Puiuti de Randunici 2008!! (296)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

'neata...cafea...ceai...capuccino...bombocino si sanatate puiutilor Matei, Eric, Andru si sper ca aici se incheie lista de bolnaviori...si ganduri bune mamicutzei de Gudinde si pentru Naty (sper ca ai scapat de raceala)...

Multam Gecko...nu, din pacate deloc, asa ca o cafea calda prinde numa' bine. Tot cu muci galbeni si cu o tuse grasa de magar. Cine zicea ca virozele trec in 7 zile?? Eu sunt intr-a 10-a! Nici cu somnul nu mi-am revenit complet dar oricum mai "impusc" cateva ore, ca ajunsesem sa-mi smulg parul din cap de oboseala.
Acum sunt un pic ingrijorata si de Iulia care ieri nu a mancat mai nimic, nici macar preferata ei banana, a baut in schimb ff multa apa si dupa 3 scaune normale de ieri, azi dimineata a facut unul moale si cam abundent. Am dus-o la cresa dar cam tin telefonul lipit de mine sa nu ma sune ca e ceva...O fi masea sau canin, nu stiu, caci e IM-PO-SI-BIL sa ma uit in gura ei. Altminteri insa, in week end a fost super vesela si mergareata, am fost si la nasi si si-a dat si acolo drumul cu mai mult curaj pe iarba iar acasa deja trece dintr-o camera in alta urmarindu-ne.
Clau, uite aici pozele noastre http://family.webshots.com/album/573838601SOONbF si vreau sa spun ca ti-am admirat frumusica, costumata SF asa , iar tu arati splendid, barem in costumul ala alb...wow!
Am vazut si batuta lui "princess of the dance" si pe Medeea care e tare dulce...
O pe Clodute si ma gandesc la ea si, chiar daca nu ma mai iubeste, o si pe Simo al carui samburel e maaare, nu se incurca (frate, asa-s si baietii nasa-mii...cel mic, care abia a implinit 5 luni, are 9 kg!!!-iar Iulia nu stiu daca a ajuns la 10 si acum mai e si la fotosinteza...)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la o gurita de cafea desi am avut o noapte buna.

Luny, cum a fost noaptea Mufarinului? Este mai bine? Ma tot gandesc la voi si Paul ma intreaba mereu daca se simte mai bine Matei.

Naty, imi pare rau ca nu ti-a trecut raceala, multa sanatate,sa treaca repede viroza . Abia astept sa ma uit la poze cu voi. Multumesc de compliment.

Am vazut pe stelistul Andru in plina energie dupa nanica si batuta Andrei! E ceva dansatoarea noastra de pe crenguta, mor dupa ea! Si pe cinci , noi suntem cu sase!

Bubu, ce frumos te-ai rasfatat aseara cu Stefu. Ma bucur ca s-a culcat singurel si ca a fost cumintel cum este el de obicei. Rebe nu s-a culcat never singurica , oare la ce varsta s-o intampla minunea asta?

si Liana care si-a dezlegat limbuta, si Tonic cu treaba multa , si Gecko, si Simo, si Clodute si gata, merg la treburile mele, incepe o noua zi cu joaca, teme, somn, masa si de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!

Am inceput saptamana foaaaarte bine, cu Alex tusitoare si mucitoare, sper sa nu-i doneze si lui frate-su, ca fix peste o saptamana plecam la mare. Cred ca azi o fac pachet si o trimit la mama, s-o repare ea.

Am vazut poze superbe din concediul lui Clau, cu pui veseli si frumosi si o mamica slabaaaa si m-am distrat, ca de obicei, cu micuta dansatoare Andruta

Trebuie sa mai caut in urma pozele puse de Ariel, ca nu le-am gasit pana acum

Luny, a avut si Alex niste afte urate dupa un tratament cu antibiotic si dr. i-a prescris Ampho Moronal. Noi n-am mai apucat sa-l folosim, ca deja erau pe trecute, dar dr spunea ca e fff bun.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

cum nu ? intotdeauna !!!

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui gecko

'neata...cafea...ceai...capuccino...bombocino si sanatate puiutilor Matei, Eric, Andru si sper ca aici se incheie lista de bolnaviori...si ganduri bune mamicutzei de Gudinde si pentru Naty (sper ca ai scapat de raceala)...

Multam Gecko...nu, din pacate deloc, asa ca o cafea calda prinde numa' bine. Tot cu muci galbeni si cu o tuse grasa de magar. Cine zicea ca virozele trec in 7 zile?? Eu sunt intr-a 10-a! Nici cu somnul nu mi-am revenit complet dar oricum mai "impusc" cateva ore, ca ajunsesem sa-mi smulg parul din cap de oboseala.
Acum sunt un pic ingrijorata si de Iulia care ieri nu a mancat mai nimic, nici macar preferata ei banana, a baut in schimb ff multa apa si dupa 3 scaune normale de ieri, azi dimineata a facut unul moale si cam abundent. Am dus-o la cresa dar cam tin telefonul lipit de mine sa nu ma sune ca e ceva...O fi masea sau canin, nu stiu, caci e IM-PO-SI-BIL sa ma uit in gura ei. Altminteri insa, in week end a fost super vesela si mergareata, am fost si la nasi si si-a dat si acolo drumul cu mai mult curaj pe iarba iar acasa deja trece dintr-o camera in alta urmarindu-ne.
Clau, uite aici pozele noastre http://family.webshots.com/album/573838601SOONbF si vreau sa spun ca ti-am admirat frumusica, costumata SF asa , iar tu arati splendid, barem in costumul ala alb...wow!
Am vazut si batuta lui "princess of the dance" si pe Medeea care e tare dulce...
O pe Clodute si ma gandesc la ea si, chiar daca nu ma mai iubeste, o si pe Simo al carui samburel e maaare, nu se incurca (frate, asa-s si baietii nasa-mii...cel mic, care abia a implinit 5 luni, are 9 kg!!!-iar Iulia nu stiu daca a ajuns la 10 si acum mai e si la fotosinteza...)

Naty

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

Gecko multumim
Criss nu stiu daca el are voie asa mic sa
primeasca vaccinul ala
si urovaxomul numai dupa 3 ani
ati auzit de argintul coloidal sau de urinal ceva
pareri?

Clodute foarte frumos trusoul de bebelina,poate
ne iese si noua a 3 a oara fetita!

Simo ma bucur ca bebe e ok ,in ce sapt. esti?

Naty sanatate!

unde o fi Sovi?
a nascut? da ne un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!!!!

Lunga cafea am avut de baut, dar m-am bucurat muuult mult mult sa o revad pe Clau si familionul ei frumos - e mortala Rebe in poza aia cu ditamai ochelarii de soare! Si pe Andra care este DEMENTIALA!!!Bai, cum poate sa danseze ! Si picii frumosi de Tuchi !!Ramo,tu il faci fotbalist pe Andru, ne-am inteles, nu?

Iar cu Miradi ma cert daca ne mai pune poze si filmulete cu minunile ei asa de rar

Clodutel, cine a facut, mami, trusoul ala atat de frumos!?! Iar Patrick a crescuuuut, i s-a schimbat mutrita mult, asa mi s-a parut .

Luny, imi doresc din tot sufletul sa fiti mai bine. Mi se rupe sufletul de Muffy, mi-a venit sa plang cand am citit ce a patit alaltaseara . Hai, Muffy, o sa treaca, pitic, o sa fii bine !

Nu mai am timp sa mai scriu, dar vreau sa spun ca intr-adevar, cum zice Simo, e bestial la Albota! E intre Brasov si Sibiu, un pic mai mult de mers pana acolo, dar este de vis .

Si ca ieri am fost sa o luam pe bunica-mea de la Bucuresti ( a fost la parastasul de un an al unchiului meu, undeva prin Arges, unde e inmormantat ), si ne-am oprit la mall-ul din Baneasa. Reduceri de 50% la Okaidi, i-am luat cateva tricouri si o pereche de blugi BESTIALI, si niste incaltari de la Zara. Next slabuti, Debenhams deja cu colectiile noi...Bani sa ai...

Va pup pe toate, fug la raportarea mea de personal !

EDIT sa spun ca nu mi-au scapat nici peruzele lui Ariel !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,Clau,Naty-
Blanka,am 13 saptamani!mai am cale lunga

Noi azi vom fi prin Capitala,cu treaba!O sa ma uit dupa voi daca va vad pe strada
Va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clodute , eu ziceam de Simo ca nu ma mai iubeste, uita-te bine la virgule!. Da' las' ca poate ma vad cu ea pe strada azi

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

'neata!!!!

Lunga cafea am avut de baut, dar m-am bucurat muuult mult mult sa o revad pe Clau si familionul ei frumos - e mortala Rebe in poza aia cu ditamai ochelarii de soare! Si pe Andra care este DEMENTIALA!!!Bai, cum poate sa danseze ! Si picii frumosi de Tuchi !!Ramo,tu il faci fotbalist pe Andru, ne-am inteles, nu?

Iar cu Miradi ma cert daca ne mai pune poze si filmulete cu minunile ei asa de rar

Clodutel, cine a facut, mami, trusoul ala atat de frumos!?! Iar Patrick a crescuuuut, i s-a schimbat mutrita mult, asa mi s-a parut .
Luny, imi doresc din tot sufletul sa fiti mai bine. Mi se rupe sufletul de Muffy, mi-a venit sa plang cand am citit ce a patit alaltaseara . Hai, Muffy, o sa treaca, pitic, o sa fii bine !

Nu mai am timp sa mai scriu, dar vreau sa spun ca intr-adevar, cum zice Simo, e bestial la Albota! E intre Brasov si Sibiu, un pic mai mult de mers pana acolo, dar este de vis .

Si ca ieri am fost sa o luam pe bunica-mea de la Bucuresti ( a fost la parastasul de un an al unchiului meu, undeva prin Arges, unde e inmormantat ), si ne-am oprit la mall-ul din Baneasa. Reduceri de 50% la Okaidi, i-am luat cateva tricouri si o pereche de blugi BESTIALI, si niste incaltari de la Zara. Next slabuti, Debenhams deja cu colectiile noi...Bani sa ai...

Va pup pe toate, fug la raportarea mea de personal !

EDIT sa spun ca nu mi-au scapat nici peruzele lui Ariel !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Eu l-am facut de la un cap la altul...model culori tricotat.
Si asa e Patrick se schimba si el in ritmul lui dar pe masura ce se schimba si creste il iubesc mai tare mai tare mai tare....

cu Karolina

Mergi la inceput

Corect, corect...
Dar neuronul de gravida isi spune cuvintul din nou
Si totusi o confirmare in plus nu strica, asa-i ?

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Clodute , eu ziceam de Simo ca nu ma mai iubeste, uita-te bine la virgule!. Da' las' ca poate ma vad cu ea pe strada azi

Naty

cu Karolina

Mergi la inceput