Puiuti de Randunici 2008!! (296)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clodute,am uitat sa spun ca ti-am admirat si eu lucrusoarele si m-am gandit eu ca e arta ta,ca prea sunt toate crosetate...bravo mami,artista..in veci nu as avea rabdare cu asa ceva.Si tin pumnii,sa mai stea acolo Karo.

Sa tineti pumnii pentru diseara la dr. ca e cert ca am ceva emotii..sper sa fie ok si dr "minune"

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bravo, Mufy!! Dar nu lasa boala sa treaca de 10 zile, ca nu mai rezista mami cu buni-de-tati inca o data!!

Zoze, tare bancul!!! Rad si eu pe aici de una singura...

La Brasov soare si frumos, masina de spalat munceste de zor... Astept sa ma fac Duamna sa am si de-aia de spalat vase... Ca tot zisei Duamna... Alooo, Duamna Miiimoooo!! E 14.11 dimineata! Va treziti?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Sa tineti pumnii pentru diseara la dr. ca e cert ca am ceva emotii..sper sa fie ok si dr "minune"

Abia astept sa vii sa spui ca ti-a explicat ca nu ai niciun motiv de ingrijorare (eu pot paria pe asta)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Abia astept sa vii sa spui ca ti-a explicat ca nu ai niciun motiv de ingrijorare (eu pot paria pe asta)

Naty

Dea Domnul,Naty.Tu stii mai bine ca oricine,fiindca ai trecut si prin asta, ca pana nu aud din gura unui dr "renumit" sa stau linistita,doar sa astept,nu voi scapa de ingrijorare.Pediatra nu s-a pronuntat,a zis ca ei nu-i place ce vede si asteapta si ea parerea unui dr "renumit".Macar in privinta asta o plac...ca nu se arunca in chestii serioase.
V-am pupat.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Daaa, super, Zozeeeeeeeee!! acum a atipit pe canapea, cu Vibe Fm in cap!asta e, mie muzica asta imi place si daca e liniste in casa, sunt bolnava sau pe moarte, si cum nu sunt...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce ma bucur ca Matei e bine

Clau , f frumoase pozele, tu esti super super.
ZEu cand o sa ma fac mare vreau sa fiu Clau

Am vazut-o si pe Andra cum danseaza, e mortala, sotul meu e fannn

Am vazut tot de fapt, si trusoul lui Karo, f frumos, bv mami

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

abia am reusit sa recuperez!!! dar ce ati avut?? se auzea la mine numai "cirip, cirip!"...
deci, am uitat ce voiam sa scriu, caci la fiecare aveam 2-3 vorbe, dar la 10 pagini citite, s-a resetat tot

aaaa, aia cu platfusul mi-a ramas pe "retina" ! beton! mai are d-astea? luny, nu le tine pt tine, da-ne si noua sa ne distram . ai vazut ca e muffy bine? am vb eu cu el si i-am zis ca luni sa termine cu febra. hai, ca in 2 zile pleaca si bubele si gata!! muffy reloaded.

cris, ti-a placut costumasul lui rebbe? vrei si tu?

ramo, tonic e ocupata, scrie greu ca a dat iama in magazinul meu
tonic,
astept galeria de vedete!!! clau, cami, symo, ramo,bubu si cine mai are poze cu hainute de la mine...va astept! intru mai tarziu pe mess, adica sunt si acum, dar nu sunt , ca am rascolit toata casa si ma chinui sa aranjez.

multumesc pt aprecierile la adresa pisicutzei si motanelului.
luny, da, teo se imblonzeste pe zi ce trece, ii zic in gluma "aurel", ca are parul ca de aur. ...insa, i-am tuns buclele ca transpira tare de tot. o sa caut o poza cu mine la 2 ani sa o scanez...are aceleasi trasaturi si bucle ca mine, culorile difera, alea-s de la unchi, bunici...
acum ma consolez si eu cu pozele, ca are freza de suporter englez, de multe ori si caracterul .
m-a sunat mama sa-mi zica ca teo prinde matzele prin curte, le jumuleste si le baga in piscinutza si rade de lesina ca fug alea disperate ...insa sunt toante, ca se introc si teo o ia de la cap.
aseara se auzea o miorlaiala ciudata din bucataria de vara, devenita atelierul lui tata...s-a dus mama, a cautat, a scotocit si a gasit "vinovatul"!!! un pisoi cam de 1 luna, pe care il inchisese Teo intr-un cos de gunoi plin de hartii!! dormise fraiericiul si nu putea sa iasa de acolo...l-a eliberat mama si ala a plecat si teo suparat:"une e?", "une e?"
valeu, ce ma asteapta cu piciul asta!!! alex saraca e terorizata de el, ca e pe post de umbra ei...unde merge ea, hop si el, ce mananca ea, hop si el, daca se joaca, hop. si ies certuri, dicutii...
send ca ma striga "tzoalele"...trebuie sa fac 5 colete si ajutorul meu de nadejde trage chiulu' (adica alex...ea e responsabila cu taiat scotch-ul, sfoara, degetele mele )

