Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 5
gecko spune:
hop si eu pe inserat
...sa le urez aniversatelor...si sa servesc ce-o mai ramas![]()
La Multi Ani
Mimo!!! La Multi Ani
Valentina!!! Plini de sanatate, bucurii si impliniri!!!

gecko spune:
ramo, tratamentul este 10 zile in mod normal. Ce mai poti sa faci este sa cureti vine crustele cu Betadina (solutie nu crema) dupa baie. Dai cu compresa sterila cu Betadina pana se inmoaie crustele. Si pentru alta data (ca stiu ca ai rude in strainatate) poti sa ai in casa Mupirocin (Bactroban) unguent cu care (dupa ce cureti bubele cu Betadina) sa le ungi si sa le acoperi cu un pansament.
ariel, nu vreau sa te dezamagesc dar alergia la ou nu reprezinta contraindicatie pentru MMR. Uite un paragraf cu exact mentiunea asta...l-am pus si pe urmatorul ca mi s-a parut important:
"Children with egg allergy, even anaphylactic egg allergy, can be safely given MMR or MMRV vaccine.2,34 Skin testing has been shown to be of no value in the management of these cases.2 Although measles and mumps (but not rubella or varicella) vaccine viruses are grown in chick embryo tissue cultures, it is now recognised that MMR (and MMRV) vaccine contains negligible amounts of egg protein (see ‘Variations from product information’ below).
MMR and MMRV vaccines can be administered to susceptible children who have mild illnesses (eg. diarrhoea or upper respiratory infection), with or without low-grade fever (<38.5°C)."
Paragraful e luat de aici:
http://www.health.gov.au/internet/immunise/publishing.nsf/Content/Handbook-measles
iar in meniul din stanga gasesti cam tot ce iti doresti despre vaccinari.
Daca in Romania alergia la ou reprezinta contraindicatie atunci go for it (poate ca preparatul romanesc contine mai mult ou...habar nu am). Nu stiu sa iti spun cine trebuie sa certifice alergia.
Totusi parerea mea este ca trebuie sa schimbi pediatra copilului...Nu vrei vaccin (indiferent de motivele tale) atunci nu il faci. Dai semnatura si gata tambalaul...ce atata Sanepid? ca doar nu or veni aia sa te aresteze...parca mimo a zis ca ea a dat semnatura si s-a incheiat discutia.
ariel_7000 spune:
gecko, uite:
"Vaccinul ROR
Este un vaccin combinat care ofera protectie impotriva a trei boli: rujeola, oreion si rubeola. Este indicat in special copiilor care traiesc in colectivitati.
Substanta se administreaza intramuscular sau subcutanat , incepand de la 12 luni. La copiii care fac parte din colectivitati, se poate face imunizarea de la 9 luni, dar in acest caz se va face o doza de rapel la 6 luni dupa prima. Altfel, prima doza de rapel se face intre 3 si 6 ani.
Vaccinul este bine tolerat de catre copii. Eventualele efecte secundare apar la 5 zile de la imunizare si pot consta in febra usoara, eruptii cutanate usoare, simptome respiratorii.
Contraindicatiile sunt: imunodeficienta congenitala sau dobandita, tratamentul recent cu imunoglobulina, alergia la proteinele din ou."
Da, poti da semnatura, insa nu ti-l primeste la scoala
, ca de gradi nu-mi pasa...si decat sa ma zbat atunci, cand e "rece" treaba, mai bine ma leg acum de eozinofilele alea recente si rezolv. acum nu stiu daca trebuie musai sa am adeverinta de la alerogolog sau poate fi buna si o hartie de la un pediatru.
cu tanti dr. am 2 variante: ori o las doar pt retete/adeverinte, pt a o pastra pe asistenta, care chiar stie ce face si e saritoare si aproape...si merg in paralel cu alt pediatru de incredere, cum am inteles ca fac muuuulte fete, ori o schimb cu totul, insa trebuie sa gasesc pe cineva tot in zona, si cum pediatra cea mai laudata in zona noastra e colega cu asta...sigur nu ne va accepta, caci au mai incercat si altii figura. vedem...ma gandesc si vad eu.
ahhhh, abia astept mesajul ala de la tine...nu mai am mult si aflu si eu ce si cum. 
clau, acum ma bag in pozele tale!! stai linistita cu "tavaleala" rebbecai, aproape toti fac asa...iar aia care se uitau ca la urs, ori nu au copii, ori sunt dusi, asa ca ignora-i 
avem si noi poze!!! facute intre 2 serii de bube. acum mr. teo a suferit o schimbare de look, l-am "defrisat", e aproape cheliuta,ca un soldat american sau ca un suporter englez
.
edit ca am uitat sa pun pozele
si vad ca mi-au bagat si reclama la articolul ala...:
COPIL DULCE, CU OCHI DE PERUZEA
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
bubu05 spune:
Clau, superbe, superbe, superbe!
Stateam asa bine si le vizionam in slideshow, ca mi-a parut rau ca s-au terminat ![]()
Cate body-uri a avut Rebe in bagaj? ca sa stiu si eu
fa-miun inventar, maieuri, cu maneca lunga/scurta...si am vazut si hainute cu maneca lunga...mi-e groaza cand ma gandesc la bagajeala
Sper sa ne ajunga portbagajul, ca golful nostru nu e asa mare ![]()
Apropo, Mimo, noi avem golf 4 si sunt extrem de multumiti, nu am schimbat nimic la el de atatia ani!![]()
Acum urmeaza pozele cu copilul dulce
, ma pregatesc de vizionat!
A, Ramo, ma bucur ca bubitele au trecut!! si antibioticul minim 7 zile stiu, dar ti-a zis Gecko 
Diseara Vlad si tati se duc la meci pe Ghencea ![]()
ariel_7000 spune:
moamaaa, ce clau sexy am vazut!!!!
si rebbecuta numai buna de reclama la hainuteshop! clau vreau si eu pozele cu ea in costumatia de la mine!!!
si tonic la fel!! si cami! vreau pozele cu eiiiii!!!
clau, v-au ajuns scutecele de apa?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
bubu05 spune:
Clau, am uitat sa spun ca m-a dat gata costumasul de baie al Rebeccai 
, e cevaaaaaa!
Arielu, un dulce bufleiul mic, are si el falcute rontaibile rau de tot! Ochi sunt superbi! si seamana rau cu mandra 
Eu ma pusesem in pat si am adormit juma de ora, apoi au venit baietii de la lectia de pictura
si m-au trezit...si mi-a fugit somnul si ei dorm ca boierii
Am pus niste pulpite de pui la cuptor cu orez ca sa pape cand s-or trezi...sper sa nu-i apuce ploaia pe la meci pe baietii mei...bine ca stau la tribuna acoperita si trebuie sa-l imbrac bine pe Vlad!
gecko spune:
ariel, banui ca paragraful respectiv e dintr-un prospect. Producatorii il pun dar aici (cred ca si in linkul ala al meu vei gasi) autoritatile aduc precizari suplimentare...cum ca, desi in prospect scrie ca bla, bla, bla, studiile nu confirma respectivele chestii si ca respectivele situatii nu reprezinta contraindicatii. Dar daca in Ro ce scrie pe prospect e sfant atunci ai putea sa te legi de chestia asta. Pe de alta parte, alergia la proteinele din ou ar trebui certificata (eozinofilele cresc si in alte situatii si nu reprezinta criteriu) asa ca mai degraba hartia de la un alergolog ar face treaba. Doar ca vezi ce declari si unde il incadrezi...ca daca mai tarziu va vrea sa se angajeze ca degustator de oua?????![]()
Si eu astept raspunsul....
clau, nu e de mirare ca te-a alintat sotul...la cat de cocheta arati si la cei copii frumosi i-ai facut...si eu m-as fi plimbat toata ziua cu Rebecca sa ma dau mandra ce copil frumos am...iar cu costumul de baie e...
. Bine ca nu v-ati intalnit cu Patrick in timpul plimbarilor cu barcuta cu volan...ca din doua miscari va facea mancare de pesti cu tot cu Razvanelul vostru paznic.
gecko spune:
si sa ma laud si eu cu purandelul...
astazi a fost episcopul la noi la biserica. A fost Miruirea copiilor si biserica a fost plina, asa ca nu am mai gasit locuri libere unde stateam de obicei si ne-am mutat mai in fata...atat de in fata ca am stat la umbra episcopului
, care a celebrat liturghia cot la cot cu Patrick
...la fiecare AMIN...la fiecare cuvintel...hop si Patrick cu aprobarea
. La un moment dat ii vine episcopului sa stranute...isi infunda nasul in batista ca sa nu se auda la microfon...nu s-a auzit...dar nu pot spune acelasi lucru si despre "PCIU-ul" imitator al lui fiu'miu

miradi spune:

La multi ani ,Mimo !Sa fii sanatoasa ,numai bucurii si impliniri!

La multi ani ,Valentina !Sa fii sanatoasa,sarcina usoara si un bebe sanatos!
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )