Puiuti de Randunici 2008!! (296)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca una si ma duc

cu spalatu dintilor...
Nu am dovezi ca imi e lene sa le caut dar...eu nu cred ca spalatul "eficient" la varsta asta este cel care protejeaza de cariile dintilor de lapte. Pot sa va dau exemplu pe...NOI...oare cate dintre noi am fost spalate pe dinti la 1 an si ceva? Ca nu erau periute asa mici...ma indoiesc ca era pasta de dinti speciala...si nu era nici "obiceiul". Si nu cred ca toate am avut prima dentitie cariata. Eu asa am stat cu impresia (si intr-un fel mi-a confirmat si dentistul de aici...dar totusi nu garantez pentru el) ca vinovat e smaltul "mai moale" al primei dentitii...si ca ala e asa din nascare.
Si prin prisma acestor cugetari personale eu nu cred ca trebuie depus atat efort pentru spalarea judicioasa a danturii...cred ca doar trebuie format obiceiul...fara tinut...fara periat de mama/tata...ci copilul...cand poate/cum poate/cand are chef.

Si am auzit pe multa lume (si cred ca am si experimentat-o in urma cu vreo 2-3 saptamani) ca cei mici refuza periatul in perioadele de eruptie...sunt sensibile gingiile. Nu cred ca le face bine periatul cu forta. Eu una i-am dat periuta si v-am zis...a tinut-o in mana...dupa vreo saptamana i-a trecut (si i-a aparut si un colt de masea) si a luat-o de la capat cu supto-periatul de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Luny ,saracutul pui ! cred si eu ca v-ati speriat si dupa atata chin .Sa va faceti bine cat mai repede !

Am vazut multe poze in ultimul timp.Am vazut pe Naty la mare si Iulia super pozele,am admirat costumele de baie

Si pozele Nicoletei de la mare cu cei 2 baieti superbi

Azi am vazut pe Stef ,ce dulce este !Si blondutul Teo cu ochi albastriun dulce !

Pozele lui Clau de la mare,multe si frumoase.O familie minunata ,o mamica superba cu 2 puiuti frumosi foc !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

si

...ca vin sarbatoritele...

MIMO

si

VALENTINA

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

luny, un -ic pentru sufletelul tau

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

clau, zic ca gecko, n-are cum sa nu te rasfete!
ce bine v-ati distrat

arielu'... fa loc ficatului sa se umfle... CAT DE DULCE E TEO!!!, ca surioara mai mare
ma, da ce ochi are!!!

am vazut fetele de pe faleza, dulci foc, miradi

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

gecko, e fantastic "puradelul" tau, poti sa-l plimbi oriunde ca-ti face onoare, cica nu sare aschia departe

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mersi, mersi, mersi

mira, mi-am bagat si eu nasul prin albumul tau. ce mai face medeea?
ti-am zis ca imi place numele ei de nu mai pot???
vad ca si tu ai "lipsit" cand le-ai "fabricat" pe piticele

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

miha, zi-mi si mie...mirii nostri (adica romani ) poarta butoni? ...ce ai vazut tu pe la nuntile tale? ca mi-a trimis un furnizor al meu o oferta interesanta pt barbati (miri, tatici):niste seturi de cravata cu butoni sau papion cu butoni sau separat...aratau foarte fain!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Multumim
Da ,voiam sa va spun ca am fost acum 1 sapt la Tulcea la parintii nostri ,la bunici.
Andreea a ramas acolo vine abia de ziua ei ,ii vom pregati o surpriza.Este prima oara cand sta asa mult departe de noi ,prima data in vacanta fara noi.
Mi-e tare dor de ea ,vorbim la telefon ,ii este dor de Medeea o cere la telefon.

Medeea este bine ,acum 1 sapt a avut si ea febra 4 zile pana in 39 si o eruptie pe corp ,dr a zis ca exantem viral.I-am dat nurofen ,zirtec si i-a trecut eruptia dupa 2 zile.A inceput si ea sa mearga mai bine ,prin casa chiar alearga si se invarte ,danseaza.

Am mai pus poze acum vreo 30 min ,nu stiu daca le-ati vazut pe toate.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mira, cand ati fost in parc pe Vacaresti? le-am vazut pe fete, niste scumpe! noi am fost sambata dimineata...

Gata, baietii au plecat la meci...Stef a lins un iaurt cu biscuiti si apoi 2 felii de pepene galben, e in delir dupa el! ii place la fel de mult ca nectarina Sper sa nu-l apuce vreo burta

Luny, cum mai sunteti, ma???

Mergi la inceput