Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 7
lianam spune:
repede, repede ca trece ziua ![]()
LA MULTI ANI MIMO! iti doresc sanatate si fericire si iti mai doresc tot ce iti doresti tu si nu ti-au dorit ceilalti

LA MULTI ANI VALI!iti doresc sanatate, sa ai o sarcina frumoasa in continuare, o nastere usoara si un bebe sanatos!

--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"
luny spune:
bubu suntem la fel...

chiar mai rau ca nu ne mai putem apropia cu nimic de gura lui, asa rau face!...daca mai face febra pana maine la pranz, vreau sa merg la Stanciu iar..ti-am scris pe mess..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
LA MULTI ANI MIMO!
LA MULTI ANI VALI!
Multa sanatate si tot ce va doriti!
Am vazut poze superbe de la mare cu Clau & co, abia astept sa plecam si noi miercuri!
Ma duc in butoi, sper ca e gol...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
nicol_conte spune:
Luny imi pare rau rau de Mufy
, de ce ma nu i-o trece odata?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
clauclau spune:
Luny, imi pare rau de tot ca nu s-a imbunatatit starea lui Muffy!
Imi dau seama ce e in sufletul tau sa-l vezi asa...multa sanatate si putere sa treceti peste asta.

Bubu, am avut asa pentru Rebe: 10 body-uri cu maneca scurta, 3 cu maneca lunga,2 pantalonasi cu picior pentru somn, 3 tricouri cu maneca scurta, 2 cu maneca lunga, 2 jachetele, 2 perechi de blugi, 2 pantaloni scurti, 5 rochite, 2 fustite, o pijama, 10 palariute, baticuturi, sepcute, un costum de baie, 3 prosoape, 2 scutece, 2 perechi de pantofi, 2 perechi de tenesi, una de sandale si i-am mai luat de acolo papucei. Cam asa, daca-mi mai aduc aminte de ceva, iti spun. Seara era racoare si o imbracam in pantalonas, uneori chiar cu bluza cu maneca lunga. Iar noaptea dormea uneori in pijamale, alteori in body cu maneca lunga si pantalonas cu picior. Dar nu o inveleam deloc ca nu suporta si atunci o imbracam mai binisor. L-am vazut pe Stefu, ce baietel frumos s-a facut el!
Si ce freza super are!
Ariel, mi-au ajuns la fix scutecele de innot, au fost super, multumesc inca o data pentru ele.
O sa-ti trimit poze cu Rebe cate vrei tu in costumatia de la tine, am multe, multe. Cand avem timp facem operatiunea pe mess. Mamaaaa, ce frumos s-a facut Teo, m-a dat gata!

Gecko, ce tare a fost Patrick cu episcopul, parca si vedeam faza cu repetatul dupa el.
Este super truper Bursucul tau!
Miradi, ce fete frumoase ai! 

Nicol, de ce in butoi mami, ce s-a intamplat?
Ma bucur ca v-au placut pozele si multumesc de aprecieri, m-am infoiat toata !
Acum merg sa calc o tona de rufe, ieri toata ziua am spalat , de acum incep calcatul!