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

asa deci reiau ce am mai scris o data ...

bubu da este cam sus saltelutza,cand am facut patutul le-am spus tamplarilor sa-l faca cu 2 trepte dar nu l-au facut asa...au facut o singura treapta si aia cam jos,asa ca am fost nevoiti sa facem o saltea mai groasa...ca sa fie mai jos tre' sa schimb salteluta...stau cu el atnci cand se zbenguie ,nu-l las nesupravegheat...iar cand doarme la fel il supraveghez,cand se trezeste nu topaie ,sta si ma asteapta cu suza in gura..sper sa nu sara din patutz..uff doamne fereste...

liana care si-a dat drumul la gura..sper ca ai pierdut cheita de la lacatel...

mihutza ti-am vazut dansatoarea,plimbareata cowgirl...andru zice "ci ci ci" la tren...aseara a zis la doua-du...m-am indragostit de andra cum danseaza...musai sa o dati la dans,are inclinatie...

gecko multam de cafea...si gandurile bune..andru este bine,gata bubitele s-au decojit doar ca-l mai sacaie niste mucisori...

naty multa sanatate si sper ca iulia sa nu aiba pofta de manacre din cauza dintosilor

cami multa sanatate alexutei

clau ai terminat de calcat?uff eu am amanat pt la noapte ...acu 'nu mai am chef,am un om la munca,cioplit iarba prin gradina,pe la poarta,si am fost pune masa ia-te masa,fa cafea,du cafea..acum am mopuit putin prin bucatarie si hol si nu mai am chef de calcat...

olga la cat ii place mingea sper sa iasa fotbalist...sau gimnast la cum se da peste capsau comentator de meci la cum ii mereg gura..avem mai multe variante

clodute f misto trusoul...

criss spor la traba

mstela pt voi..hai ca o sa fie bine...si andru cand mergem cu la plimbare,fara carucior,nu l-am mai folosit de o vesnicie,mai nou si fara trici bici,nu vrea sa mai stea in ea,sta ce sta si gata...merge pe picioruse in directie opusa si in brate,placerea lui..si mai mult la ta'su...credeam ca numai andru merge in directie opusa dar vad ca si tea si rebe au placerea asta...

nicoleta in oltenia a fost innorat,acum isi fac aparitia cateva raze de soare...

ariel mda am vazut ca tonic e ocupata....mi-a trimis un aseara..mai eu singurele poze care le am sunt cele de la mare...daca-ti place vreuna imi zici si le trimit... ma bucur ca te(r)o se simte in largul lui la tara...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Bestiala Ursuleata...cand va fi ea mare
Asa e, Stela, inteleg ff bine si e important sa te linistesti. Cred ca e si treaba asta cu fontanela o chestie de "ritm propriu", ca atatea altele. Daca iti amintesti, multa vreme fetele noastre au avut acelasi ritm de dezvoltare (chiar si gteutate la fel) si de achizitii; fontanelele chiar le-am pipait si erau la fel. Ei bine, desi eu practic nu-i mai dau deloc Vigantoletten din mai incoace, abia se mai simte fontanela, daca o cauti bine. La fel a fost si cu kineto, desi erau cam la acelasi nivel Tea are deja luni de zile de cand merge si despre Iulia abia de cateva zile pot zice ca isi da drumul. Sau, Tea a fost o fruntasa la dantura, Iulia abia acum are cei 8 incisivi si o banuiesc de prima masea.
In fine...cum alte semne de rahitism Tea nu are eu sunt convinsa ca doctorul minune te va linisti. Oricum, e de apreciat pediatra ta, ca daca nu a fost sigura te-a trimis la altul mai "destept"

Naty

Mergi la inceput

Da, Ramo, deie Domnul asa sa fie. Am sunat de 2 ori la cresa, a mancat ceva-ceva si dimineata si ciorbica la pranz, a si dormit, e vesela si a mers o gramada singurica
Mai, sincer la noi pana acum iesitul dintilor nu a fost cu drame...Si v-am tot auzit pe mai multe cu ros/muscat, cu febra, cu kkcit moale...dar parca de refuzul mancarii nu v-am auzit...

Naty

Mergi la inceput