Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 16
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Da, Ramo , deie Domnul asa sa fie. Am sunat de 2 ori la cresa, a mancat ceva-ceva si dimineata si ciorbica la pranz, a si dormit, e vesela si a mers o gramada singurica![]() ![]() Mai, sincer la noi pana acum iesitul dintilor nu a fost cu drame...Si v-am tot auzit pe mai multe cu ros/muscat, cu febra, cu kkcit moale...dar parca de refuzul mancarii nu v-am auzit... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
iulia,ei cine stie ce a suparat-o ieri...nici noi nu am avut parte de peripetii cand ne-au aparut dintisorii...sper asa sa fie si de acum incolo,mai ales la maselute ,canini ..RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Ursuleata, daaa, ce tare ai fost!!!
Fataaa, dar tu esti frumoasa rauuuu, ce-ti veni??
Cand o sa fii tu mare ca mine o sa fii la fel de frumoasa ca acum, ba si mai si!
Ramo, mai am o tura mica diseara de vreo ora si am terminat cu ele. Multe-au fost, putine-au ramas!![]()
Naty, noi avem tot 6 dintisori
dar si 2 maselute proaspete.
Si perisorul tot n-a crescut cine stie ce...eu cumpar agrafite intruna, dar oare cand o sa le folosesc? 
Stela, mult succes diseara, tinem pumnii sa te linisteasca doctorul renumit.
ramo_cata spune:
noi avem 8 dintushi,ne-au aparut toti incisivii...dar nici o maseluta...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Naty, am uitat sa-ti zic, mi-au placut mult pozele voastre de la mare.
E frumos tare in Zakynthos iar Iulia e din ce in ce mai dulce 
. Si tu arati foarte bine.

mimonix spune:
Buna dimineata, duamnelor si mai ales duamna Nicoleta
Dar ce credeati, ca mi-am baut mintile?
Nooo, doar ca zilele astea am program 12 cu 24 pentru Mari are niste probleme si e si racita, asa ca i-am dat liber. Am dovada ca m-am trezit devreme si am fost in parc, m-am intalnit cu sexi mama Clau si papusica Rebe
Apoi am batut aleile, am identificat "gasca de dimineata" si am venit acasa franta la farfuriile si paharele ramase de ieri in forma piramidala neregulata in chiuveta. Moama, catamai fraza 
Am vazut si eu pozele cu familia Clau la mare, am admirat si eu costumele de baie (cel putin 3, n-am avut in viata mea atatea
) si cu don'soara dodoloata ba palariata ba sepcata
Ca sa nu mai zic ca azi i-am admirat live bronzul si am primit si-un pupic la despartire 
Am vazut si "o batuta" originala in interpretarea unei maestre a dansului :Andra americanca
si flori cum se cuvine sa primeasca o artista
si am mai admirat si copil dulce cu peruzelele :lui Teo boy daca n-am stii as zice ca-i cea mai Teo girl din toate 
![]()
Dar stiu ca mai am multe de recuperat, ma bucur ca a iesit de la naftalina duamna doctor Liana
, sa stii ca daca e nevoie eu pot sa ma serbez in fiecare zi ![]()
Duamna Gecko monumental Patricku cu hapciuul lui
Sa stapanesti sanatoasa masina de spalat vase , nu inteleg de ce te doare capul
Face galagie? Rezultatele alea cand ti dau ca a cam trecut o luna 
Si ca sa nu raman datoare cu finalul aventurii "periuta de dinti" va spun doar ca n-am reusit nici sa ma apropii de gura pricinoasului daramite sa-l mai si spal
Fireste ca am abandonat in strigatele de durere ale lui Mimu "nu-l chinui ca prinde ciuda si nu se mai spala in veci! Lasa-l, lasa-l" si l-am lasat
In schimb periuta a devenit jucaria preferata, are o culoare mai putin intalnita si de aceea f fascinanta ![]()
Iar Teo vine miercuri, nu mai pot ...nu mai am rabdare
AMR 1
Hai miercure odata!
Ieri am primit cadou de la ea o cana pe care o cumparase inainte de a pleca si o pitise bine . Pe cana scrie " My mum is the greatest" si pe partea cealalta "the roses are red, violets are blue,I sure am lucky,to have a mum like you"
Se pricepe bine de tot sa-mi inmoaie inima si sa-mi stoarca lacrimile 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:

Bunaaaa!
Ma bucur nespus de Mufarin ca e mai bine! m-am gandit tot timpul la el...ma gandeam ca e ora 2 si poate e la Stanciu...dar bine ca nu mai e cazul si se face bine! Cant despre musafira...no comment ![]()
Am admirat-o pe Andra, dansatoare mare, mai!! si ce frumos zice cinci! 
Stela, bafta la doctor!
Baietii mei au dormit super aseara, nu a mai dormit nici unul pe jos
, la 7 jumate Stef imi aducea o minge la mine in pat
...i-am facut laptele dar nu s-a mai culcat, asa ca m-a trezit cu noaptea in cap...
Acum fac nani, eu m-am epilat si sunt bella peste tot ![]()
natynic spune:
| citat din mesajul lui mimonix Iar Teo vine miercuri, nu mai pot ...nu mai am rabdare AMR 1 Hai miercure odata! Ieri am primit cadou de la ea o cana pe care o cumparase inainte de a pleca si o pitise bine . Pe cana scrie " My mum is the greatest" si pe partea cealalta "the roses are red, violets are blue,I sure am lucky,to have a mum like you" Se pricepe bine de tot sa-mi inmoaie inima si sa-mi stoarca lacrimile ![]() |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
| citat din mesajul lui clauclau Naty, am uitat sa-ti zic, mi-au placut mult pozele voastre de la mare. ![]() E frumos tare in Zakynthos iar Iulia e din ce in ce mai dulce ![]() . Si tu arati foarte bine.![]() ![]() |
Asa e, Clau, Zakynthos e superb, Iulia e dulce, cat despre a treia afirmatie...noroc ca esti tu draguta si ai inchis ochii la suncile mele
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Pana am scris eu mesajul s-a trezit Stefulica, l-am schimbat si acum sta cu gura cascata sa-i basculez fructe
, v-am zis ca e lesinat dupa pepene galben si nesctarina, daca vedeti cata castronul i-am facut
si mai are cateva bucatele ![]()

, deie Domnul asa sa fie. Am sunat de 2 ori la cresa, a mancat ceva-ceva si dimineata si ciorbica la pranz, a si dormit, e vesela si a mers o gramada singurica