Inca o data, multa sanatate lui Muffy.
bubu05 spune:
Da, Luny, neaparat! ti-am scris si eu si mai vorbim! Of, doamne...
Clau, mersi mult pentru inventar
Ca sa stiu ce mai am de cumparat..unele chestii i-au ramas mici...
Mai, l-am dus la culcare si l-am lasat singurel in pat sa-si bea laptele, ca la pranz, sa vad daca tine figura! macar de s-ar reobisnui sa stea singur!
Avem un canin iesit in toata splendoarea
urmatorii 3 asteapta la cotitura!
Am facut baie cu Stefu, impreuna
, ce frumos ne-am balacit! Am profitat ca suntem singurei
Inainte de baita lui nu aveam nici o sansa sa ma dusuiesc, iar dupa, nici atat, ca trebuie sa fie liniste
Asa ca am impuscat 2 iepuri deodata ![]()
Vlad era in extaz pe stadion! 
Mimoooo, fata, mai mananci mult din tortul ala?????? Pune si tu o felie aici, sa mai mancam si noi! paharele alea le mai umpli si tu?? Astept poze de la petrecere ![]()
Gudinde, scuzeee, nu eram la calculator!! tu scrie-mi daca e important si vad eu!
Cum mai e mami??
Mai, si ce baiat cuminte am avut azi! Am calcat toate rufele, vreo ora jumate, iar Stef s-a jucat atat de frumos, a redescoperit lada cu jucarii, a rasturnat-o si a luat fiecare jucarica la mana, le-a intors pe toate partile si le-a studiat
Nici nu l-am simtit! zambeam pe sub nas, sa nu-i atrag atentia, tare haios era! si eu mi-am facut treaba linistita!!
Vrea cineva fierul incins? ![]()
clauclau spune:
Bubu, daa, il preiau eu...de fapt m-am apucat deja, acum sunt la prima pauza.
Si mi-am luat langa mine bolul cu pepene galben pregatit de Paul mai devreme.

Aaaa, inca ceva, Rebe a mancat super bine la mare, aproape mai bine ca aici...aceeasi alimentatie , nu i-am schimbat absolut nimic. De dormit la fel, nu misca saracuta toata noaptea! La ducere am plecat la 4 dimineata pe intuneric si a dormit pana in parcarea hotelului. La intoarcere a fost putin mai greut, am plecat la 17 de la mare si a dormit pana pe autostrada pe la km 100. Am oprit la un moment dat intr-o parcare s-o mai dezmortim putin , oricum nu a fost prea rau.
Gata, sa mai calcam putin!![]()
mimonix spune:
Milioane de catralioane de multumiri pentru urari, sa vi se intoarca toate insutit si sa fiti sanatoase sa-mi tot urati in fiecare an ca tare bine e sa stii ca ai prieteni multi care iti trimit ganduri bune!
Un zambet pe 14 mm si un pupic suplimentar celei care mi-a adus in zori voia buna cu un SMS mestesugit cum numai ea se pricepe sa trimita ![]()
![]()

Ce mai tura vura, pup toata randunimea 

Si iaca o felie de tort suplimentara pentru cele ce n-au mai apucat nimic din tratatia de azi noapte:

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
gecko
ii dau cu o apa de dezinfectat(ceva cu deb..bla bla nu mai stiu),violet de gentiana si apoi cu o crema(preparata la farmacie,are un miros intepator,culoare gri)...plus antibiotic...i-am dat si cu betadina solutie pana sa merg la dermatolog...mersi mult pt informatii...cu antibioticul am sa continui pana la 10 zile...
clau suuperbe pozele..hmm andru meu cand cadea cu funduletul in nisip imediat intindea manutele sa-l ridic..f frumosi si trandafirii ,se vede ca te-ai simtit excelent..
ma bucur ca ai avut parte de rasfat si relaxare
aa arati suuper bine..rebe e superba in costumasul de baie...
ariel ti-am vazut puiutzii cu ochisori verzi
te(r)o e un dulce
miradi f frumaose si puiutele tale
bubu eu dar pt maine..azi nu am avut chef de calcat si facut trebulita
azi am lenevit,m-am jucat cu andru toata ziua,am fost la plimbare...hmm tre'sa mai fac sie u baie cu andru de ceva timp l-am lasat singur si imi e dooorrrr...la lsituta as mai adauga ciorapiori,cearsafuri pt pat ,eu i-am luat lui andru si i-am pus peste cearsaful de la hotel,pernutza lui, scutecele de invelit pt noapte..eu l-am imbracat in pijamalute de vara si il inveleam cu o paturica subtire...halatel de baie si halatel pt plaja..si cam atat restul ti-a zis clau...
stefu pt canin
mimo
pt tratatie
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:
Azi am fost aici: http://www.albota.sobis.ro/
Am vazut ca au si cazari,daca aveti drum prin zona e pacat sa ratati.plus ca au si un loc de joaca tare fain pt copii,si mancare buna-buna
:printre altele:pastrav in fulgi de porumb

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008