Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

techila sa-ti fie de bine cadourile, petrecerea, pozele pe care le-am admirat mult. ah si fiica...bineinteles.

raluk e la sp 27-28 am avut asa o crestere simtitoare a burtii...a mai crescut de atunci...dar nu asa socant. in schimb vad ca am brate de halterofil...pe subtirelul meu il iau cu un brat...recunosc...am mancat ca o vitica...daca pana in luna a 6-a am fost o fata cu bun simt...pe la 7-a am inceput sa fiu batuta in cap...si nu indraznesc sa ma cantaresc sp viitoare ca parca vad 70 si-mi vine sa lesin. dar de acum raul e facut. asa ca maine tiramisu scrie pe fruntea mea. i-am dat pauza de vreo 3-4 zile...eu cred ca ajunge.

observati ca azi ne cam plangem de dureri de toate alea. recunosc...eu am luat-o de dimineata...dar am o zi proasta...fizic...ma doar toate, ma simt ca si cum m-ar paste o raceala, iar burta e cam tare...desi dupa -amiaza nu am facut decat sa tin laptopul in brate si sa dau refresh.

aid eu cred ca e de la cazatura durerea si maine o sa te simti mai bine. gandete-te ca ai cazut in fund si ai pus presiune pe oase. si inutila asta cat crezi ca poate duce? si copil si trante de la tine...crezi ca poti face acrobatii si sa nu platesti pentru ele?...te-ai zdruncinat tare cand ai cazut?

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Techila felicitari pt cadoaie..Si pozele sunt super faine..Si Techiluta..ce mai.. vedetå..

Multumesc pt urari

Raluk nu stiu de explodat ce så iti zic nu cred ca se mai vede asa tare diferenta dar eu ma confrunt acum cu niste mancarimi de burta de imi vine så iau peria de sårmå..Plus altele..Dar poate nu o så le ai( dureri intre picioare, dureri de bazin si altele)

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

La cat de activa esti tu, eu sigur voi avea mai multe simptome urate de dureri si alte cele... ca la cat stau in fund la calculator... ma doare coada de cateva zile in continuu, nu numai cand stau jos, si intinsa in pat, si cand ma plimb...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria dupa reactia ta, eu trag concluzia ca ti-ai cumparat versiunea 1, nu?

29+

raluk, ma si gandeam ca pentru chestia asta merita sa renunt si la burtiera...lasand gluma la o parte, trebuie sa-mi iau centura de gravida ca ma omoara salele.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila,viitoare mamica de 2 puze La multi ani , cu sånåtate!!!

Multå sånåtate si tie si familiei tale..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

WAW IULIKA........ ESTI MATUSICA........SA-TI TRAIASCA NEPOTUL ROBERT SI SA FIE FERICIT SI NOROCOS !!!!

Sunt pe la pagina 3......... va prind imediat

Aida, of ce sperietura, ai grija de tine

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila si multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata cat despre poze ... prea totale

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

din pacate in seara asta nu mai sunt in stare sa chefuiesc cu voi. asa ca va urez distractie placuta si sa ne auzim maine cu vesti mai bune.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Din moment ce de DOUA ori am scris cate un mesaj lung si frumos pentru techila va trebui sa ma rezum la ceva scurt, si fara atatea emotiocoane, ca sa reusesc sa trimit inainte sa crape pagina... (tensiunea oricum e in tavan)

LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de puii vostri!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

multumesc frumos preferatele mele
tocmai ma uitam urat la sotz ca trecuse de 12 si el nu imi zice La multi ani! si dadusem refres si am vazut mesajul Iulikai si pe al aidei. saru' mana frumos.....m-a uns la suflet...si mi-am dat seama de neghiobul de langa mine e doar tantalau.....

bere si suc si tort pentru toata lumea.....eu platesc...

va doresc numai lucruri minunate si voua

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Delia da sunt matusicå si tare mi-s mandra..

fetelor care mergeti la nani va multumesc pt 'participarea' la aceasta mare bucurie a venirii pe lume a primului nepot...

O noapte frumoaså..

Mergi la inceput