Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 10
ccris_ccris spune:
Geckolina, saru-mana pt. raspunsul cu herpangina si herpesul, am intrat dupa ce-am scris mesajul pe site-ul de la Ariel si m-am dumirit.
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI TUTUROR TEODORELOR SI TEODORILOR! Sa traiti si sa va veseliti 1000 de ani!
Nicol, pleci la mare? Si eu care vroiam o programare la manichiura sapt. asta!
Dau send si revin...
bubu05 spune:
Ce scumpica e Medeea!!! cate vorbeste si ce bine mergeeee! Bravo! iar cu iaurtul m-am distrat rau de tot ![]()
Simo, ce frumos e acolo unde v-ati plimbarit! Super! Tot mai astept pozele de la mare, poate te induri nitel! ![]()
Clau, somn usor is mersi pt. detalii!
Am dat si eu un mop mai devreme, am spalat vase, gata cu treaba!
Tonicutzo, ce atat treaba, soro?
ramo_cata spune:
folosim patutul pentru somnicul de la pranz si pentru urmatoarele activitati
..am pus si niste poze cu noul stelist...ta'su e nebunu' ,off ce s-a mai chinuit sa-l pozeze.. .l-a alergat toata curtea,andru parca ii facea in ciuda .nu statea deloc...
as rade cu gura pana la urechi daca o sa tina cu alta echipa...cica il instruieste de mic
vom trai si vom vedea
...
http://community.webshots.com/album/573964254CdYEZt
pentru maine la cafea...
mai este cineva sau ma duc la nani...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
fug si eu la 
va pup si noapte buna ...pe maine...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Ramo, ce m-am distrat cu stelistul tau! sigur se face fotbalist
Si ce mai tzopaie...aveti grija sa nu pice din pat, mie mi se pare ca e cam sus salteaua aia
,nu? cand sare zici ca acum cade, doamne fereste...
Vladuc zicea api, api la apa, cu i de la intrebare
, era asa haios!
Gata, pa, pa, pa!
ccris_ccris spune:
Luny, ia sa incerc si eu ecoflorina (se gaseste la farmacie?), ca si eu ma lupt cu e-coli! Am avut si inainte de sarcina si mi-a aparut si-acum. Mirela Popa mi-a zis ca la Cantacuzino fac astia un vaccin anti-e.coli individualizat. Dar e destul de greoaie procedura, adica iti recolteaza probe biologice, fac vaccinul, si apoi administrarea se face timp de 25 de zile, pauza si pe urma iar, ceva de genul asta, nu m-am interesat, poate dupa ce vin din concediu, Blankar nu vrei sa incerci pentru Eric?
Lyvy, si eu ii mai dau inca o pastiluta de Vigantoletten de 500/zi.
ccris_ccris spune:

SIMO-MIMO!

VALENTINA!
SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI! SA VA TRAIASCA COPILASII SI SA V-ADCA NUMAI BUCURII!
ccris_ccris spune:
Tuchi, bine ai revenit! ce scumpi ai tu acolo si ce tortulet delicios, mmm!
Pe unde ai fost?
Luny, ce ma bucur ca si-a revenit Mufarinul!
Ce-ati mai tras-o!
Cu periajul dintilor, eu procedez asa: incerc s-o spal de 2 ori pe zi, daca e prea somnoroasa, renunt, ca plange si nu vreau s-adoarma suspinand. II dau periuta mea si ea ma "spala" pe mine si eu pe ea.![]()
Bun venit si lui Clau!
Si gata, ca orele sunt inaintate, ai mei dorm cu totii de la 11.
Fug si eu la nani, mai citesc maine, sper!

mihutza11 spune:
Helau!
ieri voiam sa mai scriu si eu doua vorbe, dar era deja prea tarziu:
1. cu Suzi si noi suntem tare prietene.. nu stiu cand si cum am sa o despart de ea.. deocamdata cred ca i-o mai las.. ca fara ea nu adoarme chip..
2. Spalatul pe dinti: eu o spal dimineata si seara(aici mi se mai intampla sa uit).. cu periuta normala si pasta de dinti pt sub 2 ani parca.. la inceput cand i-am facut cunostinta cu periuta a fost f incantata.. pe urma a avut o perioada cand nu ii facea placere deloc si nu ma mai lasa sa o spal eu, voia numai ea sa pape pasta de dinti si sa rontaie periuta.. si intr-o zi mi-a venit ideea sa o pun sa se suie pe olita (ca tine loc si de scaunel) acolo langa chiuveta si sa se vada in oglinda.. nu va spun ce incantata a fost.. intai o spal eu un pic si urma i-o mai dau si ei sa o mai rontzaie.. dar va zic de cand se vede in oglinda gata cu plansul.. si in plus ma spal si eu cu ea odata si face si ea ca mine da din periuta aia de numa.. deci pt noi e o placere acum..
Vio, poate te ajuta chestia asta sa il pui in fata oglinzii sa se vada..
Clau bine ati revenit! foarte relaxante pozele.. se vede ca v-a priit!
Luny mi-e tare mila de Mufarin.. nici nu vreau sa ma gandesc cum te-ai simtit cand ai vazut ca ii curgea sange..offf..
Ariel zici ca e fetita Te(r)o boy! nu stiu care e reteta la voi cu ochisorii astia la copilasi
..
Miradi si voi la fel.. niste fete cu niste ochisori
..
mamaa ce masca si-a facut Medeea!
si vad ca si ea incearca Suzi de la papusa
.. si Andra face asa..
Ramo am vazut si eu stelistul
, care nu numai ca iubeste mingea, se mai da si peste cap

si in caz ca va era dor va prezint
o batuta 

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei