Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 8
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila da, i-am trimis lui sotz bleg sms cu "vezi ca e ziua mea", s-a intors cu niste ochi injectati si rosii ca sa imi zica ca el de fapt astepta sa se faca ora 12 ca sa imi zica La multi ani....a ratat momentul....dupa care mi-a zis ca cadoul (ertare pt cacofonie, dar am voie ca e ziua mea) este uitat la el la munca pe birou....deja m-am enervat ca intre timp a adormit... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Nu te supara pe el, asa sunt barbatii . Al meu era convins ca anul asta face 34 ani, si cand i-am spus ca face 35 a fost socat. Ma rog, e si fire artistica
32+
in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
Aida ti-a mai trecut durerea aia?? la inutila..?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
techila nu fi suparata pe sot , asa sunt ei , o sa il educi tu la un moment dat ,... sunt in stare sa construiasca case si sisteme de captare a energiei sa repare masini si uita ceva ce pt noi e ca aerul , asta e , dar sa stii ca in timp il poti dresa iti spun sigur
Si daaaa , nu am nici un dubiu sa chem ambulanta la nevoie , nici macar nu stu pe ganduri , doar ca in afara de durere nu am alt simptom si prietena mea e cu mobilul sub cap , asa ca nu imi fac griji
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
LA MULTI ANI TECHILA !!!
mi s-a incarcat si mie pagina
Sanatate si iubire maxima .....o viata frumoasa si linistita.
Raluka ia baga mami tu o poza la mamaici ..sa vedem cam cat ai burta de mare.
Uite un test care mie mi se pare elocvent: ai scapat pana acum un dop de la sticla de apa pe jos ? cum l-ai ridicat ?
a) m-am aplecat pur si simplu
b) l-am apucat cu degetele de la picioare stranse pe dop
c) nu l-am mai ridicat
...eu sunt la inca la varianta b. darma indrept catre c.
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
techila spune:
o sa ma bag la nani....dupa noaptea trecuta esuata si plina de dureri crunte poate reusesc si eu sa dorm, desi scroafa asta are mare spor la sforait...
niste treburi inguste
da' la ce or folosi astea????
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Uite un test care mie mi se pare elocvent: ai scapat pana acum un dop de la sticla de apa pe jos ? cum l-ai ridicat ? a) m-am aplecat pur si simplu b) l-am apucat cu degetele de la picioare stranse pe dop c) nu l-am mai ridicat ...eu sunt la inca la varianta b. darma indrept catre c. Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
Eu sunt la varianda D..care nu exista..D.care dop??
delia79 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Raluka ia baga mami tu o poza la mamaici ..sa vedem cam cat ai burta de mare. Uite un test care mie mi se pare elocvent: ai scapat pana acum un dop de la sticla de apa pe jos ? cum l-ai ridicat ? a) m-am aplecat pur si simplu b) l-am apucat cu degetele de la picioare stranse pe dop c) nu l-am mai ridicat ...eu sunt la inca la varianta b. darma indrept catre c. Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
Esti mortala.... de unde le scoti?
32+
in curand mamy de Sofia scumpa
raluk16 spune:
techila asa-s toti, dar in rest cat ne putem baza pe ei! Si tu mai mult decat noi, ca mie nu-mi lasa nimeni micul dejun la pat
Delia esti o scumpa
Lucia am crezut ca pic jos de pe fotoliu de ras cand am citit chestionarul
Nu exista si varianta "ma aplec ca girafa, cu picioarele si cracite si indoite"? Bag o poza mintenash.
29+
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui techila o sa ma bag la nani....dupa noaptea trecuta esuata si plina de dureri crunte poate reusesc si eu sa dorm, desi scroafa asta are mare spor la sforait... niste treburi inguste da' la ce or folosi astea???? Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Noapte bunå..Sa ai un somn linistit..
techila spune:
citat din mesajul lui lutoniana Uite un test care mie mi se pare elocvent: ai scapat pana acum un dop de la sticla de apa pe jos ? cum l-ai ridicat ? a) m-am aplecat pur si simplu b) l-am apucat cu degetele de la picioare stranse pe dop c) nu l-am mai ridicat ...eu sunt la inca la varianta b. darma indrept catre c. Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
eu am trecut deja la varianta c pentru ca la varianta b intervine carcelul, sau daca nu carcelul, pierderea drastica a echilibrului...
saru' mana de urari
si la mine viteza cu care se incarca pagina este un motiv important de abandon si de bagat la nani....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare