lungime!
Alic..noi ii dam 6 picaturi!
Serialbastre..ma bucur ca ii place printesei baita acum...
Blue..sper sa decurga totul ok si Yoann sa pape din cana
Flobaby..si Darius tipa daca mai are chef sa stea la san si eu vreau sa il dau la o parte...si asa plange de tare incat tot acolo il linistesc,asa ca prefer sa il las si sa nu ne mai facem nervi degeaba!Si el papa mai des de cateva zile..papa si la o ora...eu ii fac pe plac..o fi puseul de crestere de la 3 luni(la noi)sau caldura!In schimb al meu nu varsa decat foarte putin si doar uneori!Noaptea insa nu ii curge strop de laptic din gurita..papa cu ochii inchisi si papa mai incet si mai putin si la interval mai mare de timp ca ziua..La voi cum este noaptea?Asta ca sa iti faci o idee daca e de la stomacel ceva sau doar varsa pt ca este lacoma,papa mult sau se agita.
DanaMi..off,imi pare rau pt Bubu..sa treaca repede!Super pozele de la mare..iar puiutii sunt superbi
MamicaOana..felicitari pt greutatea si lungimea micutei si sper sa treaca si fazele nasoale ale puiului mai mare!
Strunfita..bine ca per total ca fost cat de cat ok in concediu..asteptam pozele.Si pe Darius la pus preotul jos in fata altarului si apoi l-a luat de acolo nasa..si tot ortodox l-am botezat si noi!
Oana_Mvt..super ca se descurca mama ta cu bebe!Eu nu stiu cat papa Darius..nu am facut niciodata proba suptului si cum papa direct de la san...habar n-am!
Miruta..asa e,la noi mai e si tati uneori cu noi...dar mai sunt si zile cand suntem singurei si nu fac absolut nimic,ca nu pot de bebe...asta e,acum el e important,restul le fac cand se poate.si ma bucur ca a fost totul ok la control
Natasa_Maria..bine ati venit in stup!
Laurraa..super interesante informatiile de la curs!Eu am observat ca Darius mai pateaza un pic pampersul si atunci cand trage un partz puternicFelicitari pt greutatea printesei!Exact asa face si DARIUS daca vrea in brate si noi incercam sa il lasam jos..tipaaaaaaaa..si pune buza de suparat..off,off mai mai..
Cuscra..felicitari printesei pt greutate si cm..sa o tineti tot asa!
Mh..imi pare rau pt toate relele..sper sa treaca toate si sa fii mai bine..
Philip

Darius inca nu rade in hohote(decat de vreo 2 ori l-am auzit in somn razand asa in hohote),in rest chicoteli la greu si zambaret nevoie mare...

Am plecat ..noapte buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

cred ca azi sunt cea mai matinala (sau cea mai intarziata), daca se poate spune asa la 2 noaptea, dar am ajuns la urgenta la stomatologie, ideea e ca nu am scapat fara anestezie va rog daca stiti cam la cate ore pot sa alaptez , dr mi-a spus ca la 8 ore (noroc ca Bubu pana pe la 7 nu se trezeste), dar am mai citit pe net si parerile sunt impartite, s-a confruntata cineva cu asta?
mersic anticipat

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata!
Hai ca dau eu cafeaua azi ca tare miorlaita a fost fiica-mea in noaptea asta.
S-a trezit pe la 3.30 sa pape(dormea de la 23)si dupa ce a papat a adormit si apoi s-a trezit urland(erau un plans altfel decat cel de somnic sau de papa ca pe astea deja le cunoastem)si de atunci a dormit tare fataita si in reprize scurte.Se poate sa viseze de pe acum si sa se fi speriat?
Dana,imi pare rau ca ai ajuns la urgente.N-ai apucat sa te mulgi inainte?
Apropo de muls...am plecat saptamana trecuta sa-mi cumpar rochita de botez si am lasat-o pe Antonia cu soacra mea.M-am muls si i-am lasat laptic in biberon.Ce credeti?Nici nu a vrut sa se atinga de el,a plans si s-a culcat la loc pana a venit fulga acasa.

NOI
Minunea mea,Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna dimineata dragele mele!

mh imi pare rau ca ai avut asa probleme mari - e sciatica?

Noi am inceput ziua incredibil, mi-e si frica sa va povestesc sa nu jinxuiesc restul zilei...David a dormit de la 10 jumate seara la 6.45 dimineata , a papat, s-a jucat un pic cu tati, dupa care s-a uitat la carusel vreo 15 minute si au inceput sa-i pice ochii in gura, a martait un pic, l-am mutat in pernuta lui de dormit si dupa doar vreo 10 secunde de plans a adormit - NEINFASAT - si doarme si acum. Or fi treburile alea homeopate pe care am inceput sa i le dau ieri, o fi pur si simplu ca a mai crescut si el si se linisteste mai repede, nu stiu, dar sper sa dureze!!!

Noi mergem in seara asta la un curs de prim ajutor pt bebei, sunt foarte incantata, va povestesc maine cum a fost.

lauraa suna foarte interesant cursul tau de kineto, o sa incerc si eu sa ii pun prosopel, poate asa ii place sa stea si pe burtica.

Fug ca trebuie sa se trezeasca tartorelul cel cumintel, cred ca i se face foame in curand.

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata dragutele

sper ca sunteti bine noi suntem in focul pregatirilor sambata avem botezul il facem in familie dar parca tot este de alergat

am niste emotii o sa va pun pozici dupa

si razvan al meu are limbuta alba asta inseamna ca are ciupercuta?

de zambit si bebe al meu zambeste si trage si ras in hohote dar rar si prin somn

de kg am 68 doamneeeeeeeee pana la 58 mai ammmmmmmmm

pupici

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Miruta, am avut un biberon de laptic dar Bubu refuza categoric sa ia bibe (nici suzeta n-o vrea, daca insist isi face sila singura), asa ca m-am chinuit c-o siringa de la nurofen . acum nu stiu ce sa fac la 11 daca sa-i dau tzitzi sau nu ca nu mai am nici rezerva doar de formula de la bebe Darius, oare o fi trecut anestezicul ? dimineatza la 7.30 m-am muls si am aruncat (400ml )

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Clody nu stiu ce sa-ti spun , cel mai bine ar fi sa mergi sa-l vada dr, poate nu e ciupercutza (ma rog pt tine sa nu fie ca eu tare ma mai chinui cu Bubu sa-i dau nistatinul ala scarbos )

Mergi la inceput

Laurraa chiar nu stiu de la ce a facut-o, dr zice ca de lactate dar eu nu m-am atins de ele de cand am nascut (ca sa n-o doara burtica)
Miruta multumim pt aprecieri si Anto e o scumpete
Maria multumim, ce grasunel ai..
Ioana multa sanatate Sarei
Carla imi pare rau ca nu te poti intelege cu propria-ti mama, ii multumesc lui DD ca mama saraca nu stie la care sa se imparta mai repede mai ales cand sunt si eu cu Bubu la ea (Ana locuieste cu ea) si incep amandoi sa planga
Clody nu te mai amari din cauza kglor, eu dupa ce am nascut mai aveam 4 de dat jos iar acum mai am 6
Madalinuta
sanatate multa pt bebe Iosef

Mergi la inceput