Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sper ca techiluta a fugit la barbat s-o tzuce si el

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

La Multi Ani Techila! ;

sa fii sanatoasa si fericita alaturi de burtosul tau, de pesti si de prima nascuta !

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

TECHILA, LA MULTI ANI !!!! CU FERICIRE SI FAMILIE FRUMOASA !!!! Sunt super pozele cu voi si cu fiica, mostenitoarea tronului

Multumim de tratatie, gustoase toate

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Aida, noi suntem asa de departe de tine si nu putem trage o fuga sa stam oleaca cu tine acum ; incearca sa stai linistita si-ti reamintesc sfatul pe care l-ai dat de atatea ori - la cel mai mic semn de ingrijorare cheama ambulanta ..macar ca asculti inimioara bebeului si te linistesti si tu;

o imbratisare si un de la mine !

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

da, i-am trimis lui sotz bleg sms cu "vezi ca e ziua mea", s-a intors cu niste ochi injectati si rosii ca sa imi zica ca el de fapt astepta sa se faca ora 12 ca sa imi zica La multi ani....a ratat momentul....dupa care mi-a zis ca cadoul (ertare pt cacofonie, dar am voie ca e ziua mea) este uitat la el la munca pe birou....deja m-am enervat ca intre timp a adormit...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Raluka, si eu am avut o crestere de burta spectaculoasa pe la 27 sapt, dar si sapt asta 32 spre 33. Si ca si celelalte fete nu ma pot abtine de la dulcele zilnic, dar si mancare nbag mai mult decat inainte. Acum ma chinuie gandul la o pizza
In schimb, nu ma pot plange de dureri de spate inca. Ce ma chinuie zilnic e sindromul de nerv carpian (mana amortita si umflata si dureroasa). Fiecare sarcina e diferita, nu te gandi ca vei avea toate durerile de care zic fetele acum

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ce plictiseala , nimic fain la tv , forumul merge cu viteza melcului turbat ... parca pe comedy e ceva ce nu am vazut , dar degeaba ca vreau sa ma mut in dormitor

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aida, esti bine? sper sa fi bine....cheama ambulanta daca simti ca ceva nu e in ordine......te rog sa dai un semn sa ne zici daca esti bine...

multumesc tuturor fetelor pentru urari, sunteti cele mai dragute si ma bucur tare ca suntem colege de odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

da, i-am trimis lui sotz bleg sms cu "vezi ca e ziua mea", s-a intors cu niste ochi injectati si rosii ca sa imi zica ca el de fapt astepta sa se faca ora 12 ca sa imi zica La multi ani....a ratat momentul....dupa care mi-a zis ca cadoul (ertare pt cacofonie, dar am voie ca e ziua mea) este uitat la el la munca pe birou....deja m-am enervat ca intre timp a adormit...

Nu fi mami supi de ziua ta nu ai voie..Si al meu e la fel..mai uituc asa sunt barbatii...dar stiu ca ma iubeste din tot sufletul si trece..så stii ca ei nu prea le au cu dåtile..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

sa scot si eu agitatele pt Robert !

Sa va traiasca si sa va bucurati de el Iulika!
Multa sanatate si surorii tale!

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput