Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 18
cami33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
poftiti, poftiti, asa inghesuiala mai da ----------------------------------------------------------------------------- "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud “Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda” |

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Salutare.
Ce s-a repliat cracuta!
Duamna Mimo, masina n-am, dar am multe dubii... Oricum fara sot nu pot obtine leasing (el a plecat aseara spre tari mai vestice sa munceasca
si sa cauta apartament, 4 camere iti convine sa vizitezi?
), am morcovu cat casa ca suntem pe ultima suta (el la 1 octombrie pleaca de la firma de aici si va lucra numai pt austrieci, pan atunci la dublu, cu un singur salariu, ce credeati??), trebuie apartament, scoala, mutat, inceput scoala (cumparat cate-n luna)... Eu as vrea intr-o tabara, da nu ma trimite nimeni... 
Am citit, am vazut ca printesuca de Sovi vrea sa fie prima dintre puii de randunici... grabita tare! Sovi, ai grija de voi!
Matei e ca un iepure ziua, la primul scart e si el sus, Stefan e mucios, maine adio inot... Eu sunt nervoasa si stresata... Adrian nu raspunde la telefon... Dar e luni si pana vineri mai e timp sa se indrepte toate!!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gecko spune:
trusoul e pe la pagina 17-18 capitolul trecut...Steful e pe la pagina 2-3 capitolul asta...2Kii is tot in cap trecut mai in spate (cel mai probabil pe la pagina 13
)
...si sa faci bine sa-ti aduci perna proprie ca eu pe-a mea nu o impart
...
Nicoleta spune:
A, daca vorba de inghesuit, m-as inghesui si eu, aveti mancare, beuturica?? Ma primiti si pe mine? Eu spal vasele daca huruie masina, ok? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Cred ca o sa pun imprimanta in mijlocul casei s-o calareasca mai bine
M-a disperat, numai calare pe ea e!!
Sovi, ce-ati avut cu pletele blonde ale baiatului? ce par frumos avea el! si v-am vazut si pozele de la mare si in montajul cu tunsul ti se vede doar un crac...tz,tz,tz...nu ne-arati si nou adeloc, fata, da' deloc, burtica aia a ta????? 
Spune-i fetei sa mai stea la caldurica pana ajunge ma-sa la mare! pup mica delfinitza!
Si mi-e dor de vooooooi!
Gecko, 

Asa, ca mi-e drag de tine!
luny spune:
pleacaaaaaaaaaa, pleacaaaaaaaaaa

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny pleacaaaaaaaaaa, pleacaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
o rezolvat platfusul?????? cu ce??????? frunze de potbal????

hai...ia si bea

ca iashte de unde...ni-o lasat liana...mancarea
vine imediat...doar sa prinda gasca...nu-ti fa grija de vase murdare...s-a oferit nicoleta...si daca a obosit ea putem oricand aduce Boeingul lu'barbat'meu
Mai trebe sa o ademenim pe bubu...ca eu gansacul nu stiu sa-l gatesc...si matze crude nu mananc

gecko spune:
si gata!!!...am savurat copil frumos cu zambet de milioane...Sovi, cel putin la fel de minunata sa fie si Miruna...iar cu nascarea...stai in scaun, picior peste picior, bagi homeopatele si ce mai vrei tu...dai si pe barbat
ca doar el este de vina pentru lungimea colului si ne vedem la mare la soare

bubu05 spune:
Luny, ce face Mateiu? mamaliguta moale cu branzica nu poate papa? sau un piureut subtire? in rest
![]()
![]()
![]()

(15 ani) si