Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 11
lianam spune:
sa mai zic si eu vreo 2 vorbe, ca tot am mai citit ceva asa pe diagonala, am vazut poze (atat cat ma lasa webshots ca face figuri si multe poze nu reusesc sa le deschid), filmulete ... sigur o sa mai uit cate ceva, dar in ultima vreme imi uit si numele
, cred ca dau comanda de o placuta frumoasaaaa, din aia de atarnat la gat, cu nume, adresa, nr de telefon....sau daca imi ajung banii
iau un sistem din ala de apasa barbatu' pe buton si ma repereaza, ma recupereaza
... oare ma mai recupereaza?
...
cu spalatul pe dinti, eu o spal pe teo de cand avea vreo 4 dintisori (acum are 8 dinti, 4 masele si caninii si premolarii gata de iesire toti
...) am o periuta din aia degetar, kit cu pasta de dinti, de la nenedent; adora sa o spal pe dinti, cum intra in baie imi arata periuta si pasta, intinde palmuta sa ii pun sapun lichid sa se spele "pe labute ca ratonelul"
(cand am fost la gradina zoologica, unul dintre ratoni isi freca asa frumos si constiincios labutele, i-am zis ca se spala pe labute si ea a ramas impresionata rau; daca o intreaba cineva cum se spala ratonelu pe labute, isi freaca palmutele de zor
)... i-am luat de ceva vreme si o periuta noemala, cu coada, de la nuk, dar aia e pe post de dentinox
, se invarte prin casa si se freaca de zor pe gingii cu ea...
am vazut ilincuta si sebica
frumoooosi, bronzaaaati si maaaari ... total schimbati, in "retina" mea cel putin
; si ce tooort
... sa stii ca daca maine nu ma mai incape "izmana" cand ma imbrac sa ies afara tu esti di vina tuchi ![]()
am vazut si stefu inginerasu
cu telecomanda, cabluri, si un cap de vladut dulcel care a disparut repede din peisaj ![]()
si am vazut si ochi frumosi de peruzea
frumos taaaare, care are si de la tati una alta dar seamana cu mami
, si pisicuta botic murdar dulcica si frumusica 
si am mai vazut si poze "relaxate" taaaare de la mare cu clau si frumuseii ei
; rebeccuta frumusica si eleganta tare si razvanel care e un delicat
...
si vad ca au inceput pregatirile de noi bebei
... am vazut trusoul tare dragut al lui karo care mai are un pic si scoate nasucul la lumina
...
cum am intrat cam rarut pe crenguta in ultima vreme, abia acum a vazut ochiu meu cel batran si obosit ca la mihu la semnatura era ratusca cea tare frumusica, asa ca am dat si eu note maxime la cele 2 poze si am "comentat" un pic
... am vazut acum ca avem sa ne delectam cu "o batuta"
, insa o las pe dimineata sa pot da si sonor, si sa topaie si iepurelu' meu la vizionare ![]()
nu mai stiu ce mai face falacutu de mufi-pufi
...sper sa isi revina dragu de el....
si.....nu mai stiu daca mai trebuia sa spun ceva, deja m-am depasit pe mine insami la asa scrisorica lunga
... cred ca cinsteala de la mimo "mi-a dezlegat" limba 
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"
mihutza11 spune:
asa.. sper sa termin mesajul asta pana se trezeste mogaldeata..
ieri ne-am plibat si noi cu Adriuta&Co.. am fost in Prescott si Sedona.. ne-a placut mult.. Prescott-ul e un orasel mai mic asa cu o clima ideala.. veri caldutze, dar nu incinse si ierni domoale.. era si nu stiu ce targ iar in parc in foisor era o formatie ce canta muzica tropicala, cu tobe gen Calypso, lucru ce mi-a adus aminte de oraselul meu.. pt ca si la noi duminica in foisor, canta fanfara.. asa de mult ne-a placut ca George chiar mi-a zis sa ne mutam acolo
..
Apoi Sedona - o statiune americana.. cu puternice accente de cowboy.. multe filme western s-au filmat pe acolo.. sunt niste stanci asa mai impresionante si pamantul e tare rosu, ca si stancile de altfel..
aaa si pana sa ajungem in Sedona am trecut printr-un alt orasel Jerome.. cu niste case - mai toate cu terase la inaltime ca sa aiba view... si credeti-ma ca aveau ce sa vada de pe terasa.. cam astea cu locurile...
Adrian parca nu mai are fatza de bebe.. pare mai baietel asa.. mai si are un zvac si o nestare in el de numa'... nu-i sta curuztul deloc deloc.. e si normal sa fie mai slabut fata de cum il stiam.. amandoi copilasii au fost niste comicarosi
.. Andra la un moment dat l-a incoltit pe Adrian si tot punea mana pe el sa il pupe, dar el nimik frate.. total imun
.. ne-am distrat pe seama lor la greu..
ca sa nu mai spun ca maimutza mea daca vedea ca face ceva Adrian, Adriuta sau oricine si ea imediat imita.. deci imita la greu..
Apoi a fost un moment super, cand Adrian-cel-shy tot auzind ca strigam la Andra, a zis si el "Adaaa".. mai ce dulce a fost
.. am ramas toti masca..
si multe intamplari.. nici nu mai stiu acum..
pozele o sa urmeze, acum nu mai am timp.. si in plus nici nu le am pe toate, ca in Sedona ni s-a descarcat acumulatorul.. asa ca Sedona e la cuscra in aparat..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 si in caz ca va era dor va prezint o batuta ![]() ![]() ![]() Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 |
tri li la la laaaa, joaca, joaca n-o lasa
...
... nu m-am abtinut, recunosc--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"
mihutza11 spune:
Liana multumim pt vot!
si mi-a placut vb lunga
..
s-a trezit..
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mihutza11 spune:
hai ca am mai pus un filmulet..
Cinci
a descoperit placerea sunetului "ci"..
Liana multumim de aprecieri!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Povestea americancei
lianam spune:
sunt pe merit 
cinci
...dar plus cinci pentru vorbareata mica ![]()
soricelu' meu mai are un pic si termina juma' de litru de apa in doar 2 ore ... o fi baut ceva alcohool inainte de culcare si eu nu am vazut
? in general bea multa apa (300-500 ml numai noaptea), dar acum cam repede a terminat sticla .....
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Cānd urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cānd vei coborī sa aiba cine sa-ti raspunda"
Amina_Marina spune:
ClauClau, 10 +
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
gecko spune:
'neata...cafea
...ceai...capuccino...bombocino
si sanatate puiutilor
Matei, Eric, Andru si sper ca aici se incheie lista de bolnaviori...si ganduri bune mamicutzei de Gudinde si pentru Naty (sper ca ai scapat de raceala)...si o imbarbatare gravidutelor
cu AMR-ul din ce in ce mai mic: Clodute, Blankar, Sovi disparuta...vin puiutii
...si cam atat pe moment ca imi sunt mana si mintea anchilozate de la scris/rescris/transcris formulare pentru reinnoirea pasapoartelor
...am transmis ganduri de "bine" desteptilor care au intocmit lista cu acte necesare...apoi le-am retras gandurile "bune" de frica sa nu ma pedepseasca Sefu' si sa primesc pasapoartele mai incolo de perioada de asteptare...ce va fi la anul pe la Paste

Clodute spune:
Buna dimineata
Multumim de imbarbatare si tie si celui mai frumos din orasul acela

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Clodute spune:
Multumim fetelor 

| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam sa mai zic si eu vreo 2 vorbe, ca tot am mai citit ceva asa pe diagonala, am vazut poze (atat cat ma lasa webshots ca face figuri si multe poze nu reusesc sa le deschid), filmulete ... sigur o sa mai uit cate ceva, dar in ultima vreme imi uit si numele , cred ca dau comanda de o placuta frumoasaaaa, din aia de atarnat la gat, cu nume, adresa, nr de telefon....sau daca imi ajung banii ...cu spalatul pe dinti, eu o spal pe teo de cand avea vreo 4 dintisori (acum are 8 dinti, 4 masele si caninii si premolarii gata de iesire toti ...) am o periuta din aia degetar, kit cu pasta de dinti, de la nenedent; adora sa o spal pe dinti, cum intra in baie imi arata periuta si pasta, intinde palmuta sa ii pun sapun lichid sa se spele "pe labute ca ratonelul" am vazut ilincuta si sebica frumoooosi, bronzaaaati si maaaari ... total schimbati, in "retina" mea cel putin ... sa stii ca daca maine nu ma mai incape "izmana" cand ma imbrac sa ies afara tu esti di vina tuchi am vazut si stefu inginerasu cu telecomanda, cabluri, si un cap de vladut dulcel care a disparut repede din peisaj si am vazut si ochi frumosi de peruzea frumos taaaare, care are si de la tati una alta dar seamana cu mami , si pisicuta botic murdar dulcica si frumusica ![]() si am mai vazut si poze "relaxate" taaaare de la mare cu clau si frumuseii ei ; rebeccuta frumusica si eleganta tare si razvanel care e un delicat si vad ca au inceput pregatirile de noi bebei ... am vazut trusoul tare dragut al lui karo care mai are un pic si scoate nasucul la lumina cum am intrat cam rarut pe crenguta in ultima vreme, abia acum a vazut ochiu meu cel batran si obosit ca la mihu la semnatura era ratusca cea tare frumusica, asa ca am dat si eu note maxime la cele 2 poze si am "comentat" un pic , insa o las pe dimineata sa pot da si sonor, si sa topaie si iepurelu' meu la vizionare nu mai stiu ce mai face falacutu de mufi-pufi ...sper sa isi revina dragu de el....si.....nu mai stiu daca mai trebuia sa spun ceva, deja m-am depasit pe mine insami la asa scrisorica lunga ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud "Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000" |
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina