Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 9
aidaciolac spune:
si eu tot la varianta D
... e un film tare pe comedy se pare ca nu merg chiar acum in dormitor ... pt cele care au plecat la somn usor si vise placute
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Ma bucur ca am reusit sa va inveselesc
Dar ca sa fiu sincera cu voi, ca imi sunteti dragi, eu beau numai apa cu bulbuci si nu o pot lasa fara dop....si cand il mai scap imi vine si sa plang de ciuda...dar am zis ca ma fac de rusine daca pun si asta la variante
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
MangaGirl spune:
techila tot asteptand sa se face 12 in romania, m-am pierdut pe site-uri cu haine de gravide.
LA MULTI ANI! sa fii iubita, fericita o mie de ani alaturi de sot si de boraceii pe care-i alinti asa frumos si alaturi de familia ta patrupeda! Si scoate vinul ala ca mi s-au lungit urechile de atata asteptat.
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
techila sa ai un somn odihnitor si o zi minunata maine!
Burta mea de acuma seara si urmatoarea poza.
Aida cum mai esti? eu cu tv-ul m-am uitat pe fragmente la gattaca pe axn, ca niciodata nu l-am vazut cap-coada. Urmeaza csi tot acolo.
29+
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Burta mea de acuma seara si urmatoarea poza. |
Parerea mea personala este ca te poti baga si sub pat dupa dop
E foarte frumoasa burtica ta
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Parerea mea personala este ca te poti baga si sub pat dupa dop Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
esti o scumpa
29+
MangaGirl spune:
techila al meu acum 2 ani ...cand eu faceam 29 de ani pe 29 aprilie mi-a scris in dimineata zilei cu pricina ceva de gen ...acum de ziua ta, in 29 martie.... adik era aprilie toata ziua...dar nici cand am inceput sa rad nu s-a prins care era vreo problema. sunt niste aiuriti...i-au trebuit vreo 2 ani sa tina minte cand sunt nascuta...si mi-a trebuit 2-3 ani sa il fac sa-si aduca aminte datele de nastere ale parintilor lui...cred ca al lui frate-su nici acum nu o stie.
lucia deci eu fac rau ca imping si inghesui burta doar ca sa mai zic k pot sa ma aplec...???
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Burta mea de acuma seara si urmatoarea poza. 29+ |
Esti in norma , cred ca te poti inca apleca dupa dop , chiar daca e prin genoflexiune.
Vad ca fetele incep sa se retraga la nani. Noapte buna si sa nu scrieti prea mult maine si poimaine....... ca eu mai ajung abia luni seara la mine sa va citesc. Anticipez un minim de 3 capitole
32+
in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
Raluk dar tu te temi ca e burtica mare..?Vb Luciei poti så cauti dopu sub pat..eu nu puteam nici la 6 luni..E faina tare burtica si nu e nici mare nici mica..e numa' bunå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Eu ma bag la nani ca ma scoate din minti forumul si imi e si foarte somn.
Va urez noapte buna, frumoasa si linistita
Pe maine
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI