Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor, se confirma...de cate ori lipsesc se intampla o nastere
sa traiasca Robert 1000 de ani fericiti impreuna cu parintii si familia si mai ales varul din Suiedia. felicitari matusicii si mamicii

eu am avut mosafiri care au plecat pe la 8, am primit o rochita de gravi, un album d-ala de poze pentru bebe, 2 braduti, un set de 2 cesti de cafea ca sa imi beau cafiaua cu sotz, bomboane....cam atat
au primit si boraceii niste hainute faine

si dupa ce mi-au plecat musafirii am plecat si eu la ikea, cu toate durerile ingrozitoare (care din cauza ca erau groaznice m-au amortit si nu le mai simteam asa rau), ca sa cumpar comoda de boraci si un fotoliu. fotoliu nu mai aveau, am luat comoda si mi-am gasit draperii/perdele (nu stiu exact) pentru camera de pesti

sper ca sunteti bine fetelor, tare sper ca te-ai reparat aida

anco....calm mama, calm... nu poti schimba oamenii indiferent cat ai incerca

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

techila esti o faina!si tu si patrupeada
vai fetelor, e din ce in ce mai greu la toate. eu vreau sa ajung la 38 saptamani. ce naiba oi face atunci daca acum ma simt asa?

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ioiiii Techila ce poze frumoase
si voi dar ...de fiica nu am cuvinte.....
Ce ai primit cadou ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am oprit toate scanurile sa nu se blocheze calculatorul, sa ma lase sa scriu, da-i incolo de virusi

Techilaaaa te joci cu sufletul meu!!! Pai eu mai mare pofta n-am avut in sarcina asta ca aceea sa o strang in brate pe fiica-ta!!! Ai milaaaaa.... de as fi in Bucuresti numai pe capul tau as sta...

Prima poza e teribila, cu ea culcata si cu picioarele din spate intinse si cu coiful pe cap . Dar alea in prim plan... vai, imi vine s-o tzuc toata. Ti-am mai zis ca m-am indragostit

Stii ce constat eu privind burta ta si a Iulikai? Ca, desi erau in topul marimii pe aici, in ultima vreme nu au crescut tare. Eu sunt cam speriata de burta mea, ca pare cam mare pentru luna a 7-a. Si de aia ma mai amagesc ca fiecare e cu ritmul ei, si ca daca creste acum nu inseamna ca si in ultima luna va exploda, nu? Va rog spuneti-mi ca am dreptate

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida uite ce mi-a aparut tocmai acum pe pagina, cadou pentru tine . e un fel de "update" al celuilalt...

29+
si e pe marimi

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

aida, cum te doare? adik e de la cazatura sau te doare burta cu bb? ca poate e doar locul unde ai cazut..si atunci, e normal ...zic eu

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com
deci ma doare de-o parte si de alta a 'inutilei'() in interior

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria dupa reactia ta, eu trag concluzia ca ti-ai cumparat versiunea 1, nu?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Super pozele Techila! Ce fain ca aveti curte sa stati la racorica, la bloc e taaaare cald!

Acum ca ai venit, sigur se incinge petrecerea, bautura e si de la Iulika, mai dai si tu un rand, asa ca nu imi fac griji, sigur va veti simti bine. Din pacate eu nu pot sta cu voi, dar va pupic si inca o data LA MULTI ANI Techilo, sa fii fericita si sa va bucurati din plin de cei doi brotacei, care speram sa mai stea cuminti la mami in burtica cel putin pana la 38 de sapt.

AMR 15 minute.
Fetele, fiti pe faza, ca tre sa cantam cu totii deoadata, cu tot stadionul

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila felicitari pt cadoaie..Si pozele sunt super faine..Si Techiluta..ce mai.. vedetå..

Multumesc pt urari

Raluk nu stiu de explodat ce så iti zic nu cred ca se mai vede asa tare diferenta dar eu ma confrunt acum cu niste mancarimi de burta de imi vine så iau peria de sårmå..Plus altele..Dar poate nu o så le ai( dureri intre picioare, dureri de bazin si altele)

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai veveritelor, din cate vaz eu, o noapte de chef ne-a terminat pe toate, care mai de care cu dureri
anco, si eu ma gandesc....ce poate fi mai rau? cum sa fie dureri si mai intense de atat? eu cand ma duc joi la doctor ii zic sa ii execute silit pe chiriasi macar la 38 de saptamani, macar sa am un tel in viata, un AMR concret....
aida, sa stii ca si eu cred ca va trece pentru ca si eu am niste intepaturi la inutila acolo de-mi vine sa ma asez pe vine oriunde as fi.....sper sa fie bine.....fa un dus sa te relaxezi daca te poti ridica, dar ai grija sa nu aluneci prin baie (alta obsesie de-a mea)

multumim de aprecieri la adresa vacii....asa mult o iubesc si eu si abia astept sa isi cunoasca fratii

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput