Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
Guess what?? Iulia are febra!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Io viu la Liana sa va cant, poci? Asa
, normal.
febra de Iulia! Fugi de acolo
!
Sovi
! Ce frumos e Saaaash si ce dor imi e de voooooi
!
Liana
! Am plecat, vezi ca viu ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
yeaaaahhhhhhhhhhhhh, se lasa cu partyyyyyyyy
, daca sunt si eu invitata, nu e de ratat ocazia!..io-te-ma
cum vin, mai ales daca e de baut, ca am nevoie!
..
a plecat
...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sovi sa nu nasti fara noi!
e tare scump Sashul tunsulici!
am vazut intalnirea americanilor, ce pereche potrivita!
super pozele din plimbari!
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Guess what?? Iulia are febra! ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
hai maaah...
multa sanatate la amandoua..
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
am vazut si eu tunsuliciul de sov
...are par mai lung ca teo!!!
. o intrebam azi pe mama la tel ce face "pravale baba" al nostru. zicea ca sta cu tat'su mare si-l ajuta la treaba
. stau si ei de vorba ca intre "barbati" si curata fasolea 
mai sov, sa nu ne dai emotii!! sa nasti fix ca data trecuta, cum ajungi in camera de hotel(pensiune) ![]()
liana, party? aaaa? de ce? vreau si eu! ca daca nu ma chemati, vin eu si va cant, nu olgutz! si sa va vad atunci, scapa cine poate! 
uffff, naty...ai zis tu ca ea ceva ciudat la ea. s-a lipit carcaiashul tau de ea? sau e altceva?
luny, ai scapattttt!
vine si maine? fug, sa nu ma atinga papucul pe care il arunci spre mine...
ma duc la ale mele...nu mai am chef :(
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
natynic spune:
Nu cred ca e carcaiasul meu...nu tuseste, nu stranuta, n-are muci...doar febra si nu mananca; nici lapte n-a vrut. Doar apa, apa, apa. Am culcat-o cu 38,3 (dupa Nurofen) si...asta e, o s-o pazesc; iar nesomn...ooff!
Trec in butoi, sper ca Nicol l-a eliberat.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
sovietica spune:
Ce? cum? petrecere la vecina Liana? cu canguri &stuff? Vin si io, ca tot m-a invitat la un curs rapid despre supravietuirea cu o atomica.
Gecko, sa vezi ce curios sta la taiatul unghiilor, uneori uita si sa respire :)) A nu se intelege ca in orice ocazie e asa cuminte! nooooo
Va multumesc fetelor pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase la adresa noastra. Promit sa nu nasc inainte sa trimit macar un sms cat de mic. Asta daca nu m-o apuca pe la 3 noaptea si sa termin la 5, ca la ora aia nici pe Ariel nu indraznesc sa o sun, iar de la fetele de peste mari si tari n-am numerele :))
Am uitat sa va recomand un gen de jucarie care la noi a prins foarte bine, am primit o tablita dinaceea magnetica de desenat. Numai sa il intreb cum scrie Sasha, si vine sa imi arate ce poate. Si in plus, nu poate mazgali nimic altceva cu unealta d scris 
Si am mai primit un carucior loz de plimbat papusa, chipurile pt zana, ca il avea o prietena in plus. Nu numai ca a intrat automat in posesia lui sash, dar bate la cur toate jucariile pe batz pt stimulat mersul pe care le are! pana si taxu a lasat mandria in cui (ca cum sa iasa fi-su cu o chestie atat de femeiasca in parc
) si am iesit in Carol cu caruciorul respectiv (fara papusa) si nu se mai oprea din "condus"!
Pentru mine socul a fost altul, in casa, cand papusa era inca in carut, l-am vazut ingenunchiat la ea si o mangaia pe cap si o pupa!!
Imi pare rau ca n-am poze cu mine -balenutza, n-a avut cine sa la faca :(
daca ajung la mare, sigur il pun pe Om sa ma imortalizeze pt ultima data cu burta.
Ariel, parca as vrea sa prin si cateva zile de vacanta la C-ta inainte sa nasc, dar, macar sa ma vad acolo si apoi mai vedem.
Muah! imi place verva de pe crenguta, sper sa fie contagioasa.
edit: http://family.webshots.com/video/3098564750102206853Bmucvz
Naty, sanatate Iuliei!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
mihutza11 spune:
Multumim mult de aprecieri!
Naty sanatate Iuliutei!
Sovi iti tin pumnii cu nascarea.. sa mai stea putin cumintica Miruna acolo la caldurica!
l-am vazut pe Sash cu caruta!
Luny tare soacra cu platfusul!
Mimo numai maine nu-i poimaine! vine fata mamii acasa!
Clodute am uitat sa iti spun ca am admirat si eu trusoul.. nu stiam ca tu l-ai facut! bravo!
nu mai stiu ce voiam sa spun..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Asta daca nu m-o apuca pe la 3 noaptea si sa termin la 5, ca la ora aia nici pe Ariel nu indraznesc sa o sun, iar de la fetele de peste mari si tari n-am numerele :)) (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept |
Aaaaa, dar te rog, nu te sfii...da-mi mie SMS la orice ora ca Mimu d-abia s-a obisnuit cu mine sa primesc mesaje noaptea

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea