Puiuti de Randunici 2008!! (296)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaa...si inca ceva ce am citit si mi-a ramas infipt in creier :
Teo boy cu celebra "ce nu e aici"
Stefu care a dormit pe jos admonestat de fra'su "treci ma in pat, acolo se doarme?"
Si castigatoare fara adversar demn, la distanta mareee de restul competitorilor :Soacra de Luny cu problema ei existentiala :platfusul nepotului Fereasca Dumnezeu!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Repede, sa scriu cateva randuri pana nu ma expulzati din club :)
Deci, autoportret patetic:

Joi spre vineri, daca ma straduiam putin, puteam sa nasc. Am avut contractii cam la 3 minute, le-am mai estompat cu antispastice si un remediu homeopat, si vineri doctora mi-a zis ca bb e coborat si colul scurtat de la 4 cm cat era acum vo 3 sapt, la numai 5 mm! So. 10 zile (pana ma numesc cat de cat la termen) cica 2-3 gynipral/zi si repaus. Gyni am incercat, mi-e prea rau de la el, asa ca au ramas no-spa de baza si uneori uscosin. Cred ca voi avea o zana curioasa tare daca e asa nerabdatoare.
Abia de azi am intrat in luna a 9-a.
Nu am mai scris, ca energia si moralul nu sunt chiar la cote maxime, si daca vreau sa ma dau pe net cand sunt cu sash, n-am aproape nici o sansa. De partea cu scazutul moralului se ocupa Omu. Na, trebuia sa scot pe cineva vinovat Ma simt tare obosita, atata insomnie n-am indurat niciodata. Am si o mare lipsa de optiuni la pozitiile de dormit. Vine somnul in cele mai de glorie momente ale lui Sash, cand sunt singura cu el!
DAR iti multam Doamne ca in afara de aceste stari care erau oareum previzibile si mi-am asumat riscul, in rest toata lumea e sanatoasa.

Peste exact 2 sapt plecam la Constanta in asteptarea Momentului, asta daca nu nasc pana atunci. Orice e posibil! promit sa va dau de stire cand o fi sa fie.

Sash intre timp a incasat un tuns la 1 cm lungime, e la filmulete dc aveti chef sa il vedeti.

Sper ca toata lumea, in special puiutii sunt mai bine acum, ca la un moment dat aruncasem un ochi pe aici si citeam numai de belele :(

Sanatate tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am ametit de cap...dar am reusit

am scormonit in urma si am admirat trusoul Karolinei si pe fratiorul curios la noua culoare ce va pune stapanire casei...sunt deosebite Clodute, sa le poarte sanatoasa sisa le eclipseze la frumusete...l-am gasit si pe Stefan in mijlocul conversatiei...miscarea aia cu mana pe buze musai o sa o invete si Patrick...am gasit si ochiosii de ariel...sunt de pus in revista...si le-am gasit si pe mandretile lui miradi si ma tot uitam la Medeea si m-a lovit reveletatia cu cine seamana...cu nepoata'mea...si acum mi-am luat perna in brate si plec la liana ce ma gazduieste la noapte.

PS. alotanaseseaude???? 18 (sau 19)
Masina e second si de aia au vandut-o...de buna ce era...a gugalit barbatul si de aia face zgomotul ala infernal ca are mizerie adunata nu stiu unde...cica e manopera simpla si cu adevarat rezolva problema...nu ma intereseaza...ori o duce inapoi ori o repara ca eu cu Boeingul in casa nu stau.

Mergi la inceput

Stela bafta cu fontanela! (fac si rime )
Mufarin bolnavior
Alex de Cami fa-te bine repede ca vine vacanta
Vio am vazut cerculetul
Blankar of, sanatate lui Erik si tie multa stapanire de sine acum pe ultima suta de metri Cand te aud ca vorbesti si de o fata, ma ia cu fiori
Nicoleta eu m-am trezit unde-i masina? Vreau sa o vad
Naty sanatate!
Ma duc sa vad poze si revin, poate mi se mai improspateaza si memoria.

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
...si acum mi-am luat perna in brate si plec la liana ce ma gazduieste la noapte.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

interfon 20 daaaa? dau fuguta pan' la curte acu', da' ma intorc repejor....beutura am si de la nunta si de la botez, si din calatorii ; ne trebuie si mancare ?

editez c-o vazui pe vecinica dragutica : un si daca o sa ai o zana curioasa taaaare, ar fi bine pana pleci sa vii la mine sa mai stai cu teo, sa te obisnuiesti cu ce va urma

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

valeuuuuu am uitat de americani!!! ce frumosi sunt ei si ce dulce cowgirlitza... iar cu dansul zice barbatul ... "domle' fata asta este ceva...!!!"

Liana, intarzii putin!!! Ca am descoperit montajele lu'sovi...acum savurez ala de 7-8 luni si ma prapadesc de cum roade la musamaua de la trambulina
Sovi, ce tuns la 1 cm? poate 1mm...si vad ca si voi dati diazepam sau ulei de peste...ca-i prea linistit.

...tot eu...am uitat ca m-am uitat si la sejurul de ramo&co...sa va fie de bine concediul...se vede ca v-a priit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

interfon 20 daaaa? dau fuguta pan' la curte acu', da' ma intorc repejor....beutura am si de la nunta si de la botez, si din calatorii ; ne trebuie si mancare ?

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

pai daca tot mergi pana la curte eu zic sa tai si vreo dihanie (baremi cu pene sa fie)...sa fie tacamul complet...si de una si de alta...caci, asa cum a aflat o tanara duamna la ore mici mici, nici broasca nu canta pe uscat

Mergi la inceput

Am mai vizionat:
Andru care se da peste cap
Andra CINCI Ce botic scump
Sashon cu freza noua , frumos copil si cu par si fara par Mami, strange bine genunchii ca asa-s fetitele mai bagacioase
Fetele frumoase ale Mirandei (sa-si ia tati pusca, o sa aiba ce vana cand or creste mari)
Si mi-am amintit ca n-am vazut nici pana in ziua de azi poze de la Simo (chiar asa?), de la Tonic (helau, lasa shoppingul si treci la datorie)...si mi-am amintit de Albota aia ca vara asta am auzit acelasi lucru din nu stiu cate directii :Superb! , mor de curiozitate
Mai am de vazut Stef de Bubu, prichindeii de 2K si trusoul Karolinei...dar am ceva de sapat si s-a trezit teroristul Fie-va mila de mine si ziceti-mi unde sunt linkurile
Gecko se aude se aude 18 sau 19, sa traiti! Las' ca vine el dom doctor si face un lavaj masinii de spalat cum nu s-a mai vazut Ca de nu, nici nu vreau sa-mi inchipui ce inghesuiala o sa fie la Liana (vin si eu )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Las' ca vine el dom doctor si face un lavaj masinii de spalat cum nu s-a mai vazut Ca de nu, nici nu vreau sa-mi inchipui ce inghesuiala o sa fie la Liana (vin si eu )

poftiti, poftiti, asa inghesuiala mai da ... cuscra, nu vrei se te inghesoi nitel cu noi ?

Mergi la inceput

Fi-ti-ar broasca de ras Gecko Nu stia barbatul meu cine imi trimite SMSuri la ore mici Na, ca a aflat acum si intreaga randunime cine era tanara duamna

poze

Mergi la inceput