Puiuti de Randunici 2008!! (296)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Neata, si eu cu voi la o cafelutza mica f cofeina, insa!
Ma duc repe sa vizionez niscaiva pozici, ca sunt codasa si vad pe-aici numai cuvinte de lauda.
Apoi fug la curatenie, azi mansarda, maine parterul.
S-aveti o zi si o saptamana superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata si din sectorul 1.
Luny,sper din suflet sa fie spre bine Mufarinul..Ma gandesc intr-una la voi si sper sa scapati de necaz.
Am vazut si dansatoare superba de Mihu,pui frumosi de bubu,ramo,tuchi (moamaa,ce bine se simt ei la aer acolo...si am observat si la Stef de bubu,si la Rebe,cat ii ajuta sa se dezvolte prezenta unui frate mai mare..
Diseara am gasit o programare la dr pediatru primar "minune" de la gomoiu,recomandat de pediatra,care presteaza si la Medsana...asa ca diseara se examineaza fontanela Teodorei la Medsana..Doamne ajuta.
Luny,va primeste Stanciu sau vrei sa-ti dau tie programarea de la dr asta de la Medsana?Da un raspuns rapid.
Clau,ma bucur ca ati avut un concediu reusit...bravo si sa-ti traiasca barbatelul ce stie sa rasfete frumos.Sunteti o familie tare frumoasa...
Exact,dar exact asa ni se intampla si noua cu Tea pe strada adesea cand suntem la plimbare...nu mai vrea in brate,in carut,doar pe jos si in directia opusa mereu sau se prinde de cate un cos de gunoi si abia abia o mai putem lua de acolo..dar mie nu-mi pasa de lume,ci de noi ca ne oboseste cu fazele astea..
Sanatate tuturor,mai ales puilor.
Inapoi la treaba..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multe ciudatenii au copiii astia, dar pe-asta cu cosul de gunoi eu chiar nu o pot intelege...Si la Iulia-adevarate crize de nervi daca o iau de langa un cos
Cred ca toate asteptam cu infrigurare raportul lui Luny...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Si acum de la coada la cap:

Am vazut-o pe Andra, mare dansatoare, mare!
Ramo, ai scapat de-o grija, si-a descoperit Andru vocatia!
Am vazut-o pe Medeea scumpa cum isi aplica o masca hidratanta pe fata!
Clau, , sunteti frumosi cu totii, iar costumasul de baie al lui Rebe m-a dat gata! Sexoasa ca mami!

Gata, va pupez dulce, ca m-asteapta aspiratorul, oar eu am intarziat!

Mergi la inceput

Dar ce e cu Luny, nu si-a mai revenit Mufarinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am scris un ditamai cerasaful si mi-a apasat andru pe reset..cu cablul de descarcat poze...fug acum ca se smiorcaie...hrrrrrr....revin cand doarme

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumim de aprecieri!
nu stiu dar ne uimeste si pe noi cu simtul ei artistic.. o sa il cultivam ca prea are inclinatii din astea..

si va invit si la niste poze: Prescott
restul o astept pe Cuscra, ca eu nu mai am din Sedona..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

astazi era cat pe ce sa devin o duamna...dar nu a iesit cum a sperat...in schimb m-am ales ca o durere ascutita de urechi si cap ce-mi vajaie...va rog eu, daca puteti sa ma cazati la noapte ca sa plec de-acasa...si daca nu aveti loc pentru mine baremi un cotetz sa-mi oferiti sa dau afara barbatul cu tot cu rabla de masina de spalat vase ce mi-a cumparat-o (un super deal de pe ebay)....fratele meu ca si daca imi bagam un Boeing 777 intre emisfere nu ma simteam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...
Mateiul meu pare mai bine...azi noapte a fost cu febra, undeva in jur de 38-38,5 si am decis sa nu-i mai dau nimic, l-am pazit toata noaptea sa nu creasca doar...dimineata s-a trezit ff vesel, rade, se joaca, febra nu mai e, pana acum, a papat nitel cu seringa, compot pasat, pare mai bine si in gurita..ii dau cu ceai de salvie, am vorbit cu un stomatolog si zice ca e indicat la ce are el..
soacra-mea e aici de la 9...e sigura ca are platfus Mufa, trebuie sa luam masuri! plus ca e descult, e rece pe jos, sa inchis usa la balcon etc, ma fac ca nu aud..

am vazut poze de Clau, superbe!! misto costumul alb cu negru, arati meserias, fata!! si copii, s-au super distrat, bravo, sa va fie de bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

soacra-mea e aici de la 9...e sigura ca are platfus Mufa, trebuie sa luam masuri!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

scuze ca nu m-am putut abtine...tara arde si baba se chiaptana...rabdare si tutun si...

HAI MUFARINA PUFARINA BESICOASA!!!

Mergi la inceput