Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
am avut o zi multumitoare, cu exceptia respectiva..Mufa a papt dimineata compot de mere+caise pasat, la pranz un bibe de 150 ml supa crema de legume cu pui, iar seara am vrut sa incerc borcanel cu fructe, esec total, l-a usturat tare si a plans
...i-am facut repede o mamaliguta moaaale fiarta in lapte, cu mozzarella si smantana, am pasat-o bine, ajutata de Iuli care il pacalea, si a papat chiar cu pofta![]()
...Toate mesele cu seringa, evident, dar eu zic mersi!
Doamne ajuta!
uitati bolnaviorul in seara asta....a slabit ceva, e tras la fata si palidut, asa-i?..
iuliuta mica, sa treaca si mami sa aiba putere!..
sovi ce delicat e Sash cu caruciorul, se vede caasteapta o surioara!![]()
Mufa cum prinde d-astea prin parc le bubuie cu o viteza uimitoare, sa le distruga
..ma face buna de plata..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Ma voi stradui sa nu il dezamagesc pe Mimu :))
Mihu, am scormonit la filmulete la tine sa vad ultimele spectacole
dementaaaa! si faza cu "cinciu" m-a mirat, ca si sash are ceva cu el. Cand ii cant "un elefant se legana" el da cu cinciu in mine ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
Nicoleta spune:
Salut.
Fiecare cu ce-l doare... a vazut azi sotul azi 3 apartamente, unul singur indeplinea criteriile, dar este cam scump, nu cred sa primim atatia bani pentru chirie... Oricum, era cu 4 camere si dormitoarele copiilor erau spre o curte interioara-parc, linistita, zicea al meu.
Maine mai vede unul...
Sanatate Iuliei, sa treaca repede boala!
Ma bucur sa-l vad pe Mufy... sub fotoliu, cautand... orice!
Clodute, esti tare priceputa, bravo pentru trusou!!
Am vazut poze cu Sash, ce delicat plimba caruciorul! Super si tunsoarea!
Ma dus in urma sa mai vad poze...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Sovi
,vezi ca si eu vreau sa primesc mesaj la orice ora
!Ca nasterea lui Sasha eu am auntat-o![]()
![]()
Tare frumos a crescut Baiatul tau
!
Naty,sanatate Iuliei
!Si sa sti ca nu te-am ignorat,din cate tin minte mai mereu te-am amintit in mesajele mele
Am vazut multe filmulete,poze-sa ma credeti
!Dar nu mai nominalizeze ca mi.e sa nu uit pe cineva.La Bucuresti nu am mai ajuns azi,poate maine
!
Lui Sam i-a iesit un canin
,fara plangaceli,cateva tipete nocturne
!
Cuscra,cum a fost la doctor?????
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
sovietica spune:
A, stati asa, ca atunci abia primise carutza, ii testa capacitatea. cateva minute mai tarziu era in picioare in carucior! nu vreti sa stiti ce forma capatase...
Luny, sanatate maxima Mufului!
Nico, va doresc o investitie reusita si fara regrete! Eu vreau la curte rau de tot!
Vedeti voi ce inseamna fructul oprit? exact cand tre sa stau lungita in pat, eu ma forumesc pe scaun la comp
edit:
Simooo
sper ca merge bine cu samburica! si sa nu fii consemnata nici o clipa la pat!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
Nicoleta spune:
Sovi, nu e investitie... Ne mutam, cica, o vreme. Al meu cauta apartamente in Viena... (edit) de inchiriat!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Sovi
si eu!Cred ca voi fi consemnata la pat ca mi se va face cerclaj...dar cu Dumnezeu inainte!Si eu zic ca-i samburel
,desi numai fete visez
!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
spor la cautat case meseriase, Nicoleta
simo bravo ptr caninul cuminte, tot asa s-o tineti!
Mufa a adormit...linistit...

sa fie fara febra si la noapte si sa i se repare gurita mai repede..ma ia plansul numai cand ma gandesc..
prin cate a trecut omuletul meu mic..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!