Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 4
anco spune:
aida, suntem de-o data cu DPN, dar ciar acum sa ne apuce pe amandoua? ca asa ma doare burtica de la nervii pe care mi i-am facut si luasem inainte gynipralul. deci ce sa mai iau ? si eu oricum stau tot intinsa si cam degeaba ca e cam tare burta.
anco 34+???? si
poze
raluk16 spune:
Incerc de mai mult de o juma de ora sa scriu si vad ca n-am putut. Sa vedem acuma... ca deocamdata nu s-a blocat nici calcul nici forumul ca pana acum
Aida daca nu te doare cand stai linisita, eu cred ca e ok, o fi ca o intindere de ligamente. (am impresia ca am mai scris asta, dar am uitat deja daca doar am vrut sau am reusit )
Lucia eu sunt cu morcovul de prematuritate, asa ca am impresia ca daca as avea semnatura ta as fi din ce in ce mai linistita ca bebe e cam pregatit sa vina pe lume. Asta spun acum, sunt sigura ca pe cand ajung acolo voi avea alte frici
Fetelor, eu sunt mai zapacita, asa... dar a zis Moni ca merge undeva? Ca m-apuca grija. Stiu ca pana la 11 a fost minti criminale pe axn si ii place, dar de atunci...
Iulika eu cred ca de euforia momentului nu vei putea dormi la noapte
29+
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Si eu am avut durerile alea intre picioare de ceva vreme..Nu te speria ca nu vei naste..iote eu sunt in 37 si am dus-o cu durerile intre picioare...hai nu te panica |
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Lutonianaeu i-am spus lui Adi sa faca mmuuuuuuuuuuuuuu cand vede ca exagerez cu mancarea, ca semn de avertizare, oricum s-a oprit de prin luna a 3 a de muuuuu ca oricum nu am percutat. |
ha, ce ingenios....mie mi-e ciuda pe mine ca toata sarcina am fost in regula cu mici exagerari asa ....si acum in ultma luna zici ca m-am prostit de tot....am prin sertare, prin frigider,prin rucsac numai bombonele si ciocolatele
Aida o prietena ceva ai sa suni daca e sa ai nevoie de ceva ?
Nu te mai stresa ca nici eu nu cred ca nasti....
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Aida uite ce mi-a aparut tocmai acum pe pagina, cadou pentru tine . e un fel de "update" al celuilalt...
29+
MangaGirl spune:
aida, cum te doare? adik e de la cazatura sau te doare burta cu bb? ca poate e doar locul unde ai cazut..si atunci, e normal ...zic eu
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mkunigunda spune:
Eu azi am fost pe la Ikea, ador magazinul asta, doar ca acum e prea mare pentru mine si cam obosesc pana ajung la casa...a trebuit sa stau jos de vreo 3 ori pe traseu...asta e, daca sunt 2 in 1.
Nu m-am putut abtine si am cumparat o paturica pentru bebe.
Vad ca doar bagajul de spital nu ma incumet sa-l incep de facut, la bebe i-am luat deja destul de multe. M-oi apuca eu si de asta, se vede ca inca nu ma grabesc
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
techila spune:
cateva poze la 35sapt fix
of, cat m-am chinuit sa intru la voi...am recuperat, imediat revin sa zic ce am de zis, trimis ca sa nu crape netul
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Iulika29 spune:
Aida eu scåpam de durerile alea miscandu-må mai multisor..fårå exageråri..Uite acum am stat mai mult de o ora pe canapea fara så ma misc si am zis ca m-a cråpat cineva in doua intre picioare cand m-am ridicat..Cand påsesc ma rupe..Asa ca incearca så faci mai multi pasi in caså si vezi diferenta..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Aida uite ce mi-a aparut tocmai acum pe pagina, cadou pentru tine . e un fel de "update" al celuilalt... 29+ |
why, why, why???
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